Praline belgiene (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, din pacate in sambata respectiva avem altceva in program. Imi pare rau ca nu pot veni, ar fi fost frumos sa fi alaturi de cateva prietene romance in seara aceea si sper ca pana la urma sa se stranga cateva praline. Daca e posibil as dona totusi cativa bani ca sa compensez lipsa, ce zici?
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinute,

Ma chinui de mai bine de o saptamana sa va scriu si dupa ce aseara reusisem sa scriu un mesaj destul de lung, s-a oprit calculatorul inainte sa apuc sa-l trimit

Nora, felicitari surioarei tale si bun venit pe lume micutei (scuze pt intarziere ). Sper ca tatal tau s-a acomodat la voi si se distreaza cu cei mici, mai ales ca sunt in vacanta.

Simonette, sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei si sa va fie de bine in noua casuta.

Miri, felicitari ca totul se aranjeaza, casa, baby-siter, super. Sper ca in rest sunteti bine si profitati de vacanta.

Oana, iti doresc sa strangi cat mai multi bani pt copilasi si sa iasa minunata seara spaghetti.

Ninet, merci pt vizita si pt minunatele cadouri Va mai asteptam cu draga inima si in formula completa.

Ana, merci si tie si pupici pt Mariuca.

Apropos de vizite, daca va face placere si nu aveti altceva in program va invit sa-l vedeti pe bebe Arthur, sambata 20 februarie incepand cu ora 10-11, in functie de preferintele voastre.

Pupici la praline si astept reactiile voastre.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hei bebe arthur ce mare si frumos te-ai facut! iar tu dana ce bine arati mamica .. sa fiti fericiti si iubiti... multumim mult de invitatie ..

noi la sfarsitul lui februarie suntem cu mobile... aragaze si frigidere si alte alea... iar in we tre sa profitam , sa putem face cat mai multe .. practic incepand de la 1 martie ne mutam cu totul in apartamentas... cred ca ce-o sa fie pe capul nostru ,, .. daca-mi aduc aminte bine era seara karaoke pe 5 martie? dupa curatenie si carat bagaje in nestire.. poate o sa fiu capabila sa ma bucur si eu macar o ora.. e 5 pana la urma?

Oana: va tinem pumnii sa castigati cat mai multi banuti ..

bepi: am vazut botibouw la bruxeles.. eu acum de cate ori citesc cuvantul asta ... ma gandesc direct la voi...

Carmen: ce faci? e zilele astea?

Rorut: eu ma gandesc la tine , sa stii .. tu ce faci?

Lucica: si tu, pui? esti ok?

mady cum e in casa cea noua ? nu ne pove si noua?

simonette; ce faceti? v-ati mutat sau nu?

anukule.. e bine mariuka la scoala? merve toata ziua acum?

nina; s-a facut cafea interplanetara .. zici ca stam in alt capat de lume. .nu ma ireusim sa ne vedem.. nu stiu de ce..

mihaela: am vrut sa vad pe facebook filmuletul cu chitara.. nu am reusit .. haba r nu am de ce...

scumpilici: faceti nazbatiutze sau sunteti cuminti?

nora, antoanela.. nu v-am mai auzit glascioarle? ce faceti?

mirikule: sa stii ca te astept totusi pe forum .. urmeaza un challenge de primavara .. care se cheama muguri, petale , polen... si la care putem folosi numai culorile din fotografia asta

http://i68.servimg.com/u/f68/13/28/34/02/spring10.jpg

poate reusesti sa ni te alaturi.. te astept..

pup toate lumile

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

sper ca nu am uitat pe nimeni.. daca da

scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna seara pralinute!
Suntem (copii) in vacanta si nu mai reusesc deloc sa scriu pe forum dar acum am prins calculatoru(de obicei mi-l ia Alex)si repejor scriu si eu ceva:
Deci,nici nu mai stiu de cand n-am scris....Oana,imi pare tare rau dar nu pot ajunge la seara spagheti ca avem altceva in program...sorry,chiar mi-ar fi placut sa vin!Bai si de cand ma tin sa-ti spun ca a ramas o jucarioara a lui Whisky la noi...tre sa ti-o dau cumva ca stiu ca e una din preferatele lui.

In legatura cu karaoke,DAAA...normal ca nu lipsesc!S-a stabilit deja data?Nu mai stiu daca s-a zis ceva....daca e sambata il aduc si pe fratele meu care este si el aici in Be(munceste aici de vre-o 2 sapt).El nu poate vinerea ca sambata lucreaza si nu sta in Bruxelles...e in Charleroi!Oricum,stabilim cum e mai bine pt fete nu tre sa tinem cont de el ca doar ne sarbatorim pe noi!

Ardeiash nici cu tine nu mai reusesc sa vb ca de vazut....mai am si acum punguta pt Vladut de la vizita la Anto.Daca ajungi la kara,si nu ne vedem pana atunci ti-o aduc acolo(daca nu uit si io)

Carmenuta,la tine cum mai e???Cum sunteti?E deja vremea,nu?MAi zi-ne si noua de tine!

Fete inchei ca am scris la mesajul asta o ora...mami mi-e sete...mami vreau pipi...mami ia uite ce-mi face Alex...mami...mami...mami!!!
VA pup pe toate, sa aveti parte de un sf de sapt frumos!!Paaaaa

Mergi la inceput

fete.... film..

avanpremiera filmului « Amintiri din Epoca de Aur », 1 martie 2010 la ora 19.30, Cinema Arenberg, 26 Galerie de la Reine, 1000 Bruxelles. Un film de Cristian Mungiu

propun sa ne vedem deci, pe 1 martie ... mai ales ca vine primavara (in ziua aia)

si-nca ceva.. un link de pe rombel ... daca doriti martisoare
http://www.inasworld.com/martisoare .. precizez.. nu cunosc persoana

pup pup

Very - dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

neata!

ardei, vreau si io la film! sigur!
aghiasma am luat de la biserica, ziceam ca te sun dc nu gasesc...

danyelana, am vazut si eu poze cu printzu'....in sfarsit! sa va traiasca!
sambata nu putem ajunge. eu nu ma incumet pe autostrada si tati e prins pana peste cap cu munca si mai ales casa. dar ne vedem dupa ce ne linistim; mai creste si arthur sa-l putem smotoci mai bine, ca acu nu stiu ce curaj as avea

taniuca, in ce zi pica 5? as trage si eu o fuga dimineata...sa vad dc pot trage chiul de la scoala...inca nu stiu sigur d-aia n-am raspuns mai devreme

oanoooo, si la spaghetti m-as baga...da' iar n-am cum. da' peste o luna.......destrabalare... (sper!hihihi!) las copilu' toata ziua la scoala

mi-e dor de voi si abia astept sa va vad, fara exceptie

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu saliu!

nu scriu decat in fuga. astept sa mi se faca somn si nu vreaus a abuzez de rabdarea fenomenului:))))

karaoke, depinde de silvian daca ma duce sau nu. nu prea-mi vine noaptea s aconduc. nu cu ce mi se intampla mai nou (nopti nedormite si nervi cu carul, maini amortite si alte cele)

spaghetti, icnercam, e o ora rezonabila, sa vedem daca accepta banditii mici sa vina cu noi. schombarea d epeisaj nu le strica:)

danielana, bine c amai dai de veste!:)))
sunteti mari deja, primiti vizite:) din pacate... in formula inc are suntem acum, daca nu se incalzeste putins a las copiii sa zburde pe terenurile voastre nu vad cum as reusi. acu sambata nus e poate oricum, dar aruncam buzduganu!

ardeiash.. primavara, flori... pfuuuu... nu e de mine. dar daca faceti ceva frumos, merg si apreciez!
spor la mutare:)

pe 4 martie semnam pt casa cea noua, sambata se vinde a noastra. urmeaza niste saptamani grele, ingreunate enorm de pble d esomn ale lui sacha.... car ene scot peri albi si pe carora nu le dam de capat. poveste lunga.

pana una alta, pupici gramada, si sa fiti bine!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.31
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

N'eatza....in aburi de cafea

Danyelana, ma bucur sa mai auzim vesti de la tine si ma bucur de asemenea ca totul este OK cu bebic Arthur; imi cer scuze, dar nu pot ajunge maine la tine, noi sambetele le avem full ocupate cu scoala de muzica si engleja in BRU, se termina toate pe la 4, si mai sunt si un pic zombi de la birou zilele astea; dar promitem sa ajungem, poate se mai indreapta si vremea ;

Ardeiash BAFTA la mutare si sa fie intr-un ceas bun!sunt convinsa ca te vei descurca tu ; cat despre 1 martie mie mi-ar place sa ne vedem, daca se mai strang amatoare bineinteles;

Nina si eu zic DA la kara; ar fi fost super sa vina si fratele tau, stii cat conteaza sa mai avem un barbat cu noi, si i-ar prinde si lui bine; poate mai vine si cu alti colegi, si nu mai avem probelem cu ciudatii aia ...; ce ziceti fete, este OK pt. voi sambata pe 6 in loc de vineri pe 5?

Oana mi-ar place tare mult sa vin, mai ales ca exemplu pentru Monica...dar nu stiu la ce ora este (am un training te la 8-12 iar Moni termina la 16 engleza...) iar in al 2-lea rand as veni daca mai se anunta cineva, caci ne stii pe noi cu flamanda....nu prea usor sa facem vreo conversatie ....

Mirikutz: BAFTA; vezi cum se aranjeaza ele lucrurile? va fi ceva efort dar macar se intrezarest linistea de la capatul....drumului ;

Anamana am vazust pozele din vanacta de carnaval SUPEEER !!!

Deci, ma intorc la ale mele; va pup si WE placut,M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare la fete,
Carmen, te-am visat azi noapte....niste vise ciudate cu un bebe fetita, mama ta.... o adevarata poveste, oricum ciudata, nu pot spune aici. Sper ca esti bine sau poate a fost o presimtire ca se apropie sorocul..... Iti doresc ca toate sa decurga in deplina siguranta, sa nasti usor si sa fiti amandoua sanatoase. Pupici apasati.
Danielana, am vazut pozele cu bebe Arthur. E un dulce foc si nu ma mir ca esti topita dupa el. Iar tu arati super. Sa va traiasca printul si sa creasca mare, frumos, destept si sa va bucure din plin clipele.
Ardeiash, felicitari pt noul apartament. Imi imaginez cata munca cu mutatul dar pe de alta parte e placut sa-ti aranjezi cuibul. Un nou inceput, noi sperante, alt mediu,.... e bine.
Totusi ar trebui sa vi la karaoke macar pt putin, te vei relaxa si tu dupa atata munca. Meriti. Iar noi iti vom incarca bateriile cu prezenta noastra. Hi hi hi!
Ninush, buna idea sa-l aduci pe fratelo cu tine. El deja ne stie c-a mai fost cu noi la karaoke. Iar data de 6 e ok si pt mine. Deocamdata n-a aparut nimic in agenda.
Ana, nu stiu ce-ai inteles tu din mesajele trecute dar inca nu s-a stabilit nimic la mine acasa. Inca astept sa zica fetele ceva....Dar se pare ca acum e o perioada aglomerata pt multa lume si poate ar fi bine s-o lasam pt sfarsitul lui martie.... nu stiu. Cum vreti? Dar daca poti trage o fuga intr-o dimineata la mine la o cafea nu m-as supara ca e tare mult de cand nu te-am vazut.
Miri, felicitari pt vanzarea casei si pt achizitoonarea celei noi. Daca ai nevoie de ajutor la mutat sau dupa pt aranjarea sau despachetarea obiectelor, nu ezita sa ma suni, ok?
Gata, e ora 12 ma duc sa pregatesc masa, of mai aveam sa mai scriu catorva motate, poate dupa amiaza... nu stiu, sunt f ocupata, diseara avem casa plina, e quiz-ul anual care are loc la noi si e lume multa, obiecte mutate prin casa.....of! Dar imi place!
Morgane, te roooog, vino si tu la kara.
Pup fetele toate si weekend placut

Mergi la inceput