America (186)
Raspunsuri - Pagina 15
BiancaM spune:
Mie mosu mi-a adus mai devreme anu' asta cadoul Un Nikon D3000; de aici si nr mare de poze. De fapt am 'trade' cadourile de ziua mea si pe cel de Craciun, deja cumparate, pe camera foto. Sotul mi-a zis ca vreo 2 ani de acu in colo m-am lins pe bot de cadou de ziua mea, bine ca n-a inclus si Craciunul.
Amalia a primit o bucatarie cu accesorii, un minibirou cu laptopul aferent; Andrei tot felul de zornaitori, iar Ovi o pereche de boots 'uatapuf', cum zice Amalia. Socrilor din dotare le-am luat o haina de iarna, respectiv margele. Mai am de luat pt ai mei sa le trimit cate ceva.
Mami de Amalia si Andrei
Delia21 spune:
Mosu a fost sugubat anul asta.Mai intai mi-a dat un fular ....mi-a examinat reactiileiar apoi perle.Sincer ,mi le doream pe ascuns de mult;am tacut chitic in legatura cu fantezia mea legata de perle....dar anul asta nu ma pot plange ca nu as fi multumita.
CamiM spune:
salut!!Iaca ma adun si eu cu greu de prin farfurii si pahare.. hihi abia ce am realizat ca anul asta e primul dupa mai bine de 4 ani cand nu sunt nici gravi si nici nu alaptez asa ca nu am mai avut restrictii la alcool..
Mooama ce de copii frumosi .. superbi Andreea, Corina, Bianca, Sanzi, Mirela, Delia aveti niste frumosi sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Bag de seama ca toata lumea a fost cuminte si Mosul a stiut asta..
Bianca ce amuzant, si eu am primit un Nikon de ziua mea asa ca de Craciun am cerut mai putine. Am primit insa manualele pentru semestrul urmator, niste cosmeticale si seria de filme Harry Potter(sa nu radeti mei ca io-s mai rau ca un copil..)
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
corinadana spune:
Ha ha Cami vad ca ai o cireasa de incredere acolo! de mica vrednicuta!!! dar nu seamana absolut deloc una cu cealalata.
Azi Francesca a zis toata ziua ma ma/ma ma la inceput am crezut ca mi se pare...
Mirela ce distractie pe capul vostru acolo. Bravo voua!
Bianca sa folosesti Nikon ul cu placere; si la noi aceeasi problema acum, prea multe poze.
Fete pana la cate luni ati sterilizat voi biberoanele? Eu Ralucai pana la un an dar atunci eram mai nebuna asa.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
IoanaN spune:
miericica, abia acum am vazut mesajul tau :( imi pare rau... in mod normal eu zic ca temperatura a fost destul de scazuta, nu cred ca usa a stat larg deschisa...sau asa a stat? :) ce poate sa se intample in ultima instanta e sa-i scada potenta, rau nu-i poate face, dar exista posibilitatea ca dozele sa nu mai fie la fel de eficiente, daca e amoxicilina preparta din praf si apa se tine la rece doar pentru gust, e mai placuta pt pitici asa...daca e suspenie de augumentin se tine la rece pentru a-si pastra stabilitatea terapeutica... si o temperatura de 2-8°C (36-46°F) e ideala...nu cred ca pe usa aia intredeschisa a fost cald...cred ca figiderul ala a muncit la max im noaptea respectiva sa mentinta o temp optima, poate va arde la factura :)...la asta nu prea ma pricep, trebuia sa ma suni!!
sanzi, pozele sunt pe server...stii adresa noastra :) sunt cateva si de la facerea carnatior de la niste amici de acasa...:)
si la noi a venit mosul cu de toate...:) tare bun mosul asta...
va pup pe toate si incerc sa mai intru
mire ma duc sa ma uit la pozele tale
philip spune:
Cami, super ciresele tale si vad ca ati servit Mosu' cu cozonacu' ala bestial de-l laudai aici.
Ioana, vreau si eu link cu pozele tale, poate pe privat?
Corina, eu n-i sterilizez biberoanele lui N, adica i le spal cu apa fierbinte si detergent si o data pe saptamana sterilez doar nipple-ul prin fierbere timp de 5 minute.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
sinzi_ana spune:
Cami, ce dulce e Sabina cu casca pe cap!!! haha!!! Si mosu vostru pare tanar si slab...Ce fete frumoase ai!!!
Bianca, frumos cadou...si eu vreau un Nikon...mai mult de comparatie cu canon-ul meu......dar cred ca tre sa astept sa se strice canon-ul mai intai
Delia, dar fularul la ce iti trebuie?...hihi...aici e cald
Ioana, da, da...am vazut pozele!!! Te-am invidiat aseara cu Mirela pt zapada frumoasa!!! Si ti-am admirat baietii frumosi!!!!
Eu nu am fost cuminte...nu am primit decat o rochita pe care mi-am luat-o singura...haha...
sinzi_ana spune:
Ah...vreau si eu niste sfaturi
Ciuf, parca Luca a mers singur cu avionul...cum a fost?
Ne gandim serios ca la vara sa il lasam pe David 2 luni in Romania cu bunicii si rubedeniile...Eu va trebui sa fiu in spital de la 7.am (nu stiu ce summer camp incepe asa devreme si nu l-as chinui sa il trezesc cu noaptea in cap in vacanta), Radu nu va putea sa il duca mereu...bunici nu vreau sa mai aduc, mai ales ca nu prea se descurca cu condusul pe aici, nu vorbesc limba si asta ar insemna sa il tina mai mult in casa...
De dus, va pleca cu buni, dar la intoarcere va trebui sa vina singur...cum calatoresc copiii singuri pe avion? E ok la 7 ani? Sunt in siguranta?
Oare e mult 2 luni sa stea departe de noi? Ar fi prima data cand pleaca de langa noi...nu stiu cum o sa ne fie...
Delia21 spune:
Sanziana,eu ma bucur de fular,bine, l-am primit la timp cand eram in NY...si batea un vantulet rece de simteam cum ingheata mucozitatile nasale...daca nu aveam fular.Deci va pleca David 2 luni la vara;cred ca va fi tare interesant si fain pentru el...si te vei topi de dorul lui,dar la 7 ani si cum il vad de stapan si de descurcaret cred ca-i va prinde tare bine o astfel de experienta.Totul e sa rezisti tu 2 luni fara el.Eu una nu ma vad traind 60 de zile fara Rudy...dar poate ma mai "maturizez" si eu pana se face Rudy de 7 ani.Am plecat o data anul asta un weekend fara el la NY...nu l-am vazut 2 zile,3 nopti...si numai la el mi-a stat gandul..si in loc sa ma bucur de mandrul meu
IoanaN spune:
aditu, uite aici sunt pozele: http://kosmailer.homeip.net/
sanzi, ooof, e tare dificil de sfatuit in situatii de-astea, poate fetele care au avut puiutii la buni in ro, stiu mai bine sa te ajute...eu nu cred ca as rezista departe de ei vreodata...sunt nebuna ca nevoie de pauze in mod normal au si ei si noi...dar nu pot, am un gol in suflet...simt ca nu am aer... eu de cate ori am venit de acasa, inapoi aici in avion erau copii singuri pe care-i asteptau parintii la aeroport...si aveau tare mare grija de ei flight attendant, sper sa te ajute asta
mire, care dintre voi e unguroaica? :) am vazut oua umplute pe masa facute cum le face si prietena mea...care-i romanca-unguroaica :)...sunteti frumoase toate! v-am admirat rochitele si picioarele sexoase si subtiri
l-am vazut pe mosul la bisericuta, nu mi-a placut ca avea ochelari de soare...:) dar in rest frumos totul, voi, copii... masa!