In Banat la noi Acasa (16) Sarbatoare Sufleteasca

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Va colind colindul din banat,ce rasuna pe strazile satului unde am copilarit,in ziua de Ajun de pe la 5 ieseau colindatorii,era ceav de genul 'primul venit,primul servit' mai pe la rasarit numai aveau satenii asa multi banuti,ne dadeau numai mere si nuci, de aia ne inghesuiam pe la portile sateniilor cat mai devreme posibil :

Buna ziua lui Ajun
Ca-i mai bun a lui Craciun
Ca-i cu miei si cu purcei
Fug copiii dupa ei
Ceas bun,da-mi babo colacul
Ca ma doare capul,
Da-mi nuci ca-s mai dulci,
Da-mi bani : mici si mari,
Ca mai bine stau la mine-n pozonari,
Sa traiasca gazda si gazdarita
Sa ne umple noua capitza

si acu ceva ce mai ziceam mai mari fiind

Daca nu ne dati, ne cacam la voi in tarnatz .
astept o cafa de la voi ca v-am colindat.

Laurelule mama arunca si aici vreun cozonac,doi,trei,ce faci fata cu ei ii vinzi la piata mai eu nu am mai facut anul asta cozonaci, a facut socrela dobos, avem fursecuri, ieri am facut sarmale,oua umplute,azi fac o ciorbita a la grec cu piept de curcan, restul mai vad eu zilele urmatoare.
Ia sariti cu meniurile voastre.
Diana ma bucur ca ti-a placut colajul si tie iti dorim toate cele bune si copiilor tai .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Miro super site-ul varului tau,acu mai uit poate bestellen ceva, chiar vroaim sa te intreb cine ti-a facut un astfel de tricou in de? sta in böblingen varutu,e si el de la otelu? e insurat ?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neata,
la o cafa in fata compului si apoi la treaba neica ca si azi avem o gramada de lucru.
ieri prajiturile si am fiert oualelelelelelele, azi restul de treaba.

fata - te apuca bestell-aitul acuma? he he he - Da măi - varu meu tocmai ce s-a casatorit - anul acesta - deci l-ai pierdut no - ce sa-i faci?
In Böblingen fusai cu firma - el sta in New Ulm - si tot acolo are si firma.
si mie imi place site-ul - imi place sa iau tricou cu tricou si sa ma uit ce chestii interesante mai are.

acum gata cu cafa - fug sa hranesc copiii si apoi ii las pe mana sotului - si eu ma apuc de trebi.

pa pa la toate - CRACIUN FERICIT! si lumina in suflete.
sa fiti cuminti sa vina mosul pe la voi.
pt noi este primul Craciun in 4 si va fi primul Craciun la care mosul vine seara si noi vom deschide cadiurile dimineata. Sa vedem daca rezista copiii. hi hi hi
v-am pupacit

lucrusoare de vanzare - ultimele reduceri de pret

Mergi la inceput

nu-i bai ca si io is maritata , va servesc papa bun :

oua umplute fara nici un ornament altfel riscam sa nu se atinga schlifositii mei de ele

sarmele

si dobosul soacrei

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am ajuns cu bine ieri, cu toate ca ne-a mai aparut o eroare la motorul diesel pe bord. a si sunat in service-ul de la VW si ne-a programat pe luni...poate astia or fi mai inteligenti si-i dau de urma. sa vedem cum si cand ajungem la Sibiu si la Cluj la nasi.

Noi suntem la cumnata, totul ok...ne pregatim sa mergem la bunici, sa impodobeasca bradul Marco la mama.
Nu stiu cand mai intru asa ca va urez de pe acum:
www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2009-12-24/01:57:01" target="_blank"> CRACIUN FERICIT!
si fie ca sa va aduca multe cadouri, sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi!

, spor la pregatiri si o noapte de vis.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

am gatat si io cozonacii arata tzatza da matza ,
Giova ma bucur ca ati ajuns cu bine, sa va aduca mosul ce doriti, Gabi ati ajuns la Cluj? cum e pe acolo? restul fetelor ce ati bucatarit azi? Miro gata oole ,Dorina unde umblii? Laurelu gata sarmele? Cristina ce ai gatit azi,Diana da raportul vine mosu ati terminat treaba? eu pun imediat carnatii la fiert,hreanul l-am pregatit deja.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

primiti cu colinda?

Craciun Fericit! Va dorim si noi multa sanatate, bucurii si impliniri sa aveti, alaturi de familie si cei dragi!

... noi suntem la Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Craciun Fericit!
banatzencelor

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Va doresc un Craciun minunat, Sarbatori fericite! si un an nou plin de bucurii si impliniri.
Anda&Edi&Cosmin

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Aiduc,Monule,Anda si voua va doresc la fel pace si liniste sufleteasca,Domnul sa va ocroteasca si sa va lumineze mintea,sufletul si pasii pe drumul cel bun in viata, sanatate si impliniri sa aveti in viata!

la noi tocmai fu mosu,l-am servit cu carnat fiert si hrean

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput