Problema tatalui
Raspunsuri - Pagina 3
elybub spune:
Problema este ca ma lasa sa ma descurc singura cu chiria care este 11 miliaone plus mancare plus celelalte cheltuileli, am si probleme cu sarcina in fond mi se pare o badaranie tu sa stai la calculator si sotia ta insarcinata sa se duca la munca sa te intretina.
Ely
20+cu
Alizee spune:
Sunt raspunsuri pe care numai de la el le vei afla. Discutati unul cu celalat.
allinta
SARBATORI FERICITE !

Alizee spune:
Am dat o cautare pe net si iata ce am gasit :
http://www.util21.ro/psihologie/clinici-si-cabinete-psihologice-din-Constanta.htm
allinta
SARBATORI FERICITE !

oana1177 spune:
Ely, ai dreptate sa fii suparata si NU, NU ESTE NORMAL ca un barbat in putere sa fie intretinut de femeie ; iar cine vorbeste de depresie … ok, e posibil, insa aici e vorba de lene si « lasa ca merge », ma intretine fraiera.
Ce l-a impiedicat sa-si faca dosarul de somaj ? CV-ul l-a facut ? sunt convinsa ca nu… Imi pare rau, dar esti inadmisibil un astfel de comportament.
Evident ca nimanui nu-i convine « munca de jos » dar in conditiile in care un copil va veni, ne aflam intr-o perioada ff delicata economica - de criza (sa nu mai vorbim de sistemul social din Romania, INEXISTENT), chiar asa, mai avem timp « de mofturi » ? (caci banuiesc ca n-a acceptat postul nu din lipsa de timp pt ca ar face vreun curs de specializare)
Ely, cred ca ar trebui sa ai o discutie ff serioasa cu el ; fara reprosuri, il intrebi ce are de gand si cum vede el situatia ; si sa-i pui in vedere ca daca n-are de gand sa se mobilizeze, de-adevaratelea, e mai bine sa luati o pauza ; sa-l intretina al lui, caci parintii tai chiar n-au nici o obligatie fata de el.
Iti doresc sarcina usoara in continuare si mult succes.
buli spune:
mie mi se pare ca sint mai multe probleme aici.
prima e ca sotul tau e fara job si nici nu cauta. ok, poate fi depresat, dar venirea copilului ar trebui sa-l mobilizeze si sa-l motiveze.
a doua e ca mi se pare ca nici unul n-ati tait cordonul ombilical. adica e ok sa te consulti cu parintii, dar discutiile importante tb sa le aveti voi 2.
a treia e ca mi se pare ca si tu te incapatinezi cu sumele astea la doctor. eu am nascut cu super doctor la Iasi care a venit pe 1 ianuarie sa ma asiste si nici prin cam nu mi-a dat sa-i dau 200 ron la o consultatie (cred ca nici lui). iar eco 4D daca e justificata dpdv medical si recomandata de doctor mi se pare ok, dar asa ... ca sa-i lasi amintire copilului - asta e un motiv care in situatia voastra nu sta in picioare. crede-ma, eu am avut poze de la fiecare echo si acum, dupa 6 ani, nici nu mai stiu unde sint.
parerea mea e ca va cam alintati amindoi, va bazati pe faptul ca puteti merge la parinti. imagineaza-ti ca n-ai avea unde merge si nici el. ei? atunci cum v-ati descurca?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Diana_b spune:

Diana si
Mircea (2.01.2004)
www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004
Mindy spune:
Elybub, dar el nu s-ar putea califica la indemnizatia pt. crestere a copilului? Stiu ca exista situatia cand tatii stau acasa primii doi ani si primesc ei indemnizatia in timp ce mama lucreaza.