***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Carla, eu in gluma te intrebam de autobuz... cred ca daca ar fi fost alte circumstante era mai bine primita Sper ca nu te-am suparat! Cit despre parcari te inteleg perfect, eu cu o chichineata de fordK, abia intru in parcari, adica mai bine le ocolesc.
Eu sint bucuroasa sa aflu ca le merge unora bine sau f bine si material, mai ales daca le merge de anul asta mai bine... din cauza crizei economice, am ajuns sa ma bucur nu de moartea caprei vecinului, ci de nasterea ei

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Nu m-am suparat, chiar am zambit citind intrebarea. Pentru masina asta n-am dat niciun ban, am facut buy-back la cea "veche" si au considerat-o avans, apoi mi-au calculat ratele. Daca mai fac un copil cred ca-mi iau microbuz . Noi o folosim ca masina de familie, ca de cele mai multe ori plecam toti 4, eu nu plec nicaieri fara fete, iar sotul nu conduce in Bucuresti.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Carla, si eu tot in gluma am zis de Lexus, ii raspundeam Ioanei care "in treacat" se luase si de afirmatia ta si nu mi se paruse relevant pentru ce se discuta. Anyway, nu am nimic cu situatia financiara a ta, a Oanei sau a altcuiva, nici nu ma intereseaza, noi avem 3 masini, sa ne "traiasca" .
Roxana, am dreptul la replica, atat timp cat ai facut un open issue din asta si nu mi-ai scris pe email (aveai si alternativa asta, daca PM nu mergea): linkul pe care l-ai dat nu are nicio relevanta pentru ce vrei sa demonstrezi, postarea sub nick-ul Graviduta e din 14 sept, iar cea sub nick-ul Al_ma este din 15 oct, diferenta de o luna. Daca imi demonstrai ca am postat sub nick-ul Al_ma pana pe 14 sept sau cel tarziu pe 14 sept, you had a point. Nu stiu cand mi-ati activat contul, dar pot sa demonstrez care a fost prima mea postare sub nick-ul Al_ma, si anume http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143625&whichpage=5 . Ok? Mi-am luat 45 de minute din timpul meu ca sa demonstrez asta (timp in care am cautat prima postare in capitolele din Capsunele) si ca sa-ti demonstrez ca nu ai dreptate pentru ce??? Imi astept copilul pentru intalnirea cu Mos Nicolae si puteam sa petrec timpul asta altfel (de ex, mancand, pentru ca asta nu am apucat sa fac azi) Dar am vrut sa se vada cum moderatorii acestui forum trateaza membrii care, pana la urma, va fac trafic si va cresc market share-ul, astfel incat sa cresteti preturile la publicitate si , la o adica, sa-l vindeti profitabil. Ca la asta se rezuma. Acum e inchis off topicul. La revedere.
Edit: te rog sa ma scoti de sub moderare, merit asta dupa cele peste 2000 de mesaje postate pana acum.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carla, ufff, eram speriata ca te-am suparat, fara sa vreau bine ca ne-am lamurit asupra

Celelelate sinteti monitorizate sau o pauza e binevenita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Helau, helau,

Ati iesit de sub nameti?Bine ca s-a mai domolit gerul, ca zilele trecute am tras un frig stand cu Ana afara...ea n-a avut nici o treaba, ne-am bulgarit, am facut mini-omuleti de zapada, dar eu am degerat. Na, cred ca m-am babit .

Alina (Al_Ma sau Graviduta ?) ai dreptate cu apa care "spala" nervozitatea cupchiilor...cand Ana e nervoasa (de obicei de plictiseala sau obosita de facut acelasi lucru), o pun in scaunul de masa, ii aduc 2 castroane si plimba apa din unul in altul cu lingurita sau sticlute, ii mai aduc si malai sau orez si le pune in apa. Da, pe frigul asta ar fi bine sa se joace cu apa mai calda, dar a mea nu o vrea nici calaie macar (de calda nici atat), ma pune sa-i aduc rece .

Didi, zilele astea mi-am adus aminte de tine cu stanga si dreapta la copii ...ca nu ti-am raspuns la mesajul scris demult ref. la asta...pai n-ai inteles bine: io n-am niciun stres cu ce mana scrie Ana, spuneam doar ca am observat ca folosste parca mai mult stanga, dar am citit de curiozitate cum e cu asta si pana pe la 3-4 ani nu e relevant. Dar soacra-mea, care ne-a vizitat zilele astea si care e fosta invatatoare, incerca sa o corecteze pe Ana sa tina lingura/pensula/creionul in dreapta...ti-ai gasit, ca Ana seamana ca fi-su giga-contra, din ce ii spui sa faca ceva, pe dos face . Si i-am spus si eu sa o lase ca nu are importanta. In rest e o soacra super: a venit cu o multime de prajituri bune rau (de, ardeleanca), gaina (si ne-a facut si supa cu taietei), curca, tot felul de siropuri, miere,...ne-a facut si salata de beof asa ca am cam scapat de pregatiri de Craciun (mai fac doar piftie si sarmale).

Sunt super relaxata ca mi-am luat concediu si stau cu Ana acasa si ne bucuram de perioada asta frumoasa inainte de sarbatori, sunt relaxata ca am terminat cu toate cumparaturile (si cadouri si aprovizionare) asa ca pana dupa revelion nu cred ca mai ajung in supermarket-uri. Sunt nerabdatoare sa ambalez cadourile...anul asta ne-am destrabalat si va fi un mos bogat ...azi trebuie sa vina un pachet din De si Ana va mai primi o casuta a papusilor http://www.simbatoys.de/en/brandsproducts/eichhorn.shtml# .

Ma duc sa vad filmuletul cu Maya dansatoare si poze cu Bogdanel de Liviana la prima lui serbare, cu Patrik (de Ioana colindatorul) si va astept la povesti: ce cadouri ati pregatit, ce bunatati faceti (Miniuta, hai cu retete si idei. Ce mai face David?), pe unde faceti sarbatorile (noi acasa si pe la neamuri in vizita) si sa ne bucuram impreauna de inca un an cu puii nostri care ne fac sa credem in Mos Craciun, si in minuni, si in spiridusi si in magie...

Pup you!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Aaaaaa, am vazut poze cu David de Alyna (ce de jucarii aveti!) si cu zanele CarleiV: sunt superbe amandoua, Saby zici ca e din reviste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Carla, ufff, eram speriata ca te-am suparat, fara sa vreau bine ca ne-am lamurit asupra

Ha, ha, ha, fii linistita, este nevoie de mult mai mult decat atat ca sa ma supar, ti-am spus, am zambit cand am citit, desi nu sunt departe nici de autobuz . Oricum, povestesc cu placere despre masina, daca vrea cineva detalii.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Citat:
Ioana13 Publicat la - 22/12/2009 : 16:46:07
--------------------------------------------------------------------------------

Eu sunt aici, n-am scris eu prea mult la acest subiect, dar nu ma dau dusa cu una, cu doua.

Noi il asteptam pe mosu, sper sa nu gaseasca cadourile prin casa pana poimaine Facem planuri de retete si meniuri, care de care mai mirobolante (mi-am facut incalzirea ieri cu o tarta cu care se pot sparge geamuri, deci sunt pregatita). Am iesit cu fetele intr-o seara cu o sanie veche, dar lu' nr 2 nu i-a placut, asa ca n-am stat prea mult.

Alina, multumesc, am sa incerc smecheria cu apa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Carla, si eu tot in gluma am zis de Lexus, ii raspundeam Ioanei care "in treacat" se luase si de afirmatia ta si nu mi se paruse relevant pentru ce se discuta. Anyway, nu am nimic cu situatia financiara a ta, a Oanei sau a altcuiva, nici nu ma intereseaza, noi avem 3 masini, sa ne "traiasca" .
Alina si Mara (27 iunie 2007)

Sa va traiasca!
Si noi aveam 2 masini cand nu stateam impreuna, dar dupa aceea nu si-au mai avut rostul si intrau prea multi bani in ele.
Si mie-mi place sa aud ca oamenii o duc bine, in ultimul timp am auzit de prea multi afectati grav de criza. Si noua ne merge mult mai rau ca anii trecuti, dar inca avem ce pune pe masa. (cand ma gandesc ca-i mai vad pe basescu&co inca 5 ani, nici nu sper sa fie mai bine)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@

Aaaaaa, am vazut poze cu David de Alyna (ce de jucarii aveti!) si cu zanele CarleiV: sunt superbe amandoua, Saby zici ca e din reviste.

Multumesc . Zana mea tocmai spala aragazul cu noua ei periuta de dinti care ii placea mult .
Si eu o astept pe Miniuta cu retete si idei.

Daca tot au inceput sa scrie cele care nu au mai scris de mult timp, poate vine mosul cu Elteka .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

fetelor, eu sunt aici, va citesc dar zau daca am putere sa scriu. personal sunt intr-o gaura neagra, dar neagraaaaaaa, nu am cuvinte. m-a convins sotul sa venim la brasov cu david de sarbatori, si desi logica mi-a zis sa stau pe curul meu acasa, m-am lasat convinsa. am plecat sambata, am avut doua zile lungi ca naiba pe drum, cu david urland pe alocuri, am citit toate cartile intruna de le stiu pe dinafara (si nu are putine, credeti-ma). la ai mei e frig, ca tata e vizionar si nu si-a pus centrala (nu-mi cereti amanunte, ca nu va dau ) asa ca incalzim camerele cu chestii care consuma curent si nu incalzesc apart constant. facem dus cu taraita, pe david sper sa-l conving maine sa faca baie la prietena mea, nu l-am spalat de vineri seara.

colac peste pupaza, sotului i-au suspendat carnetul duminica la cluj, si nu va spun cate spume mi-am facut din cauza autoritatilor romane si ale functionarilor cu care am intrat in contact, care habar nu au sa dea o informatie dar iti vorbesc de parca esti ultima carpa si le-ai omorat mama. mi-e sila si scarba si astept sa plec acasa.

ah, si ca totul sa fie frumos, david urla continuu de doua zile, azi i-am tras una la fund si am plas amar (pentru ca eu nu il bat), ca pe seara, cand urla mai bine sa vad ca lui ii ies maselele si de-aia se chinuie.

asa ca nu pot sa va scriu retete si idei. retetele de fursecuri vi le-a dat didisor, va asigur ca sunt bestiale, am copt opt ture de cate trei patru tavi, prietenii si familia cam asta primesc cadou, si inca o mica atentie.

sunt varza si iar nu am scris decat despre mine. de joi nu am mai vazut nici poze, am citit si am ametit si m-am amarat. sper ca ella o sa mai scrie, ar fi chiar o pierdere uriasa sa dispara si ea din peisaj.

elteka, sper ca doxinu s-a inselat, si nu ne consideri vampiri. recunosc, eu m-am hranit cu mesajele tale, mi-au facut mereu bine, m-au ajutat sa merg mai departe cand credeam ca nu mai pot. mi-ai scris odata un mesaj lung si frumos cand eram deprimata rau, l-am salvat si il recitesc cu drag cand nu mai pot. eu cred ca toate (sau aproape) am incercat sa iti dam inapoi ce ne-ai dat. da, mi-e dor de tine si e nedrept fata de toate celelalte fete care mi-s dragi sa scriu asta, pentru ca imi sunt multeti dragi de aici. nu cred ca o sa mai scrii, asa ca iti urez sa ai parte de multe bucurii si de oameni frumosi si buni ca tine.

hai ca sunt chiar varza.

pup fetele cuminti si va doresc un mos bogat si frumos!

mamica lui david

Mergi la inceput