islamul denunta violenta si teroarea??
Raspunsuri - Pagina 19
batool67 spune:
In urma cu un an scriam ,,Trimis la: - 01/01/2009 : 17:39:15
Un an bun si tie si multumesc ptr urari Natasa.
Nu sunt dusmanoasa, ci doar realista. Si unii dintre voi ganditi exact la fel despre palestinieni. Nici neagra la suflet nu sunt, nici rea nu sint si nici macar anormala. Incerc sa va spun ca nu e normal sa aruncati cu venin in palestinieni. Da doresc sa impartaseasca unii experienta razboiului ptr ca se pare ca numai astfel pot empatiza si intelege. Si eu nu cred ca am idei absurde daca sustin ca suntem vinovati morali atunci cand spunem ca cei care bombardeaza si ucid fac ceva correct. Nu mi/ai inteles mesajul, eu nu militez ptr razboi, nu accept ca un om sa fie ucis indifferent de nationalitatea lui. Un om ucis e o pierdere indifferent de nationalitatea lui. Moartea unui evreu nu ma bucura. De ce ma trimiti sa ma inrolez in Hamas? Hamas nu inseamna Palestina. Eu am trait acolo si stiu ce se intampla de la fatza locului. Daca frontierele palestiniene ar fi deschise nu as fi in fatza PC si nici inrolata in Hamas, ci as fi intr/un spital voluntar sau intre copii palestinieni traumatizati facand sedinte de psihoterapie sau consiliere in fctie de caz".
Sper ca insinuarile sa inceteze..... din fericire am o memorie foarte buna si imi amintesc si dupa multi ani ce am postat.
capcaunul spune:
Seicul Abdel Mohsen al-Obeikan, un consilier al regelui Abdallah al Arabiei Saudite, are onoarea sa va raspunda la intrebare:
www.hotnews.ro/stiri-international-6806936-decret-religios-arabia-saudita-aderarea-reteaua-qaeda-contravine-preceptelor-islamului.htm" target="_blank">Islamul interzice adeptilor sai sa adere la al-Qaeda, deoarece organizatia are o filosofie contrara acestei religii.
Amina_Marina spune:
Capcaunule. sa inteleg ca Saudia a facut pasul idolatriei a ideii de Dumnezeu, musulmanii extremisti inca nu.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
.................................
Dintre toate istorisirile religioase din lume, nici una nu este mai frumoasa decit cea care incepe cu nasterea lui Isus in Bethlehemul Iudeii (Matei 2.1)
Iasmin08 spune:
Eu sunt o urmasa a unui musulman, bunicu meu era tatar dintr-un sat dobrogean numit Sarichioi (care in traducere ar fi satul galben). Atata stiu, ca daca nu s-ar fi inteles acel musulman, al carui urmas sunt, cu romanii, eu astazi nu as mai exista. Nu stiu ce anume ar fi de incriminat, multi sar sa incrimineze o religie sau un neam. Eu multumesc romanilor ca sunt ceea ce sunt, ca sunt toleranti.
Am prieteni musulmani si pot sa spun ca am avut de invatat de la ei. Imi place mai ales cum spun "Allah sabir versin", adica ''Sa-ti dea Dumnezeu rabdare''. Cred ca rabdarea e mare lucru in zilele noastre. Ar mai fi de spus ca avem multe de invatat de la inaintasii nostri. Deci tatarii, turcii, veneau si dadeau foc la sate, pradau, etc. In urma isi lasau ranitii. Ce faceau romanii? Nu ii omorau ci ii vindecau si pe urma ii si asimilau. Bravo popor roman! Imi pare bine ca m-am nascut aici (eu nu sunt musulmana) pentru ca exista mii de oameni buni in aceasta tara. Si cred ca multi dobrogeni stiu ca islamul nu inseamna violenta si teroare altfel nu am avea turci si tatari, nu am avea moschee in tara noastra.
Sagilar, Beyaz Melek Bayan.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori