Praline belgiene (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Carmita, mersi de vesti.

Danyelana, felicitari pentru puiul mic, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de familia voastra frumoasa.

Simonette, mama de trei muschetari, sa-ti traiasca baietii, ce frumos povesteti de bebe mic.

Fetele care au mers azi la cafea, sorry, mi-a fost groaznic de rau dimineata, nu am putut veni, ma simt ca o dezertoare ca na, eu v-am chemat si eu nu am venit. Am niste dureri graoznice in partea de jos a abdomenului, cred ca e o cistita combinata cu o inflamatie a intestinelor de la gastro, bafta mea .
Pup si astept sa povestiti ce am ratat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Felicitari Daniela si Jean Marie pt. minunea Arthur! Sa fie sanatos, papacios si fara colici! Daniela, iti doresc recuperare usoara si mult laptic! Va pupam cu drag !

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI SACHA! Sa cresti mare, sanatos si sa-i bucuri pe parinti tai! Sa va traisca ursuletul scumpic Miri!

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani Sacha .. sa cresti mare si voinic .. Miri , mamica fericita;; te pup dulce

Daniela: super felcitari/ sa dea Domnul sa te-ntremezi repede iar bebe sa creasca precum printii

simonette: ma bucur sa- aud vesti de tine ;;; bravo; esti optimista

carmita tu ce m-ai faci?

morgane esti ok?

Oana te-am sunat ieri sa-ti spun la multi ani;; insa nu raspundeai ddeloc deloc ;; imi pare rau , reportam

fetele;;; pai v-ati intalnit pana la urma?&_ eu am inteles doar locul;;; dar ora;;; pfui ::: inseamna ca v-am scapat

pup pe toata lumile

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ce evenimente marete se petrec in zilele astea!!!
Bine ai venit pe lume Arthur!!! Sa fi sanatos, sa cresti mare, sa fi frumos, generos, norocos si fericit, sa iubesti si sa fi iubit.
Felicitari din toata inima fericitei mamici Daniela si mandrul tata Jean-Marie
Un calduros LA MULTI ANI lui Sacha de Miri. Sa traiesti multi ani fericiti, cu multa bafta in tot ceea ce vei face, sa-i bucuri pe parintii si fratii tai si sai faci mandri.
Miri, super-mamica, te imbratisez cu drag si te felicit pt superbii baieti.
Anto, insanatosire grabnica si pupici sa treaca repede boala.
Ma intorc la treaba.
Va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

stiam eu ca am uitat ceva ..

anto: insanatosire grabnica-ti doresc.. uf.. cum s-au mai suprapus toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

La Multi Ani bebe Arthur, felicitari Danyelana si multa sanatate amandorura!!!!

La Multi Ani si lui Sacha, sa fie sanatos, norocos si sa aiba parte numai de bucurii!!!!

Antoanela imi pare tare rau ca nu te simti bine, iti doresc sa te faci bine cat mai repede!!! Si ocazii de cafea vor mai fi, stai linistita, important este sa te faci tu bine!!

Si vorbind de cafea, fu tare bine astazi, pranzul si locatia super, compania si mai super, shopping fructuos, ce mai, eu m-am simtit tare bine .

Va pup pe toate si va doresc un WE minunat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bine-ai venit pe lume, bebe Arthur ! Sa fii mandru de parintii tai care te adora. Felicitari Danielana si Jean-Marie !

Mai cand era si Sacha o mogaldeata si acum e ursulet pufos si nazdravan. Sa va traiasca baiatul, posesoi de casa noua in buricul Belgiei!

"Unealta" lui ta-su s-a cait de cele petrecute, ca bineinteles ca nu realiza care sunt urmarile faptei sale. Deci suntem bine amandoua va multumim pt vorbele bune, puse la rana. Girls power !!!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Norutule condoleante, nu am cuvinte... abia acum am citit si eu din urma si am vazut ce s-a intamplat. Chiar nu stiu ce pot scrie... Va doresc multa tarie sufleteasca in momentele astea grele!

La multi ani cu intarziere Sacha, sa cresti mare, sanatos si baftos

Noi suntem bine, crestem in circumferinta, ne facem mari, kilele se aduna, dar nu conteaza important este sa fie bebica sanatoasa ca dupa aia cu ajutorul alaptatului sper sa mai si descrestem Maine sarbatorim 34 de saptamani si nu-mi vine sa cred ca parca maine, poimaine o voi avea in brate!

33+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragele mele, va multumesc frumos pentru mesaje si vorbe bune, inseamna tare mult pentru mine sa va am alaturi!

Am reinceput serviciul de ieri, incerc sa ma obisnuiesc cu situatia, doare inca mult dar nu pra am ce face. Sper ca mama e bine acolo unde e, ca nu mai sufera si ca si-a gasit, in sfarsit, linistea.

Mergi la inceput