La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
'neata!
Multumim de urari,Anusca e bine adica mai are muci si tuseste
...o sa treaca . ce as putea sa ii dau pentru tuse?
la multi ani licuricilor de azi si multa sanatate celor bolnaviori.
va pun niste retete usoare si bune de tort:
tort dimplomat:
ingrediente:
1/2 cana zahar
1/2 cana lapte
3 galbenusuri
1/2 kg frisca
3-4 pliculetze zahar vanilinat
3 albusuri spuma
20 gr gelatina dizolvata intr-o jumatate de cana de apa caldutza sau suc de fructe (2 plicuri a 10 gr de gelatina Dr.Oetker)
1 cutei de fructe la conserva cockteil
fructe
Pentru inceput, se pun pe foc galbenusurile, zaharul si laptele. Se tine amestecul pana se ingroase putin, ca o ciulama, apoi se da la rece.
Intre timp, se dizolva gelatina in apa calduta.
se bate frisca.Se bat albusurile spuma si se amesteca cu frisca si zaharul vanilinat+ frunctele scurse.Intr-o forma pe fundul careia s-a asezat folie transparenta se aseaza felii de fructe(gen kiwi,portocale,etc), la alegere. pe marginea formei,se pun piscoturi inmuitate in sucul fructelor. se aseaza juma d ecrema,rand de piscot inmuita din nou,iar crema,deasupra piscoturi. se da la frigi pt o zi,a doua zi se rastoarana cu capu' n jos.
tort cheesecake:
blat:
1 pachet biscuiti se farama si se amesteca cu 50 unt topit. se aseaza pe fundul formei
crema:
2 pachete philadelpia(total 500 de grame)
3 linguri frisca lichida
scortisoara
coaja de lamaie
esenta de vanilie
1 lingurita zeama de lamaie
2 oo
cu d-ul mixer se pune philadelpia cu frisca la amestecat.se adauga scortisoara,lamaia,coaja de lamaie si cele 2 galbenusiri. albusurile se bat spuma bine si se incorporeaza cu restul. se pune peste blat si se da la cuptor la foc mediu 1 ora.
cred ca reteta fara coacere v-am mai dat-o(aia cu lapte condensat)...daca o mai vreti...ma bazaiti![]()
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
cris30 spune:
LA MULTI ANI NARCISA!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita 

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
justme25 spune:
Multumesc pentru urari, dragele mele..nu am mai putut intra pe net pentru ca vodafone ul are un semnal de cacao la ai mei la tara..noi am venit aici pentru sarbatori si am cam ramas blocati pe aici deocamdata, din cauza zapezii. La un moment dat intrasem in panica ca nu mai aveam pampersi pentru fata..pana la urma s/a rezolvat..dar o cam bagasem pe maneca
Incerc sa va dau si linkul de poze..asta daca imi deschide si mie pagina![]()
justme25 spune:
Mai fetelor, stiti ce vroiam sa va intreb? Copilasii vostri tipa? Ca Narcisa tipa de iti tiuie timpanele..dar doar de vreo cateva zile a inceput sa faca asa..cand sunt singura cu ea ii spun ca nu trebuie sa tipe daca vrea o chestie ca eu aud si ii dau, alteori ma uit doar la ea si inceteaza, dar e aiurea cand mai suntem cu cineva in camera de exemplu...rudele mele au inceput sa imi reproseze ca domnule habar nu am sa am grija de ea si ca stau cu cartile in brate degeaba tot timpul ca uite ca fata mea tot tipa si eu nu stiu sa o pun la punct. M am si suparat si enervat si ce vreti voi..cum adica sa o pun la punct? E doar un copil de 1 anisor..ce poti sa ii ceri?Ma enerveaza ca reprosurile astea le am primit de la niste persoane care nici macar nu au copii. Ce s or fi bagand unii in seama ca mustele in lapte, nu stiu...
Leditia spune:
La multi ani fericiti Narcisa!
Sa cresti mare,sa fi sanatoasa,iubita si sa-ti bucuri parintii.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
lisa79 spune:
no am trait sa o vad si pe asta...am gasit-o pe Anusca fara pantaloni
...cum si i-a dat jos...ramana un mister![]()
Leditia spune:
Mda..ce sa zic..Just,si David tipa si tipam si noi cu el,in joaca evident.Nah,parinti denaturati care nu-si pun copilul la punct.
Eu nu mi-as bate capul cu chestiile astea,insa mi-as pune rudele la punct.
POZE CU NOI
de David Christian
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 no am trait sa o vad si pe asta...am gasit-o pe Anusca fara pantaloni 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Va rugam un vot pentru ANA,multumim! |
Hai ca asta a fost haioasa

Leditia spune:
Anuc,multa sanatate mamei tale.
Arriel,felicitari pt pasii facuti de galusca.
Corina felicitari pt ridicatul in picioare al Caterinei.
pyk,distractie placuta la ski.
Naty,tinem pumnii Ioanei,sa iasa totul perfect.
aryia,rabdare,timpul le va rezolva pe toate.Ia o pauza,cat de mica si fa ceva ce-ti place,ce te face sa te simti bine.Cu sotul rezolvi,doar cu calmitate,tact si comunicare..asa cu cartile pe masa,in liniste.Va pupam.Felicitari pt progresele lui Miguel.
Dark,sa fie cum vrei tu,sa-ti gasesti un loc de munca asa cum iti doresti tu.
Ciufik,imi pare rau ca muncesti atat..Si de Craciun si Revelion?Dar de ce?
Sanatate multa licuricilor bolnaviori.Va pupam si va dorim un we frumos.
Daiopri,cum esti?
POZE CU NOI
de David Christian
lisa79 spune:
Vai Ledi,acum am avzut pozele noi cu voi. sunteti atat de frumosi
...multa sanatate. nu mi-ai zis,ai reusit sa scoti de WU??
A...si bunatatitle de pe masa...de toata admiratie