Praline belgiene (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Prettysunshine, bine ai venit printre Praline!
Pai nu ne zici si noua cate ceva despre tine? Arunci cu intrebari si atat? Mai ales ca pomeneai de casatorie. Inseamna ca in curand vei veni aici in Belgia si daca-ti face placere poti intra in randul pralinelor. Suntem oricand deschise pt noi membre. Si la o adica nu strica sa ai noi prietene in noua tara. In ce zona vei locui?
Fete, eu sunt prinsa cu treburi in perioada asta. De maine se deschide Batibouw, azi merg sa decorez standul, sa fac curatenie si sa pun la punct ultimele detalii....dar mai sunt atatea de facut....
Asa cum ziceam, pe 5 martie adunarea la mine acasa. Nu accept scuze. Va rog sa confirmati ca sa stiu cate sarmale fac.
Gata, mi-a expirat timpu, trec la treaba.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

o intrebare repede : este dans pe 6 martie sau nu? ca sa stiu daca invit si alte fete , desi cred ca o sa fie crunt de greu pt mine cu mutatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, am nevoie de voi ca de aer.

Bepii, eu sunt doritoare de sarmale (2 buc.) si sa te pup VINERI pe 5 martie. Abia astept. Am o mare telenovela (ca s-o parafrazez pe Miri) de pove.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

tania, io vreau 4:))) ca nah, suntem la pachet promotional:)))

morgane, tu graiesti, eu os criu. punm de scenariu de film:)

de la simonette citire: va invita cu drag, pe toatele, la ea acasa la un masaj, cadou de 8 martie. cu o singura conditie, sa mergeti pe rand. abia asteapta sa-si infiga degetelele in spinarile noastre:) in rest sunt bine, ar eun bb model, doar ca nu are nici internet nici tv. aia de la belgacom ii fac viata amara:) deci, va roaga sa nu refuzati invitatia!!!

mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! halooooooooooooooooo!

nora, e delicioasa ann-sophie! si ma bucur ca mimi e o rasfatata si ca tatal tau si-a gasit locul la voi> conteaza enorm!

carmen? ai nascut? toate bune?

danielana, tu, chiar nik nik despre arthur? zgarcituleeeeeeeeee!

pumpizez si pe 5 atunci:) daca semnam, eu aduc sampanie caci se pare ca repede tot nu ne mutam... va spun io romants cand ne vedem.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna de dimineatza

Dau raportu': astazi sunt acas', in pat, ZAC ...EU....nici mie nu imi vine sa cred....trebe sa fie ceva serios de m-a retinut sa nu ma duc la serviciu ...da nu poci sa stau la verticala si pace....

Deci,

Miricutz sa fie intr-un ceas bun cu casele, vanzarea si cumpararea, sa va mearga bine la mutat (Doru s-a oferit sa ve ajute cu orice aevti nevoie, nu ezita); intre timp, ai grija de tine!!! si de BB3!!!

Bepi DA la tine pe 5 Martie, dar probabil dupa pranz, incerc sa imi i-au 1/2 zi libera, oricum pana la 11.30 am sedinta in Asse.

Si DA la kara pe 6 Martie, este stabilit, nu?

Va pup pe toate, sa aveti o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Neatza!Spun si eu prezent pt vineri,5 martie la Bepii.Abia astept!Si mergem si la karaoke pe 6,da???Deja l-am pus in tema pe fratelo si abia asteapta si el!
Carmencita la tine cum se mai prezinta situatiunea?E totul ok?Trimite si tu porumbelul cand e pe cale sa se intample marele eveniment!
Miha,la tine cum mai e?Tot ocupata esti(se cere un dans,nu)?Bafta la "serviciuri" si pupici Monicai...n-am mai vazut-o de un car de ani!
Vroiam sa scriu mai mult dar iar sunt in criza de timp....tre sa plec!Va pupicesc si scuze ca nu am scris fiecareia in parte dar stiti voi ca-mi sunteti dragi toate si mi-e dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ups...a scris Miha inainte...asa se intampla cand scrii un mesaj in paishpe ore!!
Miha,sanatate multa si sa te faci bine repede,repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjour fetele,

Tania, confirm si eu participarea pe 5 martie la tine, mersi ca ne inviti, esti o draguta.

Despre karaoke am zis, incerc sa vin dar depinde cat sunt de (ne)obosita dupa serviciu.

Pupi fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Tot eu:),

Am o sugestie/intrebare, daca tot ne vedem pe 5 la Tania, ce ziceti sa amanam karaoke pt saptamana viitoare, pe 12 sau 13 martie?
Sunt si eu libera weekend-ul acela si as putea veni fara probleme. Dar numai daca e ok pt toata lumea, daca nu, nu e absolut nici o problema, ramane karaoke pt 6 martie.

Pupicizez fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Anto...cat imi este mie de rau acum....si tot nu ma indur sa aman dantuiala....cel putin in ceea ce ma priveste....daaaaaaar ce zici tu...daca dansam si pe 6 si pe 12-13??? Why not ??? Fetele???

Sper ca nu te superi...........si daca da, pune-o pe seama medicamentelor...caci m-au dopat rau unii astazi....

Noapte buna tuturor,M

Mergi la inceput