Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Coraly si yuppi, . ... multumesc de raspunsuri, de glicerina stiam si eu, oricum am trimis si soata la dr sa intrebe.Antibiotice nu a luat, ia aparut dupa ce i-am dat prima data lapte praf cu cereale, probabil de la laptic pt ca pana acum nu a mai primit lapte praf.

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

La multi ani ! bebe Darian Rafael de Deea24, sa cresti mare, sanatos, frumos, destept si cumintel

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, suntem si noi pe aici, bebe de Deea!

Am citit tot din urma, am vazut mame frumoase si slabe cu copii superbi, n-am retinut decat ce spunea Ioana de palmutza scapata Rebecai. Si mie mi-a scapat peste fundul Sabinei asta-vara, cand lovea tare in geamul masinii cu un bolovan, iar cand am intrebat-o ce face mi-a ras in nas. Si acum imi pare rau ca nu m-am stapanit, de atunci fac exercitii, ca ocazii au mai fost.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Am reusit sa citesc u pic pe fuga si incerc si sa scriu cate ceva...

Ganesha pediatrul de aici mi-a recomandat apa cu bicarbonat de sodiu (nu stiu daca este glicerina aici in farmacii) si a functionat. Sorry pt inundatie si in legatura cu timpul pt tine... eu incerc sa ma incurajez ca in curand o sa revin la normal, sper, ca altfel nu stiu zau. Sunt momente grele cand ai doi dar este si partea care merita tot sacrificiul nostru. De ex Alex de cateva ori pe zi merge la Mara si o imbratiseaza si ii spune "te iubec". Sincer uit de toata oboseala.

Andreea te asteptam cu vesti bune depre N si bafta cu casa.

Yoanna eu am avut probleme cum zici tu cu pielea din sarcina cu Mara. Am rezolvat-o cu crema Eucerin. E o crema pt pielea uscata, e grasa dar face minuni. Am inteles ca se gaseste si in Romania in farmacii. Daca vrei amanunte spune si o sa caut un link sa vezi exact care e. Eu in ianuarie vin acasa si iiti pot aduce daca vrei

Bamsy felicitari pt ridicatul in picioruse

Lauraoana ce frumos ca o sa vina sora. Si eu deabia astept sa ajung acasa ca nu am mai vazut-o pe sora mea de 2 ani jumate

Ioana ma bucur ca ai primit jucariile si in legatura cu palma data Rebecai nu te stresa prea tare. Nu cred ca asta faci mereu si o palma din cand in cand eu nu cred ca afecteaza in nici un fel, in rau, psihicul copilului. I-am scapat si eu una lui Alex de vreo 2 luni si s-a uitat la mine si zicea" ce se intampla? M-a piscat tantarul" Asa ca-ti dai seama ca nu am rezolvat nimic cu palma ba m-a si facut sa rad.

Carla pupam sa treaca febra.

Nicuratze si voua.

Ancy eu ziceam de statul pe covor. Ai sa vezi ca intr-o saptamana doua o sa stea singurel

Picky, Cris, Deea si alte fete pe unde umblati. Eu scriu rara dar cand citesc observ absenta

Legat de noi... Mara la 7 luni sta singura si se ridica singura in fundel, face doua doua, adica bate din palme si e ffff incantata, se intoarce de pe spate pe burta, e la capitolul, dadada, tatata, bababa, brrrr cu vorbitul. Ce nu facem... nu se stie intoarce de pe burta pe spate si nu ne omoram cu mancatul

Ieri a venit mosul pt noi cei mari. Ne-a adus un aparat foto Nikon d3000 echipat cu lentle si toate cele asa ca pana de Craciun speram sa stim si sa-l folosim si sa facem cele mai frumoase poze

Cu pregatirile eu sunt jale. Adica sper sa am timp sa fac o prajitura, o ciorba si niste sarmale (asta daca Alin nu lucreaza si joi)

Uram si noi La Multi Ani tuturor din urma si care vor urma si daca cumva nu mai am timp va urez tuturor de pe acum un Craciun linistit si multa bucurie alaturi de cei dragi voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ganesha, eu zic ca e thrush. iti pun mai jos un link, vreau doar sa-ti spun ca poate trece la mama si ar trebui sa faci si tu tratament. pupici
http://www.askdrsears.com/html/8/t083100.asp

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

la tot stupul si multumi pt laude.
bebe beca ... nu am avut probleme cu cainii cand a venit printesa. Avem 4 ciobnesti germani (pasiunea sotului), cea din poza este Alma,cea mai mare si mai tare, campioana, si mai am si un westie in casa. Westie are mare grija de fetita, eu chiar m-am gandit sa nu cumva sa fie geloasa, pana la venirea Bryannei Ticky dorme cu mine in pat, insa acum doarme la bucatarie, dar am vazut ca nu are nicio problema.
yoanna.. sunt foarte mandra de fetita mea, TATA spune de la 4 luni, pana acum mi-a impuiat capul si acum in sfarsit zice si MAMA.. In privinta cerealelor care deja au lapte, parerea mea este ca ar fi prea mult lapte. Poate celelalte fete stiu mai bine, dar eu cred, doar o parere peersonala, ca totusi ar pute fi prea concentrate, poate totusi nu-i fac rau lui bebe. Eu as da orice sa o pot alapat, dar pana la 3 luni am reusit.

http://photobucket.com/bryannagabriela_photo
http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/La%20mare/

http://s761.photobucket.com/albums/xx253/Ssabrya/Nasterea%20Bryannei/La%20mine%20aks/6%20luni/

Mergi la inceput

Felicitari pentru MAMA si TATA, sa vezi mai tarziu ce-o sa-i turuie gurita, n-o sa stii cum sa o dai mai incet sau cum sa se opreasca la nevoie .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

V-am zis ca ne-a trecut febra de la vaccin? Timp de 2 nopti fata mea a dormit continuu, dar nebuna de maica-sa a facut curse pana la patut sa o pipaie, sa auda cum respira etc. In a 3-a noapte si-a reluat programul normal de trezire la 2-3 ore . Si cu mancarea parca dam inapoi, in loc sa inghita, a invatat sa faca ploita cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vreau doar sa zic ca Philip n-a vorbit pana la 2 ani (mediu bilingv etc) iar acum nu-i mai pot opri gurita, il rog sa taca... Nicholas e mult mai vorbaret decat frate-sau, el si noaptea daca se trezeste se apuca de vorbit, acum ramane de vazut cum va fi cand va mai creste.

v-am zis ca doctorita se uitase ieri la analizele altcuiva si imi crestea medicatia aiurea. mi s-a parut totul cam ciudat si-am sunat dupa rezultate si atunci mi-au spus ca facusera o eroare si rezultatele sunt bune tura asta. halal medic.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ganesha

buna fetelor,
avem si noi o mica problemuta, bebe al meu a facut o ciuperca alba pe limba si cavitatea bucala.Arata ca un laptic depus, voi ati avut asa ceva, cu ce ati dat sa treaca?

Cum spunea si Philip, daca este felul acesta de ciuperca, poate trece la mama. Lui Daniel i-a aparut in prima luna de viata, cand inca ne vizita moasa si mi-a dat o crema cu care dadeam si in gurita bebelului, si la funduletzul lui (ca se elimina ciuperca aia ) si ma masam si eu pe sani. asa ca mai bine du-te la dr, el stie mai bine daca e ciuperca sau daca e lapte ramas pe limba (dar laptele se sterge cu servet si ramane limba curata).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput