Sunt mamica de fetita mofturoasa tare la mancare. Primul si mult timp singurul lucru acceptat in diversificare a fost iaurtul simplu. Cu biscuiti sau fructe n-a mancat niciodata! In topul preferintelor ei acum, la doi ani, sunt varza murata, castravetii murati, zeama cu otet de la salata, borsul (care se pune in ciorba)...Bea zeama de lamaie fara probleme...Pana la Craciunul asta n-a cerut niciodata dulce. Acu' a descoperit "bobo" si cere, dar sper sa mai "uite" o vreme de ele. Sincer, prefer sa ceara muraturi Eu sunt dependenta de dulce si stiu ce inseamna. Desigur, excesul nu e bun in nicio directie, dar eu prefer sa-mi ceara "acru"
Cred ca "poftele" astea indica anumite carente din organism, desi analizele i-au fost bune mereu. Mai multe nu stiu, ca n-am aprofundat problema, dar incerc sa nu ignor semnalele pe care mi le transmite ea.
Citat: |
citat din mesajul lui Catrinel_17 Ai mancat poate multe "acrituri" cand ai fost gravida? eu nu aveam chef deloc de dulciuri cat am fost gravida, si nici oana nu se da in vant dupa ele... Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006) |