Pufuleti 2010 (81) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Nicolcris22 ...stiam pps-ul pe care l-ai trimis pe contul comun ...tot ce pot sa spun este ca l-am primit cu vre-o luna inainte de a afla ca sunt insarcinata si a cantarit foooooarte mult in luarea deciziei mele, in sensul ca imi tot rasunau in cap cuvintele respective ...asa ca trimite-ti-l cu incredere mai departe ...poate face minunui ...este insa fooooarte trist ...

Elena, 33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

na am scris asa de muult si fara sens ca na sunt tulbure la minte si nu mai gandesc eu bine!!!!

cer scuze ca m-am intins asa tare si tot nu vad nici o logica in ce am scris

31+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii, sa te descarci.sa nu-ti para rau sau sa te simti prost pt asta.De asta suntem
La fiecare ne vine randul sa cerem cate un sfat!

Cand am citit prima ta postare am oftat gandindu-ma ca nu-i deajuns ca ai probleme cu sarcina..acum s-a gasit si sotul sa-ti faca figuri.
Nu m-as baga prea tare in sfaturi ca...ma intind prea mult.
Iti spun doar pe scurt ca eu sunt mai transanta si nu suport chestiile astea.
Pt mine jignire=lipsa de respect=lipsa de iubire..deci..intelegi.
Eu imi fac bagajul imediat in conditiile astea!! Nu stau nici o secunda in plus cu cineva care nu ma respecta.Prefer mai mult respect si mai putina iubire decat iubirea aia cu nabadai cum spun unii.
Am avut parte si de asa ceva si dupa parerea mea ar fi mai corect daca s-ar numi bolnava, nu cu nabadai!
Sper sa nu se supere nimeni pe mine, este doar parerea mea personala - sa stai sa se nasca bebe ca sa vezi daca se schimba el mi se pare...nu stiu...ca sa nu spun copilarie...un risc asumat inutil.O sa-ti fie si mai greu atunci..
Faptul ca v-ati despartit inainte sa stii ca esti gravi si ca TU ai fost cea care s-a intors la el, nu el la tine spune multe si se vede clar cine iubeste mai mult in acesta relatie!

Acum, na, cred ca o sa-mi para rau la noapte, cand nu o sa am somn, pt ce-am spus..poate o sa vin sa sterg mesajul..
Dar am incredere ca toate sfaturile primite nu sunt luate ca atare ci sunt trecute mai intai prin filtrul mintii si experientei tale, si ca o sa alegi calea car eti se pare cea mai buna!

Sincer, nu stiu cum rezistati si departe de familie, si fara prieteni buni si cu sot care nu te intelege...e o enigma pt mine, trebuie sa iubesti tare mult ca sa faci asemenea sacrificiu banuiesc.
Tot respectul din partea mea , eu cred ca as fi clacat psihic!

..si inca ceva: lupul isi schimba parul dar naravul ba..

Iti doresc tot binele din lume!
Imi doresc sa fii fericita lg sotul tau..

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Buna seara fetelor ,

Am fost la ecografia si eu astazi la ecografia doppler si in sfarsit m-am intilnit cu doctorul superior care mi-a facut si ecografia .

Va anunt ca m-au programat la nastere indusa pe 30 decembrie seara .

Sunt ingrozita de acest procedeu sunt suparata Nu am putut sa-l conving sa imi faca cezariana ma ia cu groaza cand ma gandesc ...........mi-au spus ca in caz ca in teremn de 36 de ore nu se declanseaza cu inductia respectiva atunci va lua in calcul o posibila cezariana dar ca el e militant impotriva la cezariana si ca el e cel care decide .

Ce sa va zic nu stiu daca ma puteti intelege dar dupa perioadele in care am stat internata acolo am ramas ingrozita de ce am vazut prin ce trece o femeie cand se aplica acest procedeu de inductie ........eu una nu pot sa rezist la asa ceva si .........astia nu vor sa ma inteleaga.

Roxana ( Alexandru Tudor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Buna seara fetelor ,

Am fost la ecografia si eu astazi la ecografia doppler si in sfarsit m-am intilnit cu doctorul superior care mi-a facut si ecografia .

Va anunt ca m-au programat la nastere indusa pe 30 decembrie seara .

Sunt ingrozita de acest procedeu sunt suparata Nu am putut sa-l conving sa imi faca cezariana ma ia cu groaza cand ma gandesc ...........mi-au spus ca in caz ca in teremn de 36 de ore nu se declanseaza cu inductia respectiva atunci va lua in calcul o posibila cezariana dar ca el e militant impotriva la cezariana si ca el e cel care decide .

Ce sa va zic nu stiu daca ma puteti intelege dar dupa perioadele in care am stat internata acolo am ramas ingrozita de ce am vazut prin ce trece o femeie cand se aplica acest procedeu de inductie ........eu una nu pot sa rezist la asa ceva si .........astia nu vor sa ma inteleaga.

Roxana ( Alexandru Tudor )

Imi pare rau ca esti supi si speriata in legatura cu inducerea.
Eu sunt la primul bebe si nu ma pricep dar.. travaliul unei nasteri induse nu este acelasi ca si in cazul unei nasteri normale?
sa-ti treaca supararea. Si daca vrei, spune-ne si spitalul la care vei naste sa te putem trece la programari.

Mirela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu....vad ca a devenit obicei....dormit 2 ore dupa care....venit la schimbul 3..,citit acu sa mai raspund...

35+ LUCA

Mergi la inceput

nic0le ms...am invatat ca in viatza tebuie sa avem grija de sanatatea coloanei.....sa ramana verticala....si a ochilor...pt a vedea lucrurile marunte....care alcatuiesc de fapt esenta vietii.

v1v4 sunt cateva fete care sunt in asentiment cu mine ( al3csa ,cristies, bea, lorex si mai erau) . eu, personal am divortat pt mult mai putin si sunt adepta..."fara compromisuri" desi cum spunea cris.d...intr-o casnicie trebuie...insa totul ar o limita.
pt a lua o hotarare fii rationala, priveste-te in oglinda si vezi unde gresesti si tu...daca tu te simti fara pata....atunci ...go ..daca nu incearca sa repari.
bea...ti-a zis niste chestii f intelepte si de mine sunt verificate...oricat ai avea nervii de incordati INCEARCA sa nu-i raspunzi asa cum s-a obisnuit...e un exercitiu de vointa extraordinar,..dar functioneaza..daca omul are caracter.
de asemena barbatilor prefera femeile puternice....
trebuie sa le aratam dragostea...dar in acelasi timp sa nu vada in noi "obiect personal pe viatza"...ci din contra sa aiba putin frica aia ca oricand pot fi inlocuiti....

e un moment in care trebuie sa joci tare..sa fii mai desteapta ca el...sa fii cu un pas inainte...fii puternica, nu slaba, nu spune lucruro pe care sa le regreti dar...ai grija ce spui...si tine-te de cuvant...

ti-as zice eu tare mutlte...dar nu vreau sa plictisesc...

bea...cred ca sunt ok...ca nici eu nu le-ammasurat cu linia...andrelina a zis mai lungi 30-40 ca in general stai in pat la spital...si sa nu murdaresti...cateva mari...cand curge mai mult si apoi mici , spre normale...ea a zis ca a fol si acasa...ca tot curge ... dupa care a trecut la tampoane bella...ca nu au plastic...

35+ LUCA

Mergi la inceput

simionette JOS PALARIA....dumnezeule ce degajata esti...cu vintele tale ne mai ridica moralul pt...marea intalnire..( vb cuieva) dar in acelasi timp...nu putem sa nu ne gandim ca totusi...noi traimm in romania. acu o intrebare prosteasca...k nu ne-ai pov de nastere...s-a folosit epidulara? te-au taiat? ( epizo?)

danyelena da mare ghinion ai avut...acu cand tre sa fii linistia..o sa treaca dar...na, asa de sarbatori...

viv4 si alexutza daca nu ati vz..va recomand filmul..nunta a la grec,,,f tare

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata!!!!!!!!!!!
multumesc mult fetelor de incurajari
incerc sa nu ma gandesc si sper sa fie bine

cine vrea lapte cu cacao?

Dana 33+ cu Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

roco1617, nu pot sa cred ca ce zici tu acolo e adevarat...
daca ai fi bine, fara nenorocitele de complicatii, ti-as spune sa te urci in avion, si sa vii la noi la sv, unde se supara dr. daca vrei nastere normala "ca pe vremea bunicii"...
dar asa, iti spun la fel, ca o sa trecem toate, mai usor sau mai greu prin asta, si bebe tot trebuie sa iasa cumva afara la frigut. nu dispera, poate aceasta alegere se va dovedi pana la urma cea mai inteleapta decizie din viata ta. nu pleca "la drum" cu prejudecati. pentru ca sunt eronate, privite cu ochii altora, si nu sunt reale pt propria persoana. pot sa iti dau un singur exemplu: eu am facut operatie de drilling ovarian, anul trecut. am avut anestezie generala, si 3 gauri (ombilic+2 ovare). si mi s-a parut totul, asa, ca o joaca. cumnata mea, a suferit anul asta o histerectomie totala, tot cu anestezie, la 34 de ani. in afara de faptul ca s-a chinuit nitel cu tranzitul intestinal, a fost ok. in schimb, prietena mea, a nascut acum o luna prin cezariana. si biata, mai plange si acum de durere, sufera crunt ca a facut cezariana, si acum ar alege de 1000 de ori sa nasca natural. o doare, ii e greu cu copilul, noaptea nu se poate invarti de pe o parte pe alta, etc. si atunci, revin... fiecare are perceptia lui asupra momentului. nu te lasa coplesita, si ia totul incetul cu incetul. si atunci, totul va fi bine! multa bafta iti urez! si, ca medic, iti recomand sa ai incredere in cei de acolo, pt ca nu se joaca cu nervii, sanatatea si viata oamenilor asa cum se intampla la noi in ro, din cauza starii sociale precare in care ne aflam.

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,fetele...vad ca in dimi asta fac eu cafeluta... serviti cu incredere!...BTW... plateea draga,ce ne dai in "completare" azi? cu ce bunatati ne mai tentezi/rasfeti? ...

o zi buna pt toata lumea!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput