America (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Craciun fericit din caldurosul Houston! Ador vremea de aici, 23 de grade in fieare zi, azi ce e mai racoros!

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Irina :), nu am mai intrat ca nu am avut cand, familia ne-a facut programul pana la plecare :). Avem o vacanta superba si nu ma opresc din mirare ca am asa o familie exceptionala. Sunt calzi, primitori, foarte de treaba cu simt dezvoltat al umorului, ii iubesc la nebunie :)

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Craciun fericit cu bucurii, sanatate si pace-n suflet!

Si la noi a venit mosul deja. Era prea mult de asteptat pina miine asa macar dormim linistiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Craciun fericit!Sa va aduca mosul bun in dar multa bucurie si iubire si zile luminoase alaturi de cei dragi!!
Eii.... si ceva cadouri pe langa ca nu strica..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

...corina, frumoase foc puiutele tale....o sa faca baietii coada la usa!

Mire, cum te-ai vopsit? si eu am renunat la suvinte...ma duceam al aveda si spargeam o droaie de bani si nu eram foarte multumita, adica niciodata nu mi-a nimerit ce am cerut...ca de ex ultima oara am fost pentru full highlights si mi-a cam tras aia teapa...adica am platit vreo 300$ si in spate...occipital asa nu avem pic de suvita...:( ma uitam cu oglinda ca handi acasa si ma minunam ca se trag tepe si aici...ma rog...

am fost rautacioasa mai sus, imi pare rau e Craciunul :) ma uit la transmisiunea de la Vatican fetelor si-mi vine sa plang, ce frumos vorbesc, ce slujba frumoasa!!! ...ce noapte sfanta...
miericica, ma uitam ce frumos e la vatican aranjat in fata pestera in care s-a nascut Domnul Isus... si ma gandeam la tine ca vrei Craciun cu zapada...:) uite adevarata noapte de Craciun s-a poetrecut pretutindeni, dar in mod special a luat nastere odata cu venirea Domnului pe pamant, in caldura unui desert, sub palimeri... asa ca e mai real la voi :) esti frumusica foc si tu si puiutul tau, ma uit mereu la pozele voastre... mor dupa tzitzi...mi-e dor de pepsilica mea :( ce norocos aidanutu' ca o are!

sanzi, atta girl! ...amen sister!

...mi-e dor de mama :) ce ciudata e si viata asta...ii e greu si ei, de cate ori vrb la tel, nu stiu ce voi simtii daca puiutii mei vor fi atat de departe vreodata...cred ca-mi fac bagajelul si ma mut undeva ap de ei...nu-i sa le suflu in ceafa, dar daca mi-e dor de ei sa-i pot vizita cu usurinta...

va pup, Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana eu ma vopsesc acasa cand e vorba de culori nepretentioase, gen negru sau castaniu inchis. Acum am ales un natural black. Vopseaua o iau de la un magazin care vinde produse profesioniste, se vede clar diferenta de calitate intre o vopsea de la walmart de ex si ceea ce cumpar de acolo. E destul de greu sa mi-l vopsesc singura pt ca am parul f lung si de obicei murdaresc totul in jur:)), dar vopseaua ma costa doar 15 dolari fata de 200 cat as da la salon.

Cand mi-am facut suvite si mi-am deschis parul la culoare, am mers la salon. M-a usurat si pe mine de vreo 260 de dolari si nu a iesit chiar cum vroiam. dar pt tuns ma duc la salon intotdeauna, de trei ani, la aceeasi persoana, e cam 80 de dolari, dar ma tunde intotdeauna f bine.

Mai pune si tu poze ca am vizionat tot:)), intru in fiecare saptamana sa vad dc ai pus ceva nou, haha! Super cute baietii in costumul de om de zapada!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ahhh...si am o intrebare pt tine: hahalera asta de barbate-miu, vorba lui Jiji Becali, a lasat usa deschisa la frigider azi noapte. Amoxacilina lui Aidan era in frigider, in compartimentul de la usa.
Mai este buna? Mai are doua zile de tratament.
Nu mai vorbesc de tonele de mancare care cred ca s-au stricat, pt ca facusem f cald in casa:((( fi-miu doarme numa la maneca scurta, mancarea chiar nu ma interseseaza, oricum m-am ingrasat:))),dar antibioticul o mai fi bun, pt ca scria ca tb refrigerat?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Noi deja am degustat toate, am baut vodka, sampanie, vin, tuica fiarta...sa mai continui???
Acum ne pregatim de egg nolk...si inca mai pot sa tastez!

Girls rules!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

eu cred ca totusi gustasei cam mult, lol, ii zice egg nog. hahaha.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

corina, frumoase craciunite, am pus si eu poze cu ai mei la deschiderea cadourilor.
si ca tot zicea andrada de ce-am primit, uite, incep eu. niste cercei interesanti si o camera video de-aia micuta de face youtube videos.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Craciun fericit si de la noi! Sa aveti multa sanatate si bucurii!!
Sa ii mai arat si eu pe puii mei:)
aici
si aici www.youtube.com/watch?v=9q3ayjk15jA" target="_blank">andrei
si www.youtube.com/watch?v=zEtIAZB_T3I" target="_blank">cantareata si www.youtube.com/watch?v=egYilxJPb4k" target="_blank">cataratoarea .

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput