Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata, da' aveti viteza, nu gluma...

Andreea, frumosi baieti. Asa, ca pentru mandrele mele, dup sufletul meu, hi hi. Va pupam. Cum mai este ochiul? Mi-a aparut si mie ceva la ochi, ma doare tot si este rosu. Nu stiu ce este, nu m-am lovit, cred ca dezvolt o alergie la crema pt ochi.

Alina, foarte draguta Ruth cum scotoceste ea prin lucrurile parintilor. Abia astept sa o ia si Sara la picior.

Alice, ai primit poza noastra?

Carla draga... eu cred ca nu se rezolva nimic cu palma, nu stiu nici daca in amoriul propriu o lovesc. In schimb, cred ca rezolva doar sa o fac sa ii fie frica si nu vreau asta, mi-am iesit din fire intr-un mod regretabil.

Coraly, saru'mana!

Andata, cred ca e tzeapa mare.

Dana, nu am dat beep pentru ca nu am avut baterie la telefon si nu am stiut numarul...

Yioanna, mi-ar placea sa spun ca fructele au avut rezultatul scontat. Insa ma bucur ca nu mai face pietricele, este usor mai moale, usor de tot. Mi-ar placea sa faca mai des, macar in fiecare zi. Eu para si pruna ii dau de la inceputul diversificarii, acum i le dau crude pentru ca este mai mare si le tolereaza mai bine. Pupam fetele, am avzut buburuza langa brad, o frumusete Noaptea pana la 2 frec menta... Ma plimb prin pat, Rebeca se culca f tarziu, dupa ce se culca ea mai stam si noi de povesti, mai aranjez prin casa, uneori fac mancare, etc... Mie nu imi ajung orele zilei

Ssabrya, frumoase imagini. Cum a primit catelul fata in familie?

Coraly, se gaseste gata preparat Ca+Mg+zc? In cazul acesta mai trebuie inceput cu un alt tip de mg? Nu ma trimite la analize ca am oroare de ace... De 8 luni imi tot fac curaj sa verific hormonii tiroidieni si nu imi iese

Cosmina, incercati si voi nurofenul, poate merge... Cred ca te topesti de la mama si pupici...

Ely, pupam fetele!

In seara asta o sa fcem bradutul, unul artificial, ca striga ecologismul din noi, ieri am fost cu rebeca la tuns, a reusit fata de acolo sa scoata ceva din capul ei, maine ma duc lsa coafor si vreau sa-mi schimb freza, sa vedem ce o iesi. Nu i-am mai dat Sarei nurofen si s-a simtit, iar se trezeste des. Este jale mare cu administratul medicamentelor, se lasa de fiecare data cu plans, pt ca nu vrea sas deschida gura deloc. Ca sa continuam traditia de probleme in concediu, a inceput sa tuseasca de cateva zile. de aseara ii dau stodal, sper sa functioneze si sa avem un concediu reusit de data asta.
Aseara m-a luat o starew de 2 lei. Ca sunt urata, grasa si hidoasa. Daca stau cu capul in jos, fac o gusa groaznica. Suncile ies pe toate partile, nu-mi place de mine. fata s-a umplut de bube si nu mai scap de ele, arata jalnic. Etc, etc. Nu sunt nici un fan al machiajului, daca pun fond de ten, fac mai multe bube si tot asa... Ma oftic ca nu am mai facut baie singura de nici nu mai stiu cand, pe cap ma spal cu Sara in cada, altfel nu se poate, etc. Daca nu este Sara, este Rebeca...

trimit si revin

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

salutari si de la noi!
In mare suntem bine, dar de ieri ne luptam cu niste zmei de toata frumusetea.. azinoapte ne-a trezit din ora in ora ca nu putea respira si incepea sa planga prin somn..
Spuneti-mi va rog.. e vreo limita in a folosi batista bebelusului?.. gen 1, 2..5 ori pe zi?
Cred ca ni se trage de la o petrecere la care am fost sambata.. o taiere de mot...desi a fost cald si bine.. deh cine stie...
De aici poze cu bebe craciunita sicand ne pregateam de plecare la petrecere: http://family.webshots.com/photo/2035987420104660430uTFTaT

Ioana,.. te inteleg perfect! si eu am cateva zile de cand sunt ffff deprimata in viata mea nu m-am simtit mai urata, neingrijita si cu toate celea lasate ca acum.. ii ziceam sotului ca sanii mei arata ca ai bunicii de 80 de ani... si el dragutul sa ma incurajeze a zis ca nu chiar ca la 80.. ci asa a mamica care a alaptat, dar in mintea lui....
pupici si la multi ani tuturor mamicilor si piticilor!
revenim cu poze de la bradut...

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena
http://family.webshots.com/album/572887296hulRSP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor cu prob;leme pe fetzele copiilor. Eu folosesc crema Organic Repair Lotion de la Essential Care, se gaseste la farma, plafar.

Annkka,

Elena, asa este, cere atentie. Noi consideram ca ii acordam toata atentia de care suntem capabili, probabil tre sa facem mai mult... Multa sanatate micutei...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca, recunosc ca m-a tentat sa-i dau nurofen, dar am batut in retragere;
si pe mine ma apuca stari ca cele descrise de tine, pana la urma vom reveni la forma dorita sa iasa bine noua freza!
sanatate Sarei si sa aveti un concediu asa cum va doriti!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

ankaa, ati foarte frumusele la petrecere! sa treaca zmeii.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

hello,

Intru repede cat se joaca Irina.

Multumim de sfaturi si ganduri bune. Dupa 3 zile de regim strict adika supa de morcov cu carne de pui, mucilagiu de orez si lapte fara lactoza suntem bine, cu 4 kk/zi fatza de 12 si astia inchegatzi si in curs de normalizare. Deci am iesit cu nervii din haul in care intrasem. Fata este bine, ii revine apetitul in fortza dar nu mai vrea sa auda de supa. Paractic dupa ce i-am scos sanul s-a produs schimbarea. Acum sper sa nu fi facut vre-o intoleranta la lactoza, vedem cand incepem sa ii bag iar san/lapte praf. Eu m-am muls pe perioada asta dar nu scot mare lucru iar dansa s-a atasat rau de biberon. Vom vedea, cel mai rau o sa ma mulg si ii dau din biberon. Asta e, important ca fata e bine. Ca si medicatie nu i-am dat decat hidrasec, smecta, enterol si ceai de menta indulcit cu glucoza.

carla......felicitari pentru masuratori.
vioanna_s.........400ml WOW WOW WOW, felicitari, eu scot max 130 din ambii sani. Si ai mei sunt mopi moi dupa ce execut operatiunea.

Multumim de urari, Irina a facut 7 luni pe 19, le urez buin venit fetelor noi, imi cer scuze ca nu nominalizez dar am citit in viteza si La Multi Ani sarbatoritilor de astazi si de zilele trecute.

M-am linistit caci imi era groaza de gandul ca trebuie sa merg la spital cu fata caci avea deja 2 saptamani de boala. Mai stam pe regim vre-o 2 zile si dupa aceea incepem incet incet sa ne diversificam iar, parka acum se introduce si oul.

Acum ne pregatim si noi de sarbatori, am facut deja bradul de care Andrei este foarte incantat, pe Irina o distreaza beculetzele si, in mod special, pisica.

Va pupacesc pe toate si fug ca plange fata.

Adriana, Irina + Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anka, frumoasa ta are ochii tai.
am vazut si alte poze frumoase: bamsy, yioanna, lavinia, SSAbrya.
ana, ai mai pus si tu poze noi? cred ca le-am ratat...
ioana, n-o fi de la tiroida imposibilitatea de a merge la culcare mai devreme? si puiul de depresie? te pup, ca si eu-s la fel, ma simt grasa, urata etc
azi merg la endo cu amadoi copiii dupa mine, sa-mi tineti pumnii
sunt inca ingrijorata cu N, uite, folosim de o sapt masina de muci si inca aud suierat si tuseste noaptea si o ora. maine-l duc la medic, ma gandesc la astm, dar asta nu poate fi diagnosticat pana la 5 ani...
elena, sanatate andrei
ioana, crema asta e pt dermatita sau ce e?
nu's ce-am mai vrut sa zic, dar fug sa fac dus, acusi se trezeste N si o luam la drum.
a, coraly, pozele nu-s facute la serbare, a fost o petrecere la serviciul sotului, la serbarea lui P N a stat acasa cu daddy.
a, am mai pus niste poze noi de ieri

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, never mind, am cautat pe net, i-am spus soacrei sa mi-o caute si mie. v-am zis ca vine soacra pe 6 ianuarie? sper sa nu aiba probleme la intrat, e a treia oara cand vine in interval de un an jumate...am trimis oferta pt o casa noua in Oklahoma, sper sa fie ok, nu e insa gata pana in februarie, asa ca va merge sotul acolo primul...

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Azi am fost super suparata din cauza morcovului fiert (pe langa patrunjel, cartof si carnita) mi s-a constipat fetita si a facut saracuta 3 serii de plumbi aproape cu planset (si eu si ea) pana m-am suparat si i-am pus jumate de supozitor cu glicerina pt copii, in 15 min am rezolvat problema si acum suntem happy. Acum ma tot gandescu ce sa ii gatesc maine.Astept sugestii!!!!!!!
narcisica28 pe Mihnea. Asa este la noi la maternitate. Degeaba ii pilescu unghiutele am niste semne de razboinic pe nas, frunte, barbie, unde ajunge cu manuta
yioanna frumos bradut, dar printesa mai frumoasa. Sigur ne vom intalni! Tu de unde iei Topfer, sa incercu si eu poate ii vor placea.
cosminica sa il folositi sanatoase ca noua ne place tare mult stam si cand nu mancam in el. Felicitari pentru cuvintele!Asteptam poze dupa ce te faci frumoasa.
Cosminica felicitari pt cuvantul mama!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Cosminica scuze am gresit!
Pozele le astept de la Yioanna

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput