Remember!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Daca nu era Revolutia nici tu nu traiai unde traiesti acum cum poate nici eu... Sau daca totusi reuseam nu ne mai vedeam tara si parintii niciodata.
Puteai doar sa sari peste subiect si atat.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole
Probabil ca daca aveai putin bun simt nu ma criticai pe mine si nu dadeai acel argument cu copilul pierdut !

Din educatie (n-ai sa crezi, exista si aceasta institutie) nu-ti voi raspunde pe acelasi ton.
Regret sincer ca ti-ai pierdut un copil - cu siguranta nu in zilele despre care facem vorbire.
Eu am o prietena care a ramas oarba atunci, s-a prabusit langa mine, eram studente si n-am stat in fotoliu - este adevarat, nici revolutionare n-am fost.
Toata admiratia pentru mama ta!

Eu n-am facut decat sa remarc ca nu este problema niciunuia dintre noi continutul subiectelor care se deschid, ci a celor indrituiti sa gestioneze acest spatiu. Cat este de plin de subiecte neinteresante pentru unii dintre noi - iar nu este treaba ta/mea, dupa cum nu este nici organizarea pe arii de interes. N-ai nimic de spus/de raspuns/nu intelegi/nu te intereseaza/te enerveaza/nu-ti foloseste - ocolesti si citesti altceva, dar nu minimalizezi o discutie numai pentru ca nu intra in zona ta de interes.

Cat priveste "sinchisitul" si documentarea in ceea ce te priveste - chiar este ultima mea grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Citat:
Probabil ca daca aveai putin bun simt nu ma criticai pe mine si nu dadeai acel argument cu copilul pierdut !

Din educatie (n-ai sa crezi, exista si aceasta institutie) nu-ti voi raspunde pe acelasi ton.
Regret sincer ca ti-ai pierdut un copil - cu siguranta nu in zilele despre care facem vorbire.
Eu am o prietena care a ramas oarba atunci, s-a prabusit langa mine, eram studente si n-am stat in fotoliu - este adevarat, nici revolutionare n-am fost.
Toata admiratia pentru mama ta!

Eu n-am facut decat sa remarc ca nu este problema niciunuia dintre noi continutul subiectelor care se deschid, ci a celor indrituiti sa gestioneze acest spatiu. Cat este de plin de subiecte neinteresante pentru unii dintre noi - iar nu este treaba ta/mea, dupa cum nu este nici organizarea pe arii de interes. N-ai nimic de spus/de raspuns/nu intelegi/nu te intereseaza/te enerveaza/nu-ti foloseste - ocolesti si citesti altceva, dar nu minimalizezi o discutie numai pentru ca nu intra in zona ta de interes.

Cat priveste "sinchisitul" si documentarea in ceea ce te priveste - chiar este ultima mea grija!

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Dadeai dovada de educatie folosind un alt ton !Eu nu am criticat PE NIMENI in cele postate inainte ci doar am adus argumente ca despre subiectul de fata s-a mai discutat .Fiecare am trait anumite experiente atunci dar hai sa nu exageram totusi !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Cu asta ma retrag pentru ca asa cum tu ti-ai spus punctul de vedere ranindu-ma gratuit , eu mi l-am spus in mod chiar politicos si chiar nu mai vreau sa-mi pierd timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Daca nu era Revolutia nici tu nu traiai unde traiesti acum cum poate nici eu... Sau daca totusi reuseam nu ne mai vedeam tara si parintii niciodata.
Puteai doar sa sari peste subiect si atat.

corina mama Ralucai

Uite ca asa sunt eu mai sensibiloasa si nu am putut sari peste subiect asa cum nu pot sa sar peste faptul ca nimeni nu a remarcat ca eu nu am criticat revolutia !Hai sa nu exageram totusi !Si pupicurismul nu m-au caracterizat niciodata !

Oamenii aia merita mult mai multe subiecte.

Ce finutza esti.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

nu vreau sa pun paie pe foc insa eu sunt unul dintre oamenii care simte nevoia sa le multumeasca celor care au murit atunci

in 1989 aveam numai 9 ani si deja aveam dosar la securitate ca toata familia(eram fosti burghezo mosieri de familie veche ,apoi o parte din familie a reusit sa fuga in Canada imediat cand seinstaurase comunismul ,iar mama a reusit sa se casatoreasca cu un fiu tot al unei familii de birghezo mosieri din RDG de data asta )si eu le datorez viata oamenilor care au murit !!!

le datorez si sotul minunat pe care il am si a carui bunica a lucrat in securitate(deci daca ne ma fi intalnit pe vreamea impuscatului nexam familie)le datorez bucuria de a alege, posibilitatea de a citi atatea carti bune , de a vedea filme bune fara cenzura , de a spune ce gandesc , de a mi laege drumul in viata

acum 2 ani un episod m a facut sa mi se stranga inima de durere:de cate ori pot aprind o lumanare pe unde gasesc cate o placa comemorativa pt acei oameni care au murit sau impart ceva pt ei,acum 2 ani am facut la fel la Sala Dalles , am aprins o lumanare langa placuta coemmorativa erau stranse niste rude era in data de 22 dec ,s au uitat mirati la mine si m au intrebat sunteti ruda ca nu v am mai vazut pe aici ?zik nu sunt un simplu om dar pt viata mea le sunt datoare .....

un gust amar oameni care aprind lumanri si aduc flori sunt mereu acceasi rudele ceilalati noi am uitata sau vrem sa uitam .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Pacat de un subiect atata de sensibil sa fie transformat intr-o cearta.
LauraNicole, te-ai bagat si ai criticat subiectul deschis de cineva fiindca esti tu sensibila la atatea subiecte deschise...
Daca taceai.. filozof ramaneai!

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8417391.stm

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Dadeai dovada de educatie folosind un alt ton !

ton, Laura? asta o spui tocmai tu, ale caror fraze, aproape toate, se termina in semne de exclamare?

Mergi la inceput