Recomandare gradinita Berceni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Elena, unde mai exact sunt gradinitele astea, ca eu nu cunosc f bine Berceniul?

Mami de fetita si de baietel

Gradinita 207 este pe strada Lamotesti, e cam a 3 strada la stanga cum vii pe Brancoveanu dinspre Carrefour catre Mc. Deci e mai spre capatul sudic al Brancoveanului.
Gradinita 129 este langa Mega Image-ul mic de pe Brancoveanu, nu cel mare cu 2 etaje, ci cel mic, tot in jumatatea mai sudica a bulevardului.
Daca vrei, imi dai PM cu numarul tau si it explic pe gura exact cum se ajunge.
Succes.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc mult Eleni. M-am lamurit deja, sunt f departe de noi. :(

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elarenault spune:

Buna ziua

Vreau sa o inscriu la gradinita in grupa mica , pentru anul scolar 2010-2011, pe fetita mea Ella Milena, care in iulie implineste 3 ani.

Nu credeam sa ma confrunt cu o situatie atat de dramatica: desi inca din februarie am mers la gradinita unde suntem "arondati" , adica Gradinita 166 Panseluta, dna de acolo ne-a trecut datele de contact pe o agenda, cand a venit momentul inscrierii ne-a refuzat. Motivul invocat este ca in gradinita au ramas multi copii din anii precedenti si ca pentru anul scolar viitor nu vor mai inscrie la grupa mica pe nimeni.
Am fost indrumati spre alte 3 gradinite:
133 , 199 , 265

Gradinita 265 este in cartierul de case Aparatorii Patriei, inconjurata de camine de nefamilisti, strazile sunt pline de noroi , gunoaie si balti. Inauntru miroase a mucegai.Nu am gasit conducerea ca sa imi pot face o impresie mai completa asupra acestei gradinite dar din ceea ce am vazut am concluzionat ca nu imi asum raspunderea sa -mi traumatizez copilul aducandu-l aici.

La celelalte doua gradinite am fost refuzati din start, fara a fi lasati sa depunem dosarul , pe motiv ca nu apartinem zonal de ele.

Intrebarea mea este de fapt in acelasi timp un strigat de ajutor: oameni buni, v-ati confruntat cu aceeasi situatie? cum ati iesit din ea? are cineva de aici vreo cunostinta la gradinitele 199 sau 133, unde stiu ca se poate intra "cu o vorba buna"?

Chiar la gradinita 199 despre care am citit si auzit numai lucuri bune, in fata meea o mamica a depus cererea pt grupa mica desi locuiau la Piata Covasna, in schimb eu am fost refuzata pe motivul nearondarii.

Precizez ca stiu cum relationeaza in tara noastra oamenii care primesc ceva firesc din partea statului . Nu vorbesc de spaga, ci de un simplu cadou mai mult sau mai putin simbolic , pe care esti gata sa il dai atunci cand vezi ca cel din fata ta are macar o unda de vointa de a te ajuta.

Multumesc pt raspuns;

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Buna ziua
Si eu locuiesc in Berceni, fetita mea in acest an terina gradinita. Ea este la gradinita 173 casuta piticilor care este pe Aleeea Stupilor - Piata Covasna. Daca ti-e in drum poti sa o inscrii aici pe fetita ta, gradinita este ok cu bune si cu rele asa cum sunt toate gradinitele din Buc. Doamna directoare este buna si extrem de amabila, eu m am inteles f bine cu ea.

In alta ordine de idei din cate stiu eu, gradinita ar fi obligata sa va primeasca daca locuiti in apropierea ei, daca nu au paturi caci s au epuizat macar cu program scurt.
Multa bafta si nu dispera: asta e doar inceputul ,odiseei gradinita''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elarenault

Buna ziua

Vreau sa o inscriu la gradinita in grupa mica , pentru anul scolar 2010-2011, pe fetita mea Ella Milena, care in iulie implineste 3 ani.

Nu credeam sa ma confrunt cu o situatie atat de dramatica: desi inca din februarie am mers la gradinita unde suntem "arondati" , adica Gradinita 166 Panseluta, dna de acolo ne-a trecut datele de contact pe o agenda, cand a venit momentul inscrierii ne-a refuzat. Motivul invocat este ca in gradinita au ramas multi copii din anii precedenti si ca pentru anul scolar viitor nu vor mai inscrie la grupa mica pe nimeni.
Am fost indrumati spre alte 3 gradinite:
133 , 199 , 265

Gradinita 265 este in cartierul de case Aparatorii Patriei, inconjurata de camine de nefamilisti, strazile sunt pline de noroi , gunoaie si balti. Inauntru miroase a mucegai.Nu am gasit conducerea ca sa imi pot face o impresie mai completa asupra acestei gradinite dar din ceea ce am vazut am concluzionat ca nu imi asum raspunderea sa -mi traumatizez copilul aducandu-l aici.

La celelalte doua gradinite am fost refuzati din start, fara a fi lasati sa depunem dosarul , pe motiv ca nu apartinem zonal de ele.

Intrebarea mea este de fapt in acelasi timp un strigat de ajutor: oameni buni, v-ati confruntat cu aceeasi situatie? cum ati iesit din ea? are cineva de aici vreo cunostinta la gradinitele 199 sau 133, unde stiu ca se poate intra "cu o vorba buna"?

Chiar la gradinita 199 despre care am citit si auzit numai lucuri bune, in fata meea o mamica a depus cererea pt grupa mica desi locuiau la Piata Covasna, in schimb eu am fost refuzata pe motivul nearondarii.

Precizez ca stiu cum relationeaza in tara noastra oamenii care primesc ceva firesc din partea statului . Nu vorbesc de spaga, ci de un simplu cadou mai mult sau mai putin simbolic , pe care esti gata sa il dai atunci cand vezi ca cel din fata ta are macar o unda de vointa de a te ajuta.

Multumesc pt raspuns;

Mihaela

Mihaela, si noi tot de gradi Panseluta apartinem oficial, dar nici macar nu am incercat sa-mi duc copilul acolo fiindca am auzit ca e nebunie mare mare, se intra foarte greu. Cineva mi-a spus de curand ca stie pe cineva al carui copil merge acolo si ca sunt si cate 40 copii intr-o grupa. Poate a exagerat putin acea persoana, mi-e greu sa cred ca ar fi adevarat 100%, dar oricum e inghesuiala si asta o stiu din mai multe surse.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ca o completare: nu stiu daca te ajuta informatia dar gradinitele 199 si cea de langa scoala 133 au primit copii din tot cartierul, (fii sigura ca si din alte sectoare) chiar zilele trecute m-am intalnit cu niste cunostinte care locuiesc la IRA si incepeau deja gradinita langa sc. 133, probabil daca sapi mai adanc poti descoperi si exemple mai concludente.
Daca tot ai fost la gradi 199 ar fi trebuit ca atunci cand te-au refuzat sa le spui de persoana de la Covasna si sa intrebi cum pe ea au primit-o si sa le ceri sa-ti dea motivul refuzului in scris si cu care te vei duce la inspectorat. Daca vei citi si alte subiecte de acest gen vei vedea ca oricum gradinitele sunt obligate sa-ti primeasca dosarul, chiar daca nu esti eligibila, atata timp cat locuiesti in sectorul respectiv.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

Buna mamici

Si noi ne confruntam cu aceeasi prob ne-am mutat din sec 2 si acum stam in sec 4 insa cand am fost la gradinita sec 4 nr 133 amfost refuzatat din start deoarece nu sunt locuri.
Noi mai avem nevoie de un singur an deoarece la anul il vom da la scoala si daca ar fi l-as inscrie tot acolo langa gradinita fiind si scoala.
Daca ma poate ajuta cineva stiti printr-o cunostinta de a lua legatura cu d-mna directoarea ar fi genial ...
Va multumesc anticipat si succes tuturor mamicilor

Mergi la inceput