Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Astazi dau iar cafea sau ceai, ce prefera fiecare
, ieri nu a vrut nimeni, poate astazi nu mai raman cu marfa pe stoc
!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
Novus
eu imi iau o portie dubla de 
Reteta pentru biscuiti o doresc si eu![]()
Anca
pentru munca ta...abia astept surpriza
...si daca stiu ca o pui luni o pandesc sa intru in posesia ei...caci in perioada aceasta posta...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Novus eu imi iau o portie dubla de ![]() Reteta pentru biscuiti o doresc si eu |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
aris26 eu i-am dat ioanei coaja de paine. ne vde pe noi mancand si face un scandal monstru daca nu-i dam si ei. eu fac paine de casa, ca am aparat si e tare gustoasa.
nikoleta te inteleg perfect. dar lasa mezelurile si carnea de porc pt la anul. fa sarmale sau ardei umpluti cu carne de vita si da-i.
cu andrei nu am stiut cum e un copil mofturos. in schimb ioana e plina de figuri. vineri am facut ciorba de legume cu bulion de casa. am fiert-o fara sare, i-am scos ioanei de-o parte, apoi am pus sare sa mancam si noi. din ciorba ei a mancat cateva lingurite (max 5), si au apucat-o mofturile. cand i-am dat din farfuria mea, a cascat ioana niste guri mari... 

Ilinca_M. spune:
Halllooo, tufete!
Aici nu ninge, aici arunca cineva zapada cu lopata din cer! Is ditamai troienele! Si sotzul meu lopateaza la garaj, haha, e un fel de mesterul Manole sau "cooperativa "munca in zadar",cred ca nu vine sus pana deseara:))) Na, ca tocmai a venit, l-am subestimat![]()
Felicitari lui Keutzu si Vitamina, ce ingeniosi sunt, dragii de ei! Si pentru Ana felicitari, ai vazut ca nu e chiar asa de lenesa? Denisamada, stiam io ca brocoli e "motorull"...tre sa-i fac si lui Sophiphi, ea se deplaseaza prin metoda:"spate-burta, spate-burta"...ara toata camera asa:))
Nicky, bine ca ti-ai mai facut timp, bravo lui Nicholas pentru zimtzul no 2...la Sophia au iesit tare usor toti 4...acum mi-a zis maicam-ea ca de ce ma mir ca nu i-au aparut sus, ca si mie primii 4 mi-au iesit jos...ha, si io de unde era sa stiu?!
Deci pot sa-i dau mamalgiga? Iupiii...azi am incercat cu un borcanel hipp de legume, aiurea, a deschis gura plina de sperantza...a inghitit, a mi deschis o data sperand ca s-a inselat...si gata! Nu-i plac "terciurile" astea moi si gata! Asa ca i-am dat iar o banana la morfolit.
Nu pot sa va descriu ce nopti am in ultimul timp. Cum spuneam, a venit husbandul. Prima noapte am mers din alta camera la 12 noaptea, ea dormea in patul nostru. Am luat-o pe sus s-o plasez in patutz...cand am pus-o jos a facut ochii cat cepele...si-o mutra disperata...am sarit repede in pat sa n-o vad sperand ca tine figura si sta acolo. Aiurea, a inceput sa scanceasca. Sotzul, sensibilos:"ad-o intre noi sa se simta si ea bine!" Okeiu, m-am pus io pe-o margine ca un biscuit intr-o dunga, sa aiba astilalti 2 loc. Minune mare, desi am pazit toata noaptea, sotiorul a dormit regulamentar, nu s-a miscat de pe patratica lui! Ce ti-e si cu instinctul asta de tata...pai io ma trezeam cu un genunchi apasat in burta, cu un cot in mecla etc.
Buuun, aseara la fel...dar am pus-o pe ea la margine, cu o perna dupa, deci am fost si mai inghesuiti...si m-a supt toata noaptea!
Bai, sa capiez, nu alta, din ora-n ora se foia si casca gura ca un rechin, gemand...No, in rest era super multumita. Am mai mutat-o si in mijloc, sa dorm mai comod...se uita cand in stanga cand in dreapta super fericita. Dimineata pe mine nu m-a bagat in seama, tot ii tragea palme pste cap si picioare-n gura lu' tac'so.
Of, tre s-o obisnuiesc iar in patutz macar juma de noapte...dar numai dac-o pun adormita si nu-si da seama, ca eu daca-i vad mutra disperata gen:"nu ma abandonaaaaati!" nu rezist!!
Si io cica ma plang dimineatza maica-mii, ca n-am reusit s-o las decat o ora in patutz..."pai tu n-ai stat nicio secunda in el! cand erai mai mare era sperietoarea, ziceam ca daca nu esti cuminte te pun in patutz si te cuminteai!":)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
denisamada spune:
Salutam, noi suntem pe baricade de dis-de-dimineata: bebe mucios, tati febril...
si mami doctor-carator-aspirator-muncitor. 

Eh... ne descurcam.
Mai rau e ca ma apuca depresia de Craciun...
Eu am fost unul din acei copii pt care Craciunul a avut (are) o magie aparte... tata a lucrat mult la treaba asta.
Si magia asta a tot avut-o pana in 2005... 2006 a fost un cosmar... 2007 si 2008 au fost... de uitare... acum privesc cu atata speranta acest Craciun, "altfel", cu fetitza mea... Tocmai a citit un articol pe DC: www.desprecopii.com/info.asp?id=1267" target="_blank">Primul Craciun al unei fetite mici si m-am pus pe bociiiit!!!! 

Nu de rau... ci de bine... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Vad ca sunteti plimbarete (Gigelica) pe o vreme ca asta... ati avut noroc excursionistelor, daca va prindea insoare pe la Paltinis ??? ![]()
Noi va citim zilnic si am vazut ca ati incercat mamaligutza (yami, yami si pt.mutzul meu) chiar si carne de porc (hhhmmm)...
Stefan are 9900 la nici 8 luni (27 dec.) si 74 cm. Nu arata gras (cica are oase mari si carne tare, zice dr.)Mai e cineva asa "voluminos" ca el ? Din ce am citit nu prea... stiu ca sunteti mai maricei ca noi (e nascut la sf.de aprilie)...
Hai sa va zic un banc (am logoree daca intru asa rar ...)
Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi, iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel:
Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin!
Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta..
Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale.
S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatit
hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile.
Apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria.
A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare.
La ora 9 era deja extenuata datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca. Era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.
A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis:
Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele. Am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua. Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!
Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat:
[navy]Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi.
Dar vezi tu, va trebui sa astepti 9 luni. Noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/navy]

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=96
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Nu mi-a spus Lucia nimic, a gasit poza pt tati? Ca nici la sms nu mi-a raspuns. ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Offff, mereu o dau in bara cu tine...ideea e ca ieri toti l-au sunat pe Gabi pe telefonul meu si...tati foarte inspirat la uitat in haina...si mamicuta lui i-a pus haina bine in shifonier...si io abia azi pe la 12 m-am sesizat ca nu mai am mobil...
Bag un morcov???
AYLA

Socrii sunt plecati la o inmormantare, sunt acasa doar cu baietii mei...care dorm ca purci-purci
...pe taica-su l'am trimis sa il pazeasca si a adormit si el langa Piton...iar mamaliga mi se raceste, vroiam sa stam la masa si cand se trezea voinicul sa il scoatem putin cu nasucul in zapada...iar in seara asta...impodobim bradul
...abia astept...

pup toate fetele frumoase de pe aici...Ah, sa stiti ca si Pitonul are ghimpi in patut si doarme in patul mare...cu oricine, cu mami, cu buni, aseara cu mami si cu tati...

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Adee spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 ma duc la el,sa il schimb ca a facut kk,si apoi il bag la baita. apropo ,voi le mai faceti baita in albie,sau in cada?eu l-am bagat in cada de ceva timp ![]() Nikoleta 20 mamica de Mario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!!![]() http://b1.lilypie.com/mY71p2.png poze picasa: niko_bruneta2000@yahoo.com parola:26022009 |
Noi facem dus de vreo 3 luni, si cand avem timp si chef facem baie in cada cu multe jucarii

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareatapoze
Adee spune:
olishka, georgyiuly, Raaluca, simplyana_m, aris multumim pentru aprecieri![]()

Ana si Adelake felicitari pentru progrese
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata
poze

Mario Andrei