Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Buna seara fetelor,

Ne mai tineti minte? Imi cer scuze ca nu am mai intrat de asa de multa vreme.

Noi suntem foarte bine, David creste fenomenal (are deja vreo 9 kile si ceva si e si lungut bine) si e foarte simpatic. Inca avem probleme cu somnul in timpul zilei, dar de vreo 3 luni avem o bona minunata asa ca am "externalizat" problema

Eu o sa incep din nou sa lucrez, trebuie sa ma ocup de niste administrative ca sa pot emite facturi etc si se pare (tineti-mi pumnii) ca o sa reusesc sa am un program foarte flexibil si misto. Sa vedem, trebuie sa caut si sediu...plus ca m-am decis sa fac si un MBA in Anglia si sunt niste examene de dat. Pe scurt, ma tin ocupata ca sa nu ma mai simt asa vinovata ca mi-am luat bona desi nu am serviciu

Cateva poze noi cu Marele David mai jos
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidNoiembrie2009?authkey=Gv1sRgCPmSo6iYz4OnjgE&feat=directlink

Va pupam,

Alex si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

alex este un scumpel

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna fetelor,
Alex, eu chiar ma intrebam ce mai faceti,ce a crescut David! Felicitari pt MBA. Bona mi-as lua si eu, mai bine zis femeie care sa ma ajute la curatenie si mancare, dar din pacate sunt anumiti factori(nu e vb de bani) care ma depasesc si nu am cum.
In alta ordine de idei, eu am facut-o lata astazi cu smotrul, in timp ce incercam sa fac n lucruri si sa vad si de copil am uitat ca mi-am pus un covor la spalat in cada si pt prima data in viata m-am inundat, dar rau. A trebuit sa scot covoarele( care sunt imense) din 3 camere sufragerie, dorm copilului si holul, ca baia era intre ele. Mi-am facut un car de nervi, si ca sa fie tacamul complet cand am bagat la spalat am bagat si paharul cu care pun detergent in cuva, noroc ca e de plastic. Concluzia clara este ca am nevoie de somn si de timp

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Revenind la subiectul bebei, vreau sa va intreb daca bebelusii vostri sunt agitati seara. Al meu e din ce in ce mai agitat seara, desi doarme in timpul zilei, in general cate 3 reprize a cate o ora, seara incepand cam cu ora 5 nu ma mai inteleg deloc cu el. In general se culca pe la 19.30, dar seara e super agitat, vrea numai in brate, e marait, da in continuu din manute si picioruse, nu pot sa-l l;as mnici un minut ca tipa ca din gura de sarpe. Cand mananca ultima masa la san se agita atat de mukt incat trebuie sa-l schimb dupa pt ca este ud de transpiratie, inclusiv pe capusor i se uda tot parul. Mai pateste cineva asa, am sa intreb si pediatra daca este ok, dar pana ajung la ea va cer si voua parerea.
stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ganesha, cat sta amir treaz intre ultimul somn si culcare? poate e obosit?
alex, bine ai revenit, ce-a crescut david.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

philip...sta cam 2,5-3h, dar agitatzia incepe si la 1/2 de h dupa ce s-a trezit dupa-masa in jur de 4.30-5.In plus si somnul de noapte e f agitat si cu treziri dese.Ceva nu e in regula, dar nu-mi dau seama ce.
Bafta la endocrinolog si sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...ma gandeam k o sa am de citit un cap intreg
bn k sunt doar cateva pagini!

yoanna:sa-ti fie de bn..cred
k te-ai relaxat astazi,bn k poti lasa fata cu mami tau!

ioana.scz k te intreb dar cate
kg ai in plus?incearca sa treci peste,frumusetea interioara,este cea mai de pret.eu am avut 85kg nu eram insarcinata,nici nu alaptam...nu aratam tare bn dar am slabit in timp,am ajuns la 62...acum cred k am 68kg k si tine nu sunt multumita,dar incerc sa evit oglinda ...
asteptam pozik cu noul look...relax total iti recomand dk poti!concediu placut si sanatate piticilor!

ganesha:ce patanie uffff....s-a dublat munca,nu gluma!legat de starea de agitatie si denise e agitata seara,am inceput sa ma obijnuiesc cu ritualul ei,cred k face parte din "programul"lor...putina agitatie,dar dupa baita se calmeaza ,papa,rade apoi nani....cum procedezi tu,baita apoi papa sau invers?

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

pai m-am si intors. mi-au marit iar doza de medicatie, cica intr-un final se va stabiliza. cine stie cand. da, 2 ore jumate-3 ore sta si N treaz, si are si el momente cand e marait. poate ii ies dintisori ceva? acum, uitandu-ma in urma, realizez ca atunci cand i se pregatea de iesit dintisorul dormea agitat si N. sunt asa de obosita si n-am facut nimi azi, insa P imi stoarce toata energia. rezistasem pana acum, la 2 PM fara sa-l las la tv, dar nu mai pot.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

cosminica:unde sunteti,la
bv sau la capitala?cum e eliza?felicitari pt cuvintele...e
vorbareata mandra!

lavinia:ms pt aprecieri!

clody:cum mai esti cu somnul?te
simti mai bn,bb doarme?

philip.cum folosesti masina aia de muci,k nu inteleg...arata inspaimantator!tinem pumnii pt 9 casa...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

ely, e un aspirator de muci cu un tubulet subtire pe care-l pui in nasul copilului. din pacate, eu nu vad ameliorari prea mari, maine-l duc iar la medic, mi-e frica sa nu aiba astm.

US

Mergi la inceput