Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

etelor...poate voua va functioneaza logica mai bine decat mie....
am adeverinta de venituri, pt indemnizatie....si incepe asa, cu
1. luna a 12 anterioara nasterii
2. luna a 11 anterioara nasterii
.
.
12. luna 1 anterioara nasterii
13. LUNA NASTERII (in cazul meu august 2009)
voi cum intelegeti ca ar tb completata, incepand cu iulie 2008 (mie asta mi se pare luna 12 anterioara nasterii...), pana la iulie 2009, sau invers?? ca astea de la noi au completat-o invers.....pe langa faptul ca ametitele mi-au trimis-o nesemnata de directoarea de la hr

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nah poftiti Bradul meu

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Ce figura esti!
Mai, si ce pulover roz am vazut acolo... (asta din categoria a ce zicea Lucia: ne uitam cu grija pe poze sa mai vedem una alata...)Si iar am dat de pozele cu negresa si mi s-a facut rau de atata poftit!!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
si totusi, se actioneaza doar atunci cand intr-adevar e ceva grav. stiu ca l-au chinuit pe piski cu sangele si stiu ca au o multime de carente, dar, daca exista o problema, se investigheaza si se actioneaza ca atare. usurinta cu care se dau acasa medicamentele, e de speriat uneori. cel putin eu asa cred.

Si aici e la fel. Si subscriu parerii despre usurinta cu care se prescriu medicamentele acasa. Chiar vorbeam cu Sorin zilele trecute ca sigur mi-as fi pus cativa medici in cap daca eram acasa. Noua, spre exemplu, nu ni s-a prescris pana acum nici un medicament, cu exceptia paracetamolului in caz ca avea stare febrila dupa vaccinare. In rest, nimic, nici o picatura, calciu sau mai stiu eu ce. Si sunt absolut convinsa ca daca eram acasa mi se recomanda supliment de lapte praf pentru Ana, pentru ca nu se incadreaza in categoria grea...

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Nah poftiti Bradul meu

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Ce figura esti!
Mai, si ce pulover roz am vazut acolo... (asta din categoria a ce zicea Lucia: ne uitam cu grija pe poze sa mai vedem una alata...)Si iar am dat de pozele cu negresa si mi s-a facut rau de atata poftit!!

SARBATORI FERICITE!_

Mai stii,poate Monica a vrut de fapt sa se laude cu pulovarasul ei rozdar a bagat bradul inzapezit la inaintare (Moni,glumesc...)

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluca tare scumpa Adinus! si eu am poze de la gradi in costum popular (de fapt, cred ca majoritatea avem asa )..si ce frumos doarme Stefanut in sling, gata, m-am hotarat, iau si eu unul!

Monica zi-ne reteta aia de negresa, ca murim aici stiam si eu sa fac in studentie o negresa fara oua, dar nu mai stiu reteta, era tare usor de facut, cand n-aveam bani de ceva dulce (adica mai tot timpul, ca pastram banii pt iesiri in oras ) imediat trageam o "paine colorata" cum o numeam noi....

si am uitat:
LUHTIEN
si LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Mai stii,poate Monica a vrut de fapt sa se laude cu pulovarasul ei rozdar a bagat bradul inzapezit la inaintare (Moni,glumesc...)

Ma bucur sa te vad mai vioaie un pic, am vazut ca ti-a fost tare rau de la o amarata de cola. Dar nu am inteles daca v-ati programat sau nu la analize. Eu zic sa mergi, ce-i sigur e sigur... ca nu e de glumit cu sanatatea.

Ce greu si-a dat drumul al tau al mare la zapada, dar uite, si cand a facut-o, nu-l mai dezlipesti, dragul de el.
Cu freza ce faci, te mai tunzi cu bretonel?

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci astia nu aduc pizza in Giroc din cauza zapezii si ca sunt aglomerati , ia sa sun la altii

Mergi la inceput

Ma uit pe pozele Ralucai, ce frumosi sunt puii in costum national.

Selen, mie mi se pare logic cum zici si tu: luna a 12 dinaintea nasterii este iulie, in conditiile in care tu ai nascut in august. Dar na, cine stie ce blonda de la HR ti-o fi completat-o! (No offence pentru blondele de la noi din odisee, ca noi suntem mamici super istete, nu ca astea de la Selen de la servici....)

Dana, voi ati plecat deja la bunici, ma gandesc. Va pup si sa aveti un drum bun, fara peripetii. Bine ca aveti net si acolo, ce rasfat va asteapta: Grig la un pahar cu tatal, tu cu noi la o forumeala.. Ana la mama soacra in brate... iar seara, patul acela imens doar pentru voi doi...ce sa mai, atmosfera de vis.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Io's epuizata! Am facut baie, curatenie, mancare si m-am epilat! Ma duc sa imi fac si ceva dulce si va scriu mai tarziu. Astazi e vineri si am ramas fara aprope nimic in frigider, dar m-am gandit sa-mi fac niste mere rase cu zahar si nuci prajite.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluca, ce frumoase sunt pozele, cea in care Adinuta albinutza il pupa pe Stefanut e preferata mea!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput