America (186)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmenbr spune:
Liris noi ne-am descurcat cu batista bebelusului. A fost sfanta pentru noi. Sanatate multa piticului.
Doamnelor mistaux eu va urez de acum ca mereu sunt in intarziere si de maine sunt libera pana luni, asa ca...
Craciun fericit plin de bucurie, impliniri, sanatate si vise frumoase implinite, iar Noul An sa va aduca tot ce va doriti!
sinzi_ana spune:
Mihuta, e mortala smecherutza ta!! Ce pozitie are ea!!!
Cami ...
Delia, daca vreti sa treceti pe la noi, va asteptam cu colindu...da-mi pm pt detalii...
Si colindul la pian
Soacra ramasese fara varza tocmai la sarmalele mele vegetariene...asa ca am fugit sa caut
maru spune:
philip, acum am venit de la intalnirea cu familia Pora. Sunt niste oameni deosebiti, cu un puisor atat de dulce, mi-a cucerit inima. Aaron era mai bine, incepe sa isi revine, a mancat 3 bucatele de pizza cat am stat eu cu parintii de vorba (parintii erau tare multumiti, nu mai mancase nimic de zile bune) si a cerut pizza, a inceput incet incet sa vorbeasca din nou. Nu pot sa va descriu bucuria parintilor auzindu-l vorbind din nou!
Dar recuperarea e de durata. ei sunt pe mana unei echipe interdisciplinare aici, si numele de dr mentionati de mama sunt nume cu greutate in domeniile lor.
Sper sa fie totul bine. Din pacate eu intru in concediu, nu situ daca ii mai gasesc pe 4 Ianuarie, dar le-am lasat adresa mea de email, sa ma contacteze daca au nevoie de ceva.
Sarbatori cu bine, romanilor de pretutindeni!
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris d-nelor, cum fac eu cu un baby de aproape 8 luni supermucos? solutie salina si pompita merge pe loc dupa aia ioc. cred ca mai trec asa ca nu va urez inca |
Liris pentru noi a functionat grozav umidificatorul, sau o cratita cu apa fiarta(aburinda)in camera, sau dai drumul in baie si faci abur si sa vezi ce efect decongestionant(oare asta e cuvantul?!) are aburul. Multa sanatate si sarbatori fericite si voua!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Carmenbr spune:
Fetelor, voi faceti cozonaci? Imi dati si mie please o reteta ca sa fac aluatul de cozonac la masina de paine si apoi sa-l coc in cuptor?
Multumesc mult!
miereamara spune:
Carmen, aici reteta de cozonac, se poate face si la masina /sau framantat de mana
http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/6463/Cozonacul-de-Craciun/
Sarbatori fericite fetelor si un Craciun prin de liniste si fericire va doresc!
Eu azi am stat numai la bucatarie, facut sarmale,oua umplute,bulete de cascaval, salate, poenita cu ciuperci, prajituri, maine friptura si cozonacul:))
Sarmalele au iesit bestiale, am folosit reteta de aici, numai ca am pus curcan in loc de pui.
http:/.../Retete/Mancaruri/Sarmale.html
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
corinadana spune:
Si eu la fel le fac doar fara grasimea aia tocata in ele...Noi evitam grasimea cat se poate. Eu pun si foi de dafin, vad ca aici nu apar. Sunt mai aromate asa.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Da, nici eu nu am pus chiar 250 de grame de bacon, am pus mai putin, oricum bacon-ul le da o aroma aparte si fara bacon mie mi se pare ca ies cam uscate, dar na...fiecare cu gusturile lui, oricum fac sarmale de doua ori pe an, colesterolul mi-a iesit bine
Ce sa mai zic, ca am facut 20 de oua umplute cu crema de branza si maioneza:)) plus maioneza pusa la poienita cu ciuperci.
miereamara spune:
Pai in primul rand tb sa faceti Poienita cu ciuperci, este absolut delicioasa
http://www.culinar.ro/retete/gateste/9/329/8854/aperitive/aperitive-cu-ciuperci/poienita-cu-ciuperci.htm
Carmen, umplutura pt oua am facuta la "ochi", cu branza Philadelphia, un pic de maioneza, ciuperci maruntite, piper si un pic de marar.
Poti sa le mai umpli cu pate de ficat frecat cu un pic de branza philadelphia si pasta de castraveciori acri.