La multi ani licurici de ian-feb2009(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Selene, bine c-ati gasit bradut ieftin si si mai bine ca te-ai impacat cu Doru si-o sa o sarbatoriti pe Daria impreuna cu cei apropiati. Lasa ca oboseala trece cand e pace si armonie!

Asa Mos sa tot vina, Cris! spor la cumparaturi. La noi se pare ca nu-i asa frig, dar n-am iesit din casa ca a ramas caruciorul in portbagaj si masina e la Cipri. De fapt nici nu mai stiu ce sa fac, daca e bine sa o scot sau nu pe Carla afara cu raceala asta, astazi mi s-a parut ca e mai rau, are muci grosi si tuseste mai mult. Si eucare credeam ca e pe sfarsite. O mai urmaresc si sun maine la dr. daca nu mi se pare in regula.

Lisa, as vrea si eu un sot pescar, da' pot visa mult si bine. Noi avem un lac mare langa oras, de fapt e un rezervor, deci nu e natural. Oricum se pescuieste mult, pestii banuiesc ca sunt wild, ca nu le da nimeni de mancare

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Felicitari si pentru pasi, mai are un pic si umbla galushca mica. Faina faza cu telefonul.

Carla nu face pa, nici nu bate din palme, dar a inceput sa-mi aduca lucruri daca-i cer gen jucarii, sosete (ii place sa se joace cu sosetele, asa ca i le-am pus intr-o cutie la dispozitie).

S-a trezit, merg sa vad dac-o prostesc cu lapte, ca mi-e ca se deshidrateaza...

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris, ai rude in seattle si n-ai zis nimic? sta in Seattle sau prin imprejurimi? poate il cunosc, ce funny ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca, fratele meu locuieste acolo, sta in LYNWOOD, eu n-am fost niciodata la ei in vizita, de fapt s-au mutat in Seattle in 2008, nu de mult timp.Initial era vorba sa ramana un an ca avea contract cu spitalul si acuma vad si l-a prelungit. Se pare ca raman o perioada mai lunga de timp acolo. Casa lor este in Charllote- North Carolina.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor...am facut peste...l-am mancat pe TOT...adica si portia lui Cristi,pai daca a fost bun... .
iulia,pe mine ma streseaza Anusca ca umbal prina casa dupa mine sa imi dea diferite chestii ce ii plac ei. mai nou dimineata cand se tezeste,eu intind mana si ea imi pune suzeta in palma,semn ca e timpul de joaca.

nu imi vine sa cred ca sunt asa de mari licuricii nostri...sunt atat de frumosi,ma minunez de ea in fiecare zi.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris, un unchi de al sotului meu sta in Lynwood. Noi stam cam la 30-40mile distanta. Daca ajungi sa-l vizitezi poate ne vedem . Sunt f multi romani in zona, nici o sansa sa-i cunosti pe toti, nici macar pe toti dintr-un oras, cei mai multi la un loc am vazut la biserica, de sarbatori sau la picnicul anul.

Mergi la inceput

Lisa, sa-ti fie de bine! Cum ai facut pestele? Simpatica Anusca cu suzeta.
Carla imi aduce anumite lucruri pe care le cer, nu orice e adevarat, ii zic "adu-mi sosetele" sau "adu-mi calutzul" si ea merge si le aduce.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Eu n-am rude decat in Phoenix si Chicago...

Pe mine ma termina Carla cu laptele, maine sun la doctor. A mancat azi-noapte la 3.30 vreo 3oz, de obicei nu-i dau noaptea, insa fiindca a mancat asa prost zilele astea am zis sa-i dau. Buuun, a dormit pana la 11 cand a mancat 2oz (din 5 cati ii facusem, din restul i-am facut cereale pan la urma si pe alea le-a mancat+100g fructe). Apoi i-am mai dat lapte la 4, nu a vrut deloc, pana la urma i-am dat legume cu carne 250g a mancat tot si apoi am mai incercat un pic de lapte, a mancat 1oz cu linguritza. Am incercat sa-i dau si apa/ceai cu sippy, biberon. Pana la urma a baut 3 oz de ceai cu lingurita si cu cita normala, cam jumatate a mers pe ea. IN CONCLUZIE, de dimineata pana la ora asta a baut 4oz(120ml) lapte si vreo 2 de ceai. Habar n-am ce sa fac. Ea e vesela si guraliva.

Poze

Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna la toata lumea!

LA MULTI ANI la Paul si Maya!

si multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!!

Irina, ce bine ca va iese "miscarea" cu apartamentul! Mult stres (been there, done that, inca mai visez urat!) bani cheltuiti, dar va fi casuta voastra si numai a voastra (ma rog, si a bancii pana platiti mortgage-ul). Hai ca va fi bine!

Miere, multa sanatate la Aidan, sa treaca usor peste boala!

Lisa, sa-ti fie de bine pestele

Selene, bravo voua, aveti bradut si vine si saniuta! La noi azi a fulguit nitel si sa dus. Poate vom prinde zapada in Londra, cine stie? Spor la impodobit bradutul!!

Ledi, spor si tie la pregatiri

Iulia, multa sanatate la Carla, sa treaca mucisorii!!

Cris, grozav mosu' vostru, poate il trimiti si pe la noi

Ahaha... stirea zilei. Primeste maica-mea catel de Craciun!! Un bichonel mic maltez de 6 saptamani Pana o sa ajung eu sa-l vad la anu' va fi catelul mare... dar ma bucur de pe acuma

Am un maldar de rufe de calcat bleah! Si e 10 jumate la noi... ce sa-i faci daca acum am si eu timp entru asta?!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark,aia sunt foarte draguti cateii.si noi vrem un catel,dar un russel terrier...ca are Cristi prea multa energie

Iulia nu stiu ce sa zic cu laptele,ca fomista mea bea 16-18oz pe zi,dar mai are si zile cand bea mai putin.

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput