America (186)
Raspunsuri - Pagina 17
CRISMIR spune:
IOANA...io mi's aia jumate jumate...eu fac asa ouale ca ii plac sotului,le pun cu fata in jos pt ca de obicei le ornez in diferite animalute...anul asta nu am avut timp...si le-am lasat asa...plus ca noua ne place amestecul care il fac de maioneza cu smantana si putina zeama de lamaie...trebuie sa-ti spun ca eu iubesc pozele tale,si am plans ieri cand am vazut ce peisaje...mai trimite-mi si mie pe mess pozele ca imi sunt tare dragi baietii tai toti,de la mic la mare...iar tu arati superb!!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Io o intrebare am. Ce cauta mosu cu mina pe fundu Sinzienei? |
Ce ochi buni are ANDRADA
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Io o intrebare am. Ce cauta mosu cu mina pe fundu Sinzienei? |
haha!!! Se vede????
Ma gandesc ca nu stiu cum o sa fie 2 luni fara copil...(pt mine)...uff...e grea decizie...
Lia, si tu te gandesti sa il trimiti? Daca stateam aproape, ii cuplam pe avion
Deci sunt in siguranta copiii singuri pe avion...eu ma gandesc sa nu cumva sa iasa din avion cu ceilalti pasageri...sau inainte de aterizare vine sa stea cineva cu el?
philip spune:
Ioana, le-am vazut pe toate. superbe. iar tu arati super!
Remarcasem si eu faza cu fundu' lui Sanzi si mana mosului dar'-mi fu jena sa intreb....
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Andrada spune:
sub 14 ani au insotitor de bord. Il dai aici cu hirtie si semneaza de primire in Romania.
Eu cind l-oi trimite ma duc eu cu el si se intoarce cu sotu. Prima oara.
ruxij spune:
Parca eu nu l-as lasa singur. O varianta ar fi sa gasesti pe cineva din zona, care merge/se intoarce din Ro si e dispusa sa il ia.
CamiM spune:
Multumesc frumos pentru aprecieri.
La multi ani celor care au sarbatorit un Sf Stefan!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
buflea spune:
Fetele, va salut si eu pe toate ...
Si a noi Craciunul a fost dragut - am fost dimineata la biserica si am vazut un program de Craciun si apoi a venit Mosul, apoi am fost la niste amici unde iar a venit Mosul si sambata am chemat pe toata lumea la noi ca sa terminam muntii de mancare.
Am facut, pentru prima data in viata mea, sarmale - asta pentru ca soacra nu a vrut sa faca (de parca ar fi ceva nou) - si au iesit foarte foarte bune si foarte foarte MARI - eu cred ca am ADD ca nu ma pot concentra prea mult sa fac chestii mici si migaloase - asa ca am inceput bine si am terminat cu niste chestii imense, mai mari ca pumnul. Si am mai facut tort Diplomat, cu frisca cancerigena (din) comert care s-a mancat TOT.
Copiii s-au jucat de n-au mai putut ... i-am dat complet peste cap cu programul, stat pana pe la 11:30 P.M., dormit si mancat tarziu dimineata, culcat sau nu la pranz - varza ce sa mai discutam.
In plus, nu stiu, parca de Mos nu au fost asa de impresionati ca prea s-a intalnit cu multi in perioada asta - la scoala au luat masa cu un Mos, la biserica romaneasca alt Mos, la petrecere un nou Mos ... Alex ajunsese sa vorbeasca direct cu el - Salut Mosule, ce faci si ce ne-ai adus. Am incercat sa facem si noi asa un program artistic, sa ii fac pe copii sa spuna ceva Mosului, o poezie, o colinda ...si a iesit o mare ratare ca erau mai multe cadorui decat pozii / cantece invatate asa ca am lasat-o balta si cu asta.
Acum stau 2 zile la serviciu si de Revelion ne ducem la Biserica Romanesca din CT - organizeaza aia acolo Revelion Romanesc - trebuie sa fac educatie cu barbatul sa ma danseze.
Am vazut toate pozele, toti copiii - foarte frumosi cu totii.
mihutza11 spune:
mama ce de poze am vazut! nici nu mai stiu exact.. copilasi frumosi si mamici sepsi, cadouri multe de la mosulici..
avem si noi cateva poze
dar mai urmeaza cateva maine.. sper..
Ioana ce-as manca si eu niste carnati .. superba iarna aveti!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
miereamara spune:
Hello, ce e cu amorteala asta pe aici?
Sunt pe aici fete care si-au dus picii la daycare asa devreme ca mine? si daca da, aveti ceva sfaturi? Ce sa ii duc ca sa ii fac acomodarea mai usoara?
Eu m-am gandit sa ii dau ursuletul(avem doua bucati identice, unul acasa, unul acolo), o masinarie la care isi pune de obicei muzica (e jumatate dintr-un mobile care se ataseaza de pat)si Aidan isi da drumul la muzica atunci cand se trezeste, o paturica....altceva?
Faza nasoala e ca adoarme numai leganat in fotoliu, au si acolo, dar nu a vrut ieri sa adoarma, l-am leganat jumatate de ora...cred ca erau prea multe jucarii in jur care il distrageau.
Alta faza nasola e ca nu va sta decat vreo doua luni in grupul asta, la infants, dupa aceea il trec la one year si nu imi plac deloc educatoarele de la grupul acela, plus ca sunt multi copii si ii culca pe jos, nu mai au criburi, eu incerc sa il tin aici cat mai mult, dar e nasol si pt progresl lui, pt ca o sa fie inconjurat numai de babies (de 3-4. 9-10 luni) care inca nu merg, nu interactioneaza ca el, si mi-e teama sa nu regreseze cumva.
Ce sa fac?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator