Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(55)
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake zice sotul ca joi tre sa dau extemporal nu inteleg! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ |
Sotu' tau a inteles gresit. El este cel testat. Asa ca spune-i sa se pregateasca bine cu o seara inainte: sa se uite la filme XXX si sa rasfoiasca reviste de specialitate.
galliciana spune:
sorinake,super vesti!
doamne ajuta!
bruni, ai grija pe drum,
incepe ploaia la noi.
astept inca o minune in viata mea!!!
sorinake spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Sotu' tau a inteles gresit. El este cel testat. Asa ca spune-i sa se pregateasca bine cu o seara inainte: sa se uite la filme XXX si sa rasfoiasca reviste de specialitate. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
ii fac eu un streaptess sunt geloasa, ce, sa se uite numai la mine!
sorinake spune:
Nico, tu cand mai vii in Romania? Vroiam sa te intreb care e secretul turcilor de carnea de oaie nu are gust de carne de oaie? Tare as vrea sa pot manca si eu. Numai in Turcia am putut sa mananc si eu carne de oaie!
galliciana spune:
nico-nasico,
sorinake, ar trebui pe la 1/2 cm-ului,
acum nu mai e cazul, ci next time.
sa vedem...
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Sori, sunt de acord dar daca o sa sara pe tine, ce te faci?! Ca doar n-o sa se multumeasca sa-ti bage bancnote la bikini
E nevoie sa se abtina pana joi. Asa ca lasa-l macar dimineata, inainte de plecare, sa-si clateasca ochii.
sorinake spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Sori, sunt de acord dar daca o sa sara pe tine, ce te faci?! Ca doar n-o sa se multumeasca sa-ti bage bancnote la bikini E nevoie sa se abtina pana joi. Asa ca lasa-l macar dimineata, inainte de plecare, sa-si clateasca ochii. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
aaa, nu ca-i fac streaptess la usa, cand e pe picior de plecare ca sa nu avem timp de nimic!
ada29 spune:
Am trecut sa va spun noapte buna la toate,Ma bucur ca aveti vesti bune,Galli pleaca la unguri si parca are alt tonus,Bru isi investigheaza uterul(inainte de Fiv nu l-au verificat?),Sorinake face IA joi la sase(dimineata?) Nico maine isi leaga soacra de patcam atat pt.ora asta ca's obo si tocmai am aflat ca neuronii nu se mai refac