Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Va dorim si noi craciun fericit si avem un www.dancingsantacard.com/?santa=361508" target="_blank"> colindator specialIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Craciun fericit! Revenim cu impresii dupa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sarbatori Fericite!
Multa sanatate, bucurii si fericire!
Mos Craciun sa va aduca ceea ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
Multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de toti cei dragi!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ce faceti? Sper ca sunteti bine si ca ati petrecut frumos de Craciun.
Noi suntem ok, adik Ari e bine am petrecut in familie fetele s-au distrat cu jucariile si cu trenuleturile luate de tati. Sg pb e ca a facut si Ami varicela si e plina de bube nu ca Ari, Ari a avut o forma mai usoara, Ami e plina mai ales pe fatza, in cap. dsa na acuma ne tratam sa treaca sa scapam macar bine ca am factu si speram sa scapam de ele pana de revelion sa nu trecem in noul an bolnavioare.
In rest Ari e plictisita de vacanta ea vrea la scoala sa se joace cu alti copii de varsta ei sa isi faca ea treburile, nu ii place deloc sa mergi cu ea am avut ocazia sa ajutam la scoala intr-o zi si nu i-a placut deloc ca eram eu acolo a fost botoasa a plans a tsta intr-un coltz, na e spatiul ei e lumea ei acolo si nu ii place sa fim si noi.
Acuma nici vremea nu ne ajuta ca s-a dus si putina zapada care era f putina si acuma tot ploua, deci de iesit iesim da asa rapid ca e si un vant tare rece. Si e cam greu ca se cam epuizeaza chestiile de facut in casa.
Acuma vroiam sa va intreb ai vostri au momente din astea de nervi ?
Si inca ceva mai e vreo piersicutza care doarme la pranz? Ca Ari de o perioada nu mai vrea sa doarma, dar seara e foarte obosita si devine hyperactiva. Daca o conving sa stea sa doarma, adoarme si doarme foarte bine.
Voi cum faceti ii lasati mereu sa aleaga ce vor ei?

Pupam livada.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mada imi pare rau, ca cea mica e bolnavioara. Asa s eintampla mereu cand sunt frati unul face o forma mai usoara si unul mai severa, cel putin la mine si la sora mea invariabil era asa.

Legat de somnul de dupa masa, Alexandra nu mai doarme de luni bune, nu vrea si pace, eu nu o fortez, nici nu as putea, pana la urma nici eu nu am dormit in copilarie de dupa masa. E intoarsa cu cheia de la 9 dimineata pana seara la 10.30-11 cand se culca. Spre seara incepe sa ma capieze si pe mine, dar asta e, ce sa fac. Atata timp cat e sanatoasa, mananca bine, e voioasa nu ma mai stresez. Uneori tanjesc si eu dupa momentele mele de liniste care erau dupa masa in timpul cand dormea ea si le invidiez pe unele prietene de ale mele care imi povestesc, ca puii lor dorm cate 3-4 ore dupa amiaza, eu as zice merci si de una, dar daca nu vrea, nu vrea si pace. Nu am tinut niciodata la un program fix ca la armata, mereu i-am dat sa manace in intervalul sa zicem 2-3, am culcat-o in intervalul 3-4 si asa mai departe.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mada noi mai avem somnul de amiaz dar de vreo 2 luni cred ca numai jumatetedin zilele saptamanii doarme in rest sta in pat. Ideea e ca noi am avut cam ore exate de somn si masa, maxim o jumatate de ora abateri si asta ne e programul. Nu e nimic fortat, fiind demic obisnuit asa nu tr sa-l rog sa merga la colcare, stie ca e ora. Cand nu doarme sta in pat cate o ora dupa care merg si-l intreb de ce nu a putut sa doarma si reuam programul de joaca. Oricum eu sunt multumita ca sta si fara sa doarma sa se mai odihneasca ca oricum seara in zilele fara somn e jale. E obosit plange din orice, foarte greu de calmat dupa si de astea.
pt Ami sa treaca bubitele

Am adougat ceva poze noi la semnatura in albumul mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mada, acasa nu doarme deloc la pranz si la fel ca si le voi, devine seara hiperactiva si adoarme f greu; la gradinita in schimb doarme si seara ...aceeasi problema;
multa sanatate, sa va treaca bubitele repede.....
La multi ani, piersicutze mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

LA MULTI ANI!
Fie ca noul an sa va aduca ceea ce va doriti!
Noua ne-a cazut azi un dulap suspendat si ni s-au spart aproape toate farfuriile, deci probabil o sa avem un an imbelsugat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Miruna, am vazut pozele cu flacaii tai. Frumosi foc! Mie mi se pare ca Dimitri seamana foarte bine cu Alexei si implicit cu tati. Ce baieti mari ai tu...eu tot stau si imi imaginez cum va arata bebe2! Daca va semana cu Alexia sau nu. Daca nu ma insel tu aveai in plan trei baieti. Pe cand flacaul nr 3? Vroiam sa te mai intreb ceva. Cat timp sta pe zi Alexei la gradi?. Vreau sa o dau si eu pe Ale 4 - 5 ore pentru ca e innebunita dupa copii si acum iarna e mai greu. Fetele care aveti puii la gradi cu program redus astept impresii si pareri.
Mada, sa ai grija sa nu rupa Ami bubitele. Incercati sa stati cat mai mult cu ea sa ii distrageti atentia. Uf...
Noi ne-am mutat in casuta noua si e asa de frumos si bine....Am avut parintii zilele aceastea in vizita si a fost asa frumos. Eu ma simt cand binee...cand rau. Asta este..asteptam sa treaca lunile astea critice.
Fetele..va doresc tuturor un an nou minunat cu multa sanatate si liniste! Doamne ajuta!

P.S Am vazut ca se vorbeste de somnic de dupa-amiaza. Alexia doarme 2 - 3 ore la amiaza. La inceput o mai culcam noi, mai ca nu vrea, dar adormea pana la urma. Acum se cere singura la somn iar daca suntem cu ea in masina la ora de somn adoarme. O singura zi nu am avut cum sa o culcam ca am fost prin oras si vreau sa va zic ca pe seara a fost extrem de agitatata si plus de asta mi-a adormit pe la 12 noaptea. Mie imi convine de minune faptul ca doarme. Sunt orele mele de respiro plus ca n-are stari de agitatie seara. In acelasi timp stiu copii care nu dorm cu toata stradania parintilor. Fiecare cu temperamentul lui.

Larisa 10+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput