Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna dimineata...

plateea, m-am bucurat cand am vazut ca azi esti linistita; cand am citit de necazul tau, mi-am amintit ce suparata eram si eu la sarcina cu marcu - am facut ultima eco la 36 de sapt. implinite; fatul era in urma, cf. masuratorilor, cu 3 sapt.! (toata sarcina a fost in urma cu 1 sapt, doua, dar acum era si mai mare diferenta); el avea deci doar 33 sapt si 2200 gr. si mai aveam doar 4 sapt pana la termen! erau 2 medici atunci la eco si mi-au zis ca bebe e bine, dar e mic tare! nu stiau nici ei de ce, n-aveau o explicatie... iti dai seama cum am plecat de-acolo, ma rugam sa fie bine si socoteam in toate modurile posibile cat ar mai putea sa creasca el in 4 sapt., ca sa ma incurajez ca va fi bine... nasterea s-a declansat la fix 39 de sapt., deci cu 3 sapt dupa eco acesta si bebe a avut 3200 gr si 50 cm! dupa medici, n-avea cum sa creasca 1kg in 3 sapt, asadar masuratorile de la eco sunt orientative si au o marja destul de mare de eroare in ce priveste greutatea fatului si chiar varsta sarcinii... trebuie sa fii optimista si increzatoare, linistita pentru puiul tau, care are nevoie de asta ca sa creasca sanatos si frumos! am scris cam mult, dar am incercat sa te ajut din experienta mea; o sa fie bine, vei vedea!

mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna dimineatza fetele.
Apropo de sorici; a plect sotul de dimineatza la ai lui sa-i ajute la taiatul porcului asa ca maine o sa am sorici.
As fi mers si eu pentru ca ador sa stau la casa dar maine am un referat de predat la facultate si nu am putut.
Socrii nu stau chiar departe, la Bailesti(60 km)

34+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Satulica am vazut ca pe Marcu l-ai nascut la Giulesti...Acum unde vei naste si cu cine?(nu e trecut pe prima pagina).
Poate ne spui si noua niste ponturi pt Giulesti...

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si mamici,

Ne-am trezit si noi, am papatsi acum am venit repede la calculator ca sa vedem ce s-a mai scris de aseara.

Recuperam si revin.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Satulica, mi-ai mai dat o raza de speranta. imi doresc tare mult sa fie bebe bine, si sanatos, chiar daca se naste mai micut. recuperam noi in timp. conteaza sa fie el ok din punct de vedere al sanatatii.
pt cuvintele tale!

34+ cu

Mergi la inceput

mitumac, acum nu mai locuiesc in bucuresti; o sa nasc la Targoviste (spitalul judetean), cu dr. Tomescu Andrei (e mai aproape de noua locuinta - la doar jumatate de ora; buc e la 2 ore distanta)
pe marcu l-am nascut acum aproape 4 ani, nu stiu ce modificari au mai facut (organizatorice, structura...); ce pot sa zic - personalul e foarte bine pregatit profesional, cel putin asta e impresia pe care mi-au lasat-o mie - asistente, moase, doctori; eu am avut legatura cu dr. Pana la eco si dr. Ion Ionut la o sarcina pierduta; conditiile de spitalizare erau atunci destul de slabe, nu stiu acum cum mai e, dar nu stai mai mult de 3-4 zile (cu tot cu icter, daca face bebe)... nu stiu ce as putea sa mai povestesc, adica ce intereseaza... din ce-mi mai amintesc

plateea, pentru tine si bebe dulce!

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUNA DIMINEATA SI DE LA NOI.
am venit dupa mirosul de baclavalesi voi sta toata ziua cu gandul la shorici

eu am reusit sa dorm pana la 8!! dupa o "discutzie" aseara pana la 12...ce se rezolva altadata prin sex, se rezolva acum prin plans: dorm mai multscopul (=rezultatul) scuza mijolacele

avand in vedere ca eu inainte nu plangeam nici sa ma pici in timpul "discutiilor" (va place cum num esc eu ?), acum mi-am amintit de elefantica, pe cand dadea anunt ca doneaza kilele si vreau si eu sa ofer, GRATIS, hormonii astia de sarcina, en-gros sau en-detail

oricum, sunt placut surprinsa: nu s-a terminat cu un sotz ofuscat si suparat, ci cu scuze multe si recunoscut greseala. rar de tot se intampla

sa avem un we fain

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Vad ca azi-noapte nu ati fost fost foarte active asa ca nu am avut mult de recuperat.

Plateea, ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta lui bebe. Ai incredere ca totul va fi bine, sunt sigura ca el va mai creste si o sa nasti un pui sanatos si grasun. Si oricum nici tu nu ai luat foarte mult ca sa faci un elefantel.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

dragele, am reusit sa termin si eu curatenia ieri, pe la 10.30 seara eram gata; am luat si un nos-pa preventiv si n-am avut probleme cu burtica ce-i drept mi-era un pic teama, ca am tras ceva... am dormit mai greu ca am facut un pic de febra la coapse si picioare sunt bucuroasa ca am terminat, acum pot veni sarbatorile, sunt si eu mai impacata cu totul asa curat in jur

acum il las pe marcu un pic la desene..
sa avem o zi buna!

Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Lucia, asa deci sotul a plecat dupa sorici si tu ne faci pofta. Pai e frumos?.... Acum o sa stam cu gandul la el, parca am fi gravide...

Cris.dogarel, imi pare rau ca ai avut "discutii" cu sotul aseara dar cel mai important e ca s-au rezolvat.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput