Regasiri (40)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
Salutare!
Dbunny, la noi nu-i cazul... nu stiu ce sa-ti zic. Dar cred ca-i tare scump....
Maya, deci nu numai Stefy e interesata de bagatul in burta... ca ea stie ca de acolo a iesit... Si Stefy tot cu asa multa energie iar eu cand vine de la job deja sunt franta....
Pai zilele trecute am mai facut o repriza de cornulete cu nuca si scortisoara... sunt tare usor de facut... Azi intentionam sa facem cornuri cu cioco.... Sa vad ce dispozitie are cand se trezeste...
Roxana, super tare.... Pe mine inca nu m-a intrebat pe unde a iesit... si nu stiu cum voi raspunde, ca eu am nascut natural... deci nu am ce sa-i arat.... Stefy tot pe Animal Planet a vazut zilele trecute cum opera o catelusa sa-i scoate puii si ne-a intrebat cine i-a pus pe pui in burtica... si sotul ii zice: Dar pe tine cine te-a pus? la care ea zice: Tu.... Si am ramas amandoi masca...
Am si eu o intrebare: Piticii vostri manaca singuri? Ca la noi ... suntem in regres.... Noi acum ne luptam cu mancatul... A mancat singura o perioada, dar tati nu a avut rabdare cu ea, ca el se grabeste mereu si i-a dat el si domnisoara a vazut ca daca trage de timp se poate si asa... si asa tare a dat lenea in ea... ca am primit reclamatii de la cresa ca nu vrea sa manance, desi inainte de vacanta manca singura... Si doamna are dreptate... ca ar putea sa-i dea dansa, dar de acum e mare si daca ii da dansa nu ii face nici un bine, ca la gradi nu-i va da nimeni si va rabda de foame... si de cateva zile ma simt groaznic... ma doare sufletul cand uneori o ridic de la masa mai mult nemancata, dar am decis sa nu-i mai dam... si bine inteles, ca ne si spune ca suntem rai...
Dbunny spune:
na, ca Dani nu.i curios cum a venit pe lume, nu-l intereseaza nici gaura nici barza nici burta barbat, deh...
Dastefa tinem pumnii sa ai parte de doctori umani si atenti, sa se termine totul repede si cu bine, sa te refaci si mai repede si Miruna sa fie papacioasa si dormicioasa
iulia stefy...Dani nu mananca singur decat vreo 2 feluri care-i plac mult: macaroanele si pilaful.Imi asum vina complet. Restul i le dau eu.Noi inca folosim scaunelul inalt, pe masuta caruia ii insir cele 15 masinute...si in timp ce el le remolcheaza eu ii dau. Ii place si supa mult insa jumate o varsa pe el. deci iar vina mea...prefer sa-i dau eu decat sa adun fideluele de pe toti peretii. Ce-i usor de papat papa, am incredere si.l las...mai ales ce se poate papa cu mana...insa mancarici mai lichide ioc.La fel si cu mancarea ne-favorita, tip fasole sau morcovi, nu-i dau des, insa ii dau, si daca vreau sa le pape i le dau eu ca el prefera sa se uite pe pereti decat sa pape. Dar si ce-i place baga ca spartul...Nu v-am spus dar folosim haine marimea 5 ani, asa dintr-odata, hainele luate in septembrie nu-s mai bune...putea sa astepte pana la primavra nu sa trebuiasca sa cumpar acu alt rand de haine groase.
maya mi-a venit o idee...ceai de tei! ai incercat? eu o sa incerc...
roxana valeu ce discutii complicate ne asteaptaaaa, dar eu tot mai cred ca baietii is mai nepasatori la chestii d'astea, ei nu stau la vrba, trec direct la fapte
mmmmeeeei ce prajitura buna am tras ieri, te ingrasi numa cand te uiti la ea cu lapte condensat, crema de branza philadelphia, lamaie si biscuiti inmoiati in cafea. nu va dau reteta, destul trag eu cu kilele mele
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dastefa spune:
salutare
Daria ar putea sa manance totul singura...dar se plictiseste si vrea apoi sa-i dam noi
m-am trezit ,ce-i drept cam tarziu ,sa nu-i mai dau deloc eu ptca ma gandesc ca nu voi avea timp dupa ce vine cea mica si sper sa nu asocieze refuzul de a-i da eu cu lingurita cu venirea Mirunei
mergem pe varianta -ramai cu cat mananci singura
cat despre aparitia pe lume-ea stie ca tre sa merg la nenea dr sa o scoata pe Miruna din burtica ,a vazut cicatricea de la operatie deci cu scosul ne-am lamurit ,si pana acum nu m-a intrebat cum a ajuns in burtica.Dar m-a intrebat unde era Miruna cand era ea in burtica-i-am zis ca la Doamne-Doamne si a ramas asa
ne facem ultimile pregatiri
Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
roxana c. spune:
Fuga pana se trezeste Calin:
Cu mancatul singur....da, dulciuri, daca prinde...chit ca se cocoata pe unde vrei si unde nu vrei in cautarea lor, mancarea....mai greu, daca-i place....da, mananca singur, daca nu....nu. Ca sa nu mai spun ca mama l-a invatat sa alerge dupa el in casa, are 3 ani si nu sta la masa, n-are rabdare, cand ii dau eu il pun in scaun si ma ratoiesc la el, dar e greu pt ca am programul in asa fel incat la ora mesei sunt ori la servici, ori pe drum spre servici, doar sambata si duminica sunt acasa. Si degeaba ii explic ca trebuie sa-l lase 1-2-3 zile nemancat, ca sa se invete sa stea in primul rand la masa, sa nu mai alerge nimeni dupa el, dar degeaba, mama spune ca vai, cum sa stea copilul nemancat? Si uite asa ma lupt cu morile de vant de prefer sa ma fac ca nu vad decat sa m-apuce iar nervii.
Am uitat sa spun ca am gasit sirop de menta, la Kaufland, am tot zis ca scriu si am uitat.
Fug, revin pe seara sau maine.
roxana c. spune:
Dastefa, daca nu mai intru , iti doresc nastere usoara, sa treaca repede si sa revii cu Miruna acasa, sa ne spui ca-i cumintica, doarme non stop si se trezeste doar la masa, ca ai lapte din belsug si ca suge bine, ca-i sanatoasa tun si ca te-ai refacut repede si bine.
iulia-stefy spune:
Noi am tot umblat pe afara... s-a jucat cu zapada... ii place foarte mult... Ieri am fost si cu saniuta.....
Stefy e langa mine si ma hraneste cu pufuleti... unul mie unul tie....
dastefa, maine e ziua cea mare... cred ca asta ce urmeaza e cea mai grea noapte din toata sarcina, dar maine o vei tine in brate pe Mirunica... Nastere usoara si sa fie sanatoasa minunea mica.
Dbunny, mereu vecina mea imi spune sa zic mersi ca ea creste, "ce vrei sa raman copilul mic ca sa te scuteasca de schimbat garderoba?" E barbatel de acum...
Roxana, sora mea are o vorba: "Bunicii din prea multa dragoste si grija, strica copiii". Nepoata mea e cu 7 ani mai mare decat Stefy si am inteles ce a vrut sa zica abia cand m-am lovit si eu de asta.... Le e greu sa inteleaga ca nu le fac nici un bine alergand cu castronul dupa ei. Pe nepoata mea eu am dezvatat-o, pe la 4 ani, cand am ramas cu ea ca a trebuit sora mea sa plece cateva zile si a lasat-o cu mine... Prima zi nu prea a mancat, dar a doua zi, nu a mai fost nevoie sa o chem. Venea de buna voie. Si ea sta la casa si are gradina lunga de 500m in fata casei si ceva mai mare in spatele casei si alerga dupa ea cu castronul toata curtea... Din considerentul asta eu pe Stefy am pus-o in scaunul ei... ca sa stie ca acolo se mananca... Acum a inceput sa ceara la masa mare...
Cu mancatul, eu ma refer la ciorba si alte mancaruri lichide. Restul le mananca singura. Din cosiderentul de graba i-am tot bagat eu in gura... si acum... nu mai vrea... si ieri si azi s-a jucat aproape o ora la masa de pranz... care de obicei nu dura mai mult de jumatate de ora... Prefera sa se joace decat sa manance... Vantura ciorba.... de iti vine sa te duci...
La dulciuri... alea le-ar manca si cu ochii inchisi...
Deci se pare ca nu-i chiar singura care se lasa rugata....
mayaione spune:
Buna dimineata! Am baut cafeaua de la Iulia, buna rau.
Ana papa singura, rar ii mai dau eu, cand ma grabesc sa plec undeva, in rest ii pun farfuria si sta cu noi la masa.
Dbunny nu prea bea ceai Ana, cu santaje o conving. I-am dat ceai de cimbru, am citit ca este bun antiviral si pt burtica. Dar mai mult de doua zile nu am putut s-o conving. Va zisesem ca i-a trecut tusea, dar o mai auzeam uneori. De doua zile nimic, nimic, asta inseamna ca a scapat definitiv sper. Am cam tras-o cu tusea asta, 3 luni mi-au ajuns de stres. Acum am o problema cu ochisorii ei, desi tacso zice ca exagerez si sa nu mai analizez atat copilul. Pe la coada ochilor se inroseste globul ocular uneori. De fapt apar niste vinisoare rozalii pe albul ochilor, ca o panza de paianjen mi se pare mie. Cand apare, cand dispare. In general, dupa plans mult sau cand are emotii puternice. Voi ati observat la ai vostrii? Am programat-o in Bucuresti tot la dr Burloiu dar tocmai pe 9 febr ne poate primi. Am zis sa nu mai risc cu tot felul de dr amatori. Stiu ca e cel mai bun, merg la el si aflu sigur daca e ceva sau nu.
Dodo-pui spune:
Multam' de cafa
va doresc din tot sufletul meu o zi /saptamana frumoasa,puiutzi sanatosi si tot ce va doriti.
Noi suntem putin mucosi(fata)dar plini de viata .Azi avem logopedie(bodo) ...in rest totul e in parametri normali pentru noi.
and all
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!