Regasiri (40)
Raspunsuri - Pagina 4
ank999 spune:
Ma pe la mine nu a venit nici un colindator asa ca am ramascu o tona de covrigi, porocale mere si bomboane. asta e primul an cand eram pregatita.
Eu sunt si azi la munca si de luni iar...asa ca am facut doar un pic de curatenie pe etape...iar de mancare nimic...
Miro am cautat si eu Maria Mirabela pe net, da nu am gasit, da oricum dc nu e Scooby cu fantoma nu prea avem rabdare.
Angi felicitari pt ca s-a dat singura cu saniuta si -mi pare rau pt lovitura, da ca sa treaca.
Maya mandra colindatoare ai!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Lavinia multumim pentru urari.
Daca nu mai apuc sa intru va doresc din toata inima CRACIUN FERICIT, plin de bucurie si liniste sufleteasca, de impliniri si lumina alaturi de cei dragi!
Va iubesc mult!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Craciun fericit fetelor, sa veti parte de liniste, iubire si multa sanatate in noul an!!
Aelita felicitari...vei prima mamica din gasca cu 3!! A fost planuit?
miro si mie-mi plac plansele, insa n-am cu cine le folosi
ank pe mine dupa vreo 9 ani de nocolindat...vin sa ma colinde diseara, niste prieteni romani, nici nu mai stiu ce sa pun pe masa, ce sa le dau...
maya lasa bine ca n-a zis si trick or treat!
ma duc sa caut pozele cu Iulia, apoi ma pun la bucatarit; vin socrii la cina...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
flore26 spune:
AELITA felicitari! Ai mare curaj ...o sarcina usoara, si un bebe sanatos...
CRACIUN FERICIT!
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
Multa sanatate
Nasterea Domnului sa ne fie de folos!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sa stiti ca-mi lipsiti
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
angi_m spune:
Salut fetelor,
Am intrat sa va urez Sarbatori fericite. Sper ca v-a adus Mosul cadouri frumoase tuturor. Sigur cuminti ati fost.
Si la noi a venit Mosul. I-a adus Iuliei o papusa Stefania imbracata in rochitza ca a ei A dormit cu ea azi-noapte. Si acum e cu ea in brate... Oops, chiar acum ii scoase un picior
Acum ne pregatim sa mergem la masa la mama mea.
Am facut poze aseara la Mos Craciun, insa nu am apucat sa le pun pe net. Poate diseara.
Distractie placuta pe unde mergeti.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
mayaione spune:
Craciun Fericit la toata lumea! A venit Mosul incarcat cu daruri, pacat ca am uitat sa filmam cand a descoperit Ana sub bradut toate jucariile. A primit o papusica in premergator cu telecomanda, o tablita de scris maare, un ursulet, un lego, un halat de baie pufos si cu gluga de crocodil, si muuulte dulciuri, era socata ca toate sunt ale ei.
dastefa spune:
Craciun fericit!
La noi a fost azi mosul pt Daria si cele 2 verisoare dar am primit si noi cei mari cadouri
din pacate ca si anul trecut nici nu a avut curajul sa-l priveasca bine pe mos necum sa mai si spuna poezia
cu noi e autoritara de numa dar cum apare cineva strain se pierde cu totul...asta e
noi am petrecut azi in familie dar cred ca m-a ajuns oboseala din zilele trecute ca acuma is mai franta decat intr-o zi de lucru.Aseara pe la 2.30 ne-am culcat pana am apucat sa facem toate pungutele de cadouri(vreo 10).N-am luat neaparat chestii spectaculoase dar a fost asa frumos sa poti face cate un mic pachetel pt fiecare...
am facut si ceva poze dar ramase aparatul setat aiurea si nu a iesit cine stie ce
Dodo ce mult ma bucur ca ne-ai mai scris.Mai vino pe la noi si mai spune-ne ce mai faceti
Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
Sa incep cu inceputul... Pe 21 am intrat ultima data, deci sa urez, cu intarziere si scuze sarbatoritilor pe care nu i-am urat... si celor de astazi...
La multi ani, Rahela Daria!
La multi ani, Maria!
La multi ani, radu.anca!
La multi ani, David Ionut!
La multi ani, Mihai Alexandru!
La multi ani, Patrick!
Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT!
iulia-stefy spune:
Si acum sa vedem ce ati mai scris si daca nu-i prea tarziu sa mai raspund.
Anka, ti-o trimit pe Stefy ajutor... ca pe mine m-a terminat... Ea ar face toata ziua prajituri...
Dbunny, sper ca acum esti bine... Eu nu-i mai dau nimic de tuse... M-am suparat si dupa ce a terminat aerosolii acum ii dau doar miere amestecata cu lamaiei si gata... MAi tuseste si de ieri vad ca are si ceva mucisori... Scapam noi si de ei...
Maya, si eu tot din astea patesc cu Stefy... au o imaginatie ata de bogata....
angi, daca ai sti ca dupa ultima tura de furat copii mi-am sters toate albumele cu Stefy... asa de urias e piticul... Dar mi-am propus sa pun acum de sarbatori totusi niste poze...
aelita, felicitari si sarcina usoara.
dastefa, m-ai lasat masca cu lista de la doctor... si altceva ce mai vor? Atunci la ce mai platim asigurare de sanatate?
Miro, mersi, dar eu recunosc ca inca nu am reusit sa intru sa descarc fisele. Dar zilele astea am sa o fac, ca va trebui sa mai schimbam activitatile...
Maya, asa am patit si eu cu Stefy cu colindatul... tot de la colindatori ni s-a tras....
Stefy s-a intalnit cu Mosul care cobora din masina in fata blocului(un vecin din scara, care nu stiu ce lucreaza, ca asta era pe 24 dimineata...) si l-a luat la explicat si la povestit... cat e ea de cuminte, ce a mai facut, ca a imbracat bradutul si ca il asteapta... Si i-a mai zis si o poezie... nu o stiu exact, dar spunea ca n-a fost cuminte, ca ea recunoaste si ca spera sa fie iertata... si inca una...Mos Craciun te asteptam/ De trei zile stau la geam/ Daca mi-ai adus ceva/ Intra si-n casuta mea....
Ieri am fost si amfacut un om de zapada... Am muncit, dar vorba Ruxandrei, parca sunt asa frumoase vremurile care au trecut si asa ma gandeam ieri muncid cu Stefy la omul ei de zapada ce frumos era cand eram copil....
Am fost cu ea cu colinda, a vrut ea neaparat... pe la cativa vecini, la nasi... a fost tare incantata... Si si-a strans si banuti ca vrea ea sa-si mai i-a "niste chestii"....
Toata ziua canta... pe legea ei, dar inspira asa o stare de bine... desi eu nu-s deloc in apele mele...