In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am si eu putina liniste. in rest umblam sau stau departe de comp...
am petrecut un Craciun frumos, cu multe cadouri pt. kinderi.
Marco e mai mult la ai mei...e a 2-a noapte cand s-a cerut sa doarma la ei. tare ma bucur, caci in 22 ian. vrem sa plecam 3 ziole in Italia, si imi era groaza ca-l voi lasa plangand.
Edi e ok, in primele zile a fost putin bulversat de atatea case si oameni noi...peste zi era ok, dar seara avea cate o repriza de plans de nu stiam ce sa-i facem. de 2 zile vad ca e ok.
saliveaza cand ne vede ca mancam.,...mi-e asa mila de el, dar nu ne diversificam pana nu ajungem la casuta noastra. Ii mai dau sa suga pe cate o feliuta de clementina si doamne ce mai plange cand nu mai primeste.
azi a nins de dim. ca-n povesti, asa ca ne-am bulgarit si tras la greu cu saniuta. acum e numai fleasca...dar ne-am distrat.
maine vin nasii nostri din Cluj...noi ducem masina si la service-ul de aici, ca a mai aparut o eroare...cred ca le-o dam de cap, caci de la ei am luat-o.

Ma bucur ca ati avut si voi un Craciun frumos, linistit, cu multe cadouri.
Miro am vazut pozele, tare dulci mai sunt copiii. cum de nu ati mers la otelu?
Cristina noi am avut colindatori, chiar si Marco a fost cu verisoarele, la vecini doar...
Gabi tot in cluj? pana cand?
Claudia nasol ca ai lucrat de craciun...dar ce poti face? musai sa maance si batraneii. tatalui tau.
Diana ma bucur ca a fost ok totul, si ca ai scapat de facutul cozonacilor. poate ne dezvalui si noua sursa, sa apelam in caz de nevoie si pofte.

fete...va pe toate, nu va mai nominalizez...
poze voi pune...nu stiu cand...sunt fara chef de asa ceva.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
asa clau nu zisesi nimik de ziua tatalui tau ca sa nu dai de baut da tot te-am prins si La multi ani! sa fie sanatos
gabi ma bucur ca esti bine, chiar ma intrebam de ce nu te-am mai vazut...

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,eu matinala ca de obicei,acusi plecam acusi la gara,avem de facut 1 ora jumate pana in Mannheim si la noi a nins ieri de numai,am alunecat aseara cu masina cand am venit de la lucru
Diana,ma bucur ca ati petrecut frumos,imi place semnatura ta ;),mersi de urarea ptr tatal meu
Cristina mersi mult de urare si numai bine va doresc.
Ioana ma bucur ca petreceti minunat acasa, sa inteleg ca in italia mergeti singurei cu gondola super,nu-ti fa griji de copii ca se acomodeaza ei, ganditi-va si la voi ca meritati,a pai io cand am auzit ca aveti VW, nu ma mir ca aveti probleme, sunt masini fitzoase,sper sa remediati problemele fara prea multi bani si distractie placuta in continuare va doresc .
va las cafeaua :

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

buna dimineata si de la mine(mai pe la pranz asa)
Diana, mersi pt indrumari, n-am avut timp sa ma ocup inca de poze, am un pic de treaba azi.trebuie sa ne mai revenim din amorteala.o sa incerc mai pe seara.

Giova, ma bucur ca ai revenit si tu cu povesti.te cred ca a fost frumos, si eu am ascultat colindatorii din Ardeal prin telefon, erau in casa bunicii mele si mi i-a pus la telefon.

Mirona, lasa curatenia in bai si vino la raport, pana te lasa picii.

va pup pe toate, ma duc si eu sa pregatesc ceva garnitura, caci mai avem doar friptura si sarmale.poate va adunati intre timp toate cu povesti despre sarbatori "In Banat, la noi acasa"
apropo, in Banatu meu ninge din nou, deja s-a depus un strat bunicel.Giova, parca tu erai la Alba, poate intri sa ne spui cum e zapada pe acolo.

Cristina, mamica lui Denis Mare
ne mai ajutati si pe noi un pic? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

aruncati va rog un ochi aici http://zilepentruluciana.wordpress.com/ URGENT

PANA LA 31 DECEMBRIE PUTETI DONA 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

tot eu sunt, incerc sa imi fac album pe webshots(multumesc diana), si fac probe sa va pun cateva poze cu Denis, de la Craciun

http://community.webshots.com/album/576082791TZxeaX?vhost=community

Mergi la inceput

craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna fecilii.

Mey io avusei ieri cu sotzu' zi de rasfatz ca pe vremurilii cand eram pretini fusaram la Mall la un citro apoi la filmul AVATAR....nu vreti sa stiti cat e de tare filmul,actiune non-stop si putin sf dar sa merjeti ca e bestial filmul.Atata de tari sunt efectele si sunetul in sala m-o terminat psihic ma de era olecutza mai incet dar pe fras zici ca il dadeau tot mai tare...partea nasoala e ca in sala 1 de la mall nu se vede 3D asa ca l-am vazut normal....pacat. Io mis vinovata ca am facut rezervarea pe net si nu m-am uitat da tot a fost super,partea proasta e ca am dat pe 1 cutie de pop corn si un pahar de cola 15 ron sa moara calu' vorba Claudiei da mai ia naiba merg in Auchan iau de pr'acolo di tatii si intru la film
Azi din nou la munca noroc ca a fost liber,putintica lume...acu sara mo frecat unu nervii de am zis ca mi se face tensiunea 200 da trec toate.
Merg sa ma culc ca mis praf de obo tocmai terminai si ciorbica pentru maine sa nu mai o chinui pe mami si cu mancarea.

Va tzuc si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Cristina bravo,ai facut super albumul si ai dat si titlu bravo,acu trebuie sa copiezi totul la semnatura
Laurelule stiu ca e fain,Deni a fost la el cand am fost noi la Mall la intalneala, musai sa-l vad si eu ma bucur ca ati iesit alone si voi ca pe vremuri ce mai face nora? ce gatesti de revel si unde mergeti,e valabil ptr toate fetele ,noi azi avem musafiri asa ca fac iara potoale,am facut si racituri zilele trecute,ieri am incercat si au iesit tzatza da matza astia la lucru nu ma lasa liber asa cum era prevazut si azi si maine mai traba sa merg
ptr cine nu are idei ce sa gateeasca de revel uitati aici : www.trilulilu.ro/razadelumina/4966006c624add" target="_blank">crocodil umplut :))))) :))))))))))))))

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

claudia, multumesc, m-am chinuit un pic aseara, nu m-am lasat pana n-am reusit, insa nu e numai meritul meu.Diana mi-a dat alaltaieri ideea(mersi), sotul meu a insistat sa ma apuc si sa nu ma las pana nu invat cum se face....si ne-am impotmolit cand trebuia sa-i dau nume, eu l-am trimis initial asa, barbatu-miu ma sacaia ca-i urat.si mi-a venit ideea sa caut in capitolul trecut, stiam ca-i explicase cineva Dianei(multumesc si tie Aida), ca sa nu va mai bazai pe voi.deocamdata nu il pun la semnatura(intr-adevar ca nici nu stiu cum), am destule chestii la semnatura, tre sa studiez cum o infrumusetez un pic, plus ca vreau sa mai adaug ceva poze in album.m-am jucat asa un pic, de-a calculatorul aseara, sa-mi vedeti si voi cioara mea.nu ma prea pricep eu..

ai fost mortala cu crocodilul umplut, m-am speriat in prima faza cand am deschis filmuletul.sa ai spor la lucru azi si sa vii repede acasa, sa faci pregateli pt revel si sa te odihnesti si tu.

sa vii sa-mi tii de urat aici, ca restul fetelor cred ca-s plecate toate la Avatar, fac cu randul la coada la bilete dupa cum vad.

haidati banatencelor acasaaaaa, ca-i tare urat fara voi.am mai fost in vizita la celelalte timisorence, e frumos si in grupul lor(le citesc si pe ele de mult), dar e cam slaba activitatea si pe-acolo.ieri mi-am verificat de cateva ori calculatorul, nu-mi venea sa cred ca nu scrie nimeni, mi se parea ca-i compu meu defect

haidati acasaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello, hello!

Vin si eu sa mai ingros randurile.

Mai stam in Cluj pana dupa Revel, cred ca sambata ne intoarcem.

Misto crocodilul, l-am mai vazut mai demult in niste poze, foarte tentant, dar prea laborios.

Ai mei copii ma bat la cap sa mergem la patinoar, nu stiu cat ma mai pot fofila, cred ca trebe sa ma ezecut.

Va pupez

Mergi la inceput