Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)
Raspunsuri - Pagina 20
guzelnico spune:
Lumy, nu te stresa. Pana in ian mai e putin. DD ajuta! Cand ma eliberez de musafiri o sa citesc si eu si iti trimit info.
Galli, vorbeste cu dr care il trateaza pt ca-i stie cel mai bine problemele. Din cate stiu, se poate opera. Dar vorbeste cu dr mia bine.
Aduta, arata delicios. Ai pofte?!
Libruta, interesanta marinata cu vin. O voi incerca. Ce mai simti?
Mona, cunosc senzatia de "virgina". Incet-incet va reveniti, stai linistita. Incercati cu un preludiu mai lung, sa va re- cunoasteti.
Imbratisez cu drag olandezele, Mayan si Luminita. Va invidiez pt zapada.
Elly, asa-asa, olteanca focoasa nu se dezminte! Interesant mod de a-ti consuma energia.
ada29 spune:
Nico,sotul are pofte El prefera prajiturile cu mac si dupa 12 ani de convietuire m-am lasat convinsa a iesit super,,sper sa fie si comestibila,mai fac una de pe culinar cu crema de lamaie dar asta e incercata deja. Te astept la chiftelute si snitele,macar sa-mi ti de urat
amy2007 spune:
Voi ma omorati pe mine. Eu stau la munca si nu pot face nimic de mancare, nicinu stiu cand o sa fac sarmalele si cozonacii .
Si mai tin si post si voi vorbiti de toti sfintii aici.
Gata si injectia, m-am gaurit. Sa dea Domnul sa fie cu folos.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Dragele mele frumoase noi doua am fost o plimbareala prin Leiden pe ziua de ieri , am mers la patinoar cu piticuta mea.
Pe urma ne-am dezghetat cu o ciocolata calda cu frisca -ea si un capucino -eu.Frumusica a vrut si prajitura dupa care a conchis ca tot ale mele sunt mai bune.
O tura scurta prin magazine , ca nu ii place la cumparaturi.Ca trebuie sa ajungem la timp acasa sa facem de mancare ca vine M si e nemancat. Deci pentru asta n-a vrut donsoara sa se plimbe prin magazine cu mine! Ca venea musiu M acasa si n-avea de mancare
Ziceti si voi acum
Asa ca aseara am avut pizza de la cutie cu salata verde.Azi mergem cu cei de la clubul de miercuri la un restaurant chinezesc unde vom gati mancare la wok.
Nu cred ca vreti stiti cum ma imbrac deseara.Voi ce ziceti? sau ...
Ce-mi plac emoticoanele astea noi , de mor
Prajituri fac si eu azi .Apropo de mancare : sa-l strang pe M de beregata ca eu fac doar aperitivul ptr seara de Craciun , el face supa si un fel de inghetata .Eu i-am zis ca fimea a crescut 10 ani cu mancare de acasa nu pot sa nu ii fac cateva sarmale sau macar un cozonac.Copilul e copil si nu poate intelege schimbarile la fel de repede ca un adult.
danny1 spune:
lumy clt,stai relaxata.testul ala,din punctul meu de vedere nu inseamna nimic.acu 6 ani cand am nascut eu nu exista,ne ghidam doar dupa eco si toti copiii pe care ii cunosc sunt bine.tu deja vezi bebeii,ei sunt bine,jucaushi,in parametrii.nu exista motive de ingrijorare.savureaza fiecare clipa si nu mai crede toate nebuniile care apar.uneori evolutia e involutie.
galli,nu stiu daca e bine sau nu ce se intampla.daca vrei te pot ajuta cu un medic aici,la onco.daca vrei sa vii cu tatal tau.daca vrei,scrie-mi pe mes sau PM.asa observ sigur.te pup,fata mea draga.
nu cred ca voi mai avea timp sa intru,asa ca va urez:
CRACIUN FERICIT,SA VA ADUCA MOSUL BEBEII DORITI.
galliciana spune:
un nou capitol, aici, va rog:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146534
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!