La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 22
iuliacris spune:
Anna, n-a mai cautat in cos ca s-a speriat, n-a stiut cum sa plece mai repede de langa el![]()
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
Buna seara
repede repede intru si eu sa urez LA MULTI ANI Narcisei care azi a implinit un anisor
, sa creasca mare-mare, frumoasa si fericita, si numai bucurii si impliniri sa aiba familia ei impreuna cu ea!!!

LA MULTI ANI Andreea de Tec 

Multa sanatate la toti bolnaviorii!!
dragelor pentru gandurile bune! 5 months to go...da' deja ma simt mai bine stiind ca in cateva luni voi putea petrece mai mult timp cu puiul meu. Ahaa... si planific pentru iunie o vacanta in Romania!!
Deci cam peste tot in Romania e zapada. Da' si la noi a nins un pic 
Irina, cum i-a placut lui Ucicu' mic in parc?
Anna, ma bucur ca a ajuns sora ta cu bine si sunteti cu totii impreuna.
Lisa, multumim pentru retete 
Smechera Anusca, o incomodau pantalonasii asa ca a renuntat la ei! Mister e mester mare la scos papuci si sosete...sau la evadat din sacul de dormit ![]()
Iulia, ce sa-i facem, asa-s astia mici, mai exploratori de felul lor ![]()
Miere, total Aidan, dar si pisica e tare rabdatoare. Ale mele cucoane stau cat mai departe de Mister, cand il vad ca o ia sre ele o tulesc sub pat.
Just, zic si io ca fetele... rudele sunt cele care trebuiesc puse la punct. Lasa fata sa tipe cat vrea ![]()
Selene, ma bucur ca a iesit bine ziua Dariei 

Merg si eu sa ma uit la pozici 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Daiopri spune:
LMA Narcisa! LMA Andreea!
Vai toti sarbatoritii nostri sa creasca mari si cuminti, sanatosi si frumosi.
Ledi
Bravo pt poze frumoase. Ai vazut ce frumos va sade acolo zambind?
Selene ce mare a crescut si Daria. Nu stiu cum dar tu cand povestesti de ea tot am senzatia ca e micuta si cand colo iote domsoara![]()
Am intrat si noi in gasca mucisori
Cred ca a fost asa surprins de atatea iesiri pe afara ca ne-au napadit
Io is bine momentan, merg la plaja de luni. Sa vad dupa aia. Pana una alta ma pregatesc de ceva musafiri.
Miere, si s anu stea bre pisi sa tina cercul ala
Pai bine a facut A ca a aruncat cu cercul dupa ea
Si am vrut sa zic si am uitat, aveti si geaca?
Io credeam ca doar tricouri va trebuie acolo
Ariya, nu pune la suflet
Las sa vina vara si tu![]()

noi nu avem zapada si nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. La cat am de mers pe coclauri cred ca e mai bine fara.
Si al meu tipa (vorbeste
) zor nevoie. Ca sa nu mai zic ca cica zice mam dar de fapt ala e sunetul necesar sa faca baloane![]()
Aalina, vii si fugi?![]()

Rox pai cu asa retete vii tu mama? tie ti se pare aia simpla?![]()
Ah, si ce nora am. 
Bine ca am 2 flacai o alege ea unul![]()
Merg sa ii dau sa pape grasutului. Ieri am fost la dr si are 11,3kg si 78cm. Vesel voios, chiar si cu lumanarele. Ah, Lisa am stat juma de ceas in Babiesrus si nu am gasit servetele
Ieri am aburit motanul in mag, am aruncat pastile cum ca iote mama nu e jocul ala care vroiai de unde sa gaseasca mosu? Si dragul mamei a zis ca e ok doar cu Indiana jones
Sa vad de si pisoiul e asa de maleabil![]()
Cum ziceam ca nu ii iau nimic iar mi s-a lipit de mana o telecomanda cu Elmo
Nu de alta, dar pot sa deschid gradi cu cate jucarii am.
Hai numai bine tuturor
Arriel spune:
LA MULTI ANI NARCISA!!! la implinirea unui anisor! Sa fi sanatoasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi.
Multumim fetelor de urari, dar Thea inca nu merge. Sta foarte mult in picioare nesprijinita si a facut doi pasi micuti in baie, de la cada pana la chiuveta. Pana va incepe sa mearga cu adevarat va mai dura putin cred. Ieri am fost la mama amandoua si am ajutat-o la impodobitul bradului. Voi pune cateva poze maine, ca acum e tarziu si mi-e lene.
miere la cum aratau rotile carutului de curate, nici mie nu mi se pare big deal. La mizeria de pwe strazile noastre, in nici un caz nu as lasa-o pe Thea sa linga roti (dar face ea altele :))
Foarte tare filmuletul, defapt garduletul l-ati pus pentru pisica, sa aiba si ea un loc de refugiu, nu-i asa? ![]()
ingrid mi-ai dat o idee cu canuta de la Disney, o voi cauta si eu. Noi avem o canuta de la Nuk si are ciocul destul de moale dar cu toate astea, mai mult o roade la gingii decat sa bea cu ea.
Cu scrasnitul din dinti nu-ti face probleme, nu va dura mult, am avut si noi parte de asta.
Porumbita eu am o masina de spalat Indesit cam de sase ani si jumatate dar nu imi place ca e foarte zgomotoasa. Dar nu mi s-a stricat niciodata si nu am folosit niciodata calgon sau altceva. Soacra-mea are un beko si mi se pare ok
roxanaz am urmarit cu mare interes pozele tale si mi-au placut toate, si cele cu Eva care se face din ce in ce mai frumoasa, si cele in care tu si Patrick faceti prajituri, si cele cu marea...
Naty aveti o zi grea luni, tinem pumnii Ioanei sa treaca emotiile 
iuliacris felicitari si pentru progrese si va doresc sa-i treaca mucisorii Carlei mai repede
koruccia felicitari si Caterinei...Cresc fetele noastre ![]()
Dark ce bine se aranjeaza toate la sfarsit de an, ma bucur ca ti s-au indeplinit dorintele
Ledi v-am admirat si eu in poze, sunteti o familie asa frumoasa, iar Davidut are in primul rand parte de multa dragoste si parinti foarte dedicati 
justme25 nu te mai necaji si nu mai apleca urechea la unul si altul, vorbesc tocmai pentru ca nu au copii. Si eu aveam anumite idei despre cum ar trebui educat un copil si fi-mea mi-a pus capac la aproape toate
De tipat, tipa si ea toata ziua, cateodata chiar langa urechea mea de am impresia ca mi-a facut timpanul bucati...
Selene am vazut si la voi o familie fericita, ma bucur ca este asa, iar Daria o adevarata domnisoara. Foarte interesanta jucaria primita
Anna sti cum se spune "Copil cuminte si baba frumoasa" Vladut este un curajos, de-aia este si printre primii licurici care au mers
Ce bine ca a ajuns sora ta si v-ati linistit cu totii. Iar Vladut sigur ca o place, simte oamenii :)
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
lisa79 spune:
no Dark,da cum resuseste Mister sa fuga din sac?? incerc sa imi imaginez si...nu pot![]()
daiopri,eu la asta din Chicago am gasit
. scuze
fetelor,azi ,la biserica,am afcut 300 de cozonaci si ieri200 de paini . pe Cristi l-am lasat acasa cu Anusca(nu a fost prea incantat dar de aia nu mai pot eu
, casa luna si bec cand am sosiT!
cozonacii s-au facut pt sarbatori:nuca,mac,toffe si rahat...munca frate,acum al 22.30 am ajuns acasa.
merg la culcare. o duminica frumoasa sa aveti
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
crisspy spune:
'Neata,
Va invit la CAPITOL NOU
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!