Regasiri (40)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte, ca e asa frigut, dar ninge asa frumos... ca in povesti...
Roxana, daca mai vrei detalii, scrie pe mess, mai pe seara....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna,
mucisorii sunt la tandem cu iesitul unor dintisori...deci...
Am lucrat cevamartisoare...daca exista doritori mai fac...
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Bun venit pe lume Miruna! Da mare fetita ai Dastefa. Felicitari mami!
Sa fiti amandoua sanatoase!. Te asteptam cu vesti la sfarsitul saptamanii cand iesi din spital. Pana atunci 1000
de la noi.
Dodo tare priceputa esti.
Ma intrebati de fiemea...e un pic ragusita si a inceput iar sa tuseasca un pic, asa ca nu ne putem bucura de zapada asta
Pup si revin maine ca poate am mai mult timp.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Dodo sunt f faine martisoarele, originale. Pup copilasii sa le treaca mai repede mucisorii.
Ank incearca tu ceaiul de cimbru, poate ai mai mult noroc cu Erika. Ana am tot scos-o la zapada, i-a placut mult, nu a racit, am avut ceva emotii dupa atata tuse, dar nimic pana acum.
Roxana cuminte rau Calin, Ana nu ar fi stat nici cu un pachet de guma langa sa-i umble cineva prin masele. Avem un prieten stomatolog si mi-a zis cand face clinica pt copii sa ma duc mereu cu ea acolo in vizita, sa se obisnuiasca cu ideea, sa vada alti copii cum stau etc.
Angi m-a chinuit si pe mine talentul intrun an la patinoar, eram la Predeal si de la casuta aia de inchiriat pana pe patinoar trebuia sa merg pe patine si am ajuns eu tinuta de maini, acolo singura mi-au zburat picioarele si am cazut pe spate de m-am lipit de gheata, vai ce durere, am zis ca mor. Am incercat sa ma ridic, iar poc. Pana la urma mi-am dat patinele jos si am plecat in sosete pana la cabana sa-mi iau ghetele, eram uda si inghetata, brrr, nu mai calc vreodata.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.... ca eu sunt inghetat tun...
Acum astept sa vad cum va fi Stefy, ca noaptea asta a tusit de vreo 4 ori....
Dodo, Anca, multa sanatate la puiuti.
Maya, ma bucur ca Ana e bine.
mayaione spune:
Daca aveti curaj ca mine incercati First Defense de la Child Essential, eu i-am facut anei o cura si a functionat. Zic de curaj pt ca m-a certat dr ca nu e aprobat FDA si ca de ce i-am dat, desi stie ca e f bun si vindeca f multe. Dar m-am documentat si pare ca e safe, asa ca i-am dat, a vindecat-o si acum e f bine. Si oricum am citit ca singurul efect negativ al argintului coloidal e albastrirea pielii, dar asta se intampla daca ii dai o lingurita de argint pe zi copilului cateva luni, siropul asta are 0,001 microni deci infim.
ank999 spune:
Imi cer scuze pentru intarziere, dar Kokorina. Sa fi sanatoasa si sa ai parte de mult noroc, sa-ti traiasca sandokanii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei
.
Sa sti ca ne e tare dor de tine!
Maya ceai de cimbru zici. Sa cumpar si sa incerc. Fiemea e innebunita dupa zapada, da nu am stat decat cate 2 minute in fata blocului. I-am dat stodal, vitamina C si homeogene, da tot ragusita si tusita. Dr zicea ca are un pic de rosu in gat
Vorbeati despre mancat singri, noi ne inscriem langa Roxana cu mancatul singura numai dulciuri, ca in rest nu ar manca nimic. Mai mult mama a invatat-o bine si pleaca cu farfuria dupa ea si se scuza ca Erica i-o cere. Cand era mai mica manca singura cateva linguri, acum super rar.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Lacramioara cum e Stefy?
Dodo multa sanatate printesei.
Roxana felicitari pt stomatolog. Cuminte baiat ai.
Angi e bine ca poti sa mai fugi cate putin si ai cu cine lasa printesa. Eu nu am incercat patinuarul si nici nu cred ca o voi face. Vreun picior rupt mai miar trebui.Anca cu
ank999 spune:
Mai, dar gravidoasele noastre din spania ce fac? Dar Bambo, ca si ea e gravidoasa.
Laura si voi aveti in proiect?
Ma bucur ca Dani e bine.
A...mi-am amintit: dr mi-a zis ca Erica are un pic de cerumen in urechea dr da nu mi-a zis ce sa-i fac, aveti vreo idee?Anca cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetele,
Noi (adica eu si Mircea) am fost ieri sa facem vaccinul antigripal (asta de AH1N1). Deocamdata suntm bine amandoi Doare doar un pic locul unde ne-a intepat.
Ieri am reusit sa desfacem si noi bradul. Pana acum nu am avut voie de la Iulia.
In rest suntem cuminti, iesim la zapada, ii place foarte mult Iuliei. Ii spunea ieri bonei ca vrea sa faca ingerasi pe zapada si tanti nu intelegea. De dimineata ii explicai si zise ca o va lasa sa faca
Bambo gravida? Bravo ei! Sarcina usoara si bebe sanatos
Ank, noua ne zicea medicul sa ii punem in urechi vreo 6-7 picaturi de ulei cald. Adica faceam asa:
- incalzeam intr-o sticluta mica niste ulei de bucatarie (puneam sticluta intr-o cescuta cu apa incalzita la microunde);
- puneam 6-7 picaturi de ulei cald intr-o ureche, apoi statea cu urechea in sus vreo 10-15 miunte;
- puneam putina vata in urechea cu ulei apoi repetam operatia pentru cealalta ureche.
Am tinut-o asa vreo cateva saptamani, daca nu luni. De fiecare data cand mergeam la control, se uita doctorul in ureche si spunea ca mai trebuie sa continuam ca nu reuseste sa vada bine timpanul.
Astazi o sa iau rezultatele la analizele de i le-am facut Iuliei. Sper sa fie in regula.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)