Cozonacii nu's asa crescuti bine bine, dar sunt dulci, ca d'aia nu's crescuti. Am pus mai mult zahar decat reteta, ca barbatu' a zis ca nu ii place paine pufoasa si fara gust. El a declarat ca cica sunt cei mai buni cozonaci pe care i-am facut eu vreodata, asa ca declar ca mi-au iesit. Altfel as zice asa si asa. Am facut doi cu nuca si unul cu rahat. Am facut si eu salata de vinete ieri, da' s-a mancat deja. Salata boeuf sta in frigider, tot de ieri, ne abtinem. N-o sa mai fac friptura de revelion, doar somon la cuptor asa chior, cu salata verde, salata aia boeuf si cozonac, ca am halit prea mult. Andrada, dar de ce nu-i mai faci barbatului cozonaci, ce esti asa rea?:)) Bai nu mai pot sa pun poze, ca nu gasesc firu' ala de la aparat, cine stie pe unde l-oi fi pierdut!! Oare se poate cumpara doar fir d'ala pt transfer? Am in aparat curcanu' de Thanksgiving :))
Altfel ne jucam cu Wii de am cocosat. Am fost deja la masaj ca nu mai puteam de spate!:))
Capitolul 187
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii