Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

neata frumoaselor,

las o cafeluta,cappuccino si ceai pt.toata lumea

Noi ieri am avut program administrativ plus vopsit par,tuns si epilat.

Libra imi pare rau,nu ma pricep la fibroame dar ma rog din suflet sa fiti bine,tu si bebe mic si scump.

aseara am adormit in cam. mare,ma trezeste sotul sa mergem in dormitor eu -au plecat musafirii???
Sotul-da
Eu,am avut musafiri????
Sotul-nu( si radea in hohote) sunt zuza rau.

Va puppe toate,ma bucur ca au scris gravidutele noastre si Elly si Bebita si aspirantele noastre dragi

Va las ca fugim pana in Cora de dimi ca altfel se trezeste tot Clujul si e jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineataaaaa. Ieri ati cam chiulit, si eu tot cu refresh-ul la pagina.
Aduto, ms de cafeluta si tare matinala mai esti mataluta. La noi incep cateva zile cu pitici, adica de azi pana miercui la 17, asa ca s-a terminat faza cu curatenia, mancarea sau altceva, nu ne lasa sa facem nimic. Am facut ieri curatenie si sarmalutele le fac miercuri seara, dupa ce pleaca piticii.
Poop toata gasca.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Buna dimineata! Azi mai libere?

Multumim, de cafelute, cappucine si alte bunatati!

Ani, mi-a placut, dar nu as da banii sa ma duc la cinema, asa cum a spus Floricica! Mie imi place genul asta de film, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

NEATZA FETELOR!

si de la mine cate o cafelutza!

libra, tu simteai ceva particular inainte sa ti faci testul? aveai vreun simptom?

fetelor, eu azi vreau sa fac ceva ordine si sa mi fac bagajul ca plec la munte marti seara sau miercuri. de fapt nu bagajul, ci sa vad in ce stare e costumul de ski, dc e ceva de spalat sau nu, ca as spala maine dc e.
in rest, ni s-a stricat espressorul si il astept pe domnul sot sa se scoale sa mergem la domo sa vedem ca gasim. azi tot shopping vom face pentru craciun.

in rest, eu una am stari de la nasoale, pana la foarte bune. mi se apropie iar ciclul si de aia ma apuca starile astea....off..

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Babyblue, Da din starile tale si noua! Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eh sorinake.....
sunteti niste dragute, cu toatele...

starile bune sunt legate de craciun, concediu, sarbatori. am facut bradul si e asa frumos! imi place sa fac pregatiri multe de sarbatori, sa fie casa numai belsug.

iar starile rele sunt legate de neimplinirea cu bebeii, legate de oamenii rai care fac rau, chiar si prin vorbe urate si grele. dar nu vreau sa mi intristez sufletul cu asa ceva.:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

buna fetelor.

vesti de la mine: avand in vedere ca tre sa mi vina ciclu acu mai de craciun, o sa mai astept inca o runda si dupa celalalt ciclu, ma bag la inseminare. ca nu mi face nimeni IA de revelion sau cand o pica ovulatia mea.;)
deci pe la jumatatea lui ianuarie cred ca fac IA. of..

vreau si eu sa fac bebe...

in fine, dar acum de craciun nu trb sa fim pesimiste si triste, asa ca va pot povesti ca ma duc la cumparaturi, cand vine sotul aks, sa luam de toate pt craciun.

va pupicesc

_

Da' poate nu-ti mai vine! N-ai auzit ca balantele trec insarcinate in noul an?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy,fericito pup si copiii Am citit de niste copii mai speciali care au trimis scrisori la mos iar unul dintre copii ii cerea mosului un sandvish imi vine sa urluuuu

Bebita,sa va relaxati la munte,sa aveti un Craciun linistit cu pace in suflete

Noi o sa ne facem sarbatorile cu familia,nepotii si cu prieteni.Ne vin niste rude din strainataturi,oameni tare dragi sufletului nostru.De abia astept,am si mari emotii

Mergi la inceput

Multumesc pentru certuri, sfaturi si incurajari.
Atat de mult am asteptat acest copil si atat de putin am uitat sarcina trecuta incat mi-e foarte greu sa ma controlez.
Faptul ca NU am un medic la Suceava imi creeaza cel mai mare disconfort. Bine macar ca este Synevo si pot sa-mi fac cate beta vreau. Intre timp, continui cu arefam, progynova, acid folic si thrombo ass iar la durere (jos, in ovare) iau no-spa.
As vrea sa dorm vreo 2 saptamani, sa iasa ecografele din vacanta, apoi inca 5 sa implinesc 12.
Nu stiu cum sa va multumesc pentru ca existati, ati suplinit cu mare succes doctorii si surorile intelepte pe care nu le am.

Mereu a voastra,
Elena

P.S. Babyblue, inainte de test am avut simptome de CM, burta umflata si dureri din spate in fata. Am ramas cu balonarea. Bafta!!!!!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

GALLICIANA - n-ai mai venit de la tara? Sau ai taiat porcul si manaci soric pe ascuns?

GUZELNICO - nu au plecat musafirele? Ce cumparaturi ati mai facut?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput