La multi ani licurici de ian-feb2009(74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LEDI,mi s-au umplut ochii de lacrimi,mai ales in poza in care il pupati amandoi...e atata iubire acolo....sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si puternici,sa va puteti bucura de minunea asta de copil!Va iubim si imbratisam!

Eu nu prea am timp sa stau sa vb cu voi,chiar daca mi-as dori...situatia nu s-a imbunatatit,tot certata cu omu' sunt...de fapt nu certata,sunt ranita si dezamagita...offfffffffffff!si obosita...
e greu sa vrei sa faci totul bine,sa nu lipseasca nimic nimanui si,in schimb,sa nu ai parte decat de raceala si certuri...eu nu am timp sa ma mai gandesc la mine,la ce doresc ,la ce visez pt ca tot timpul meu il dedic familiei,copiilor si,din cand in cand,mai si muncesc ca nu pot sa-mi las firma in aer...partea administrativa e a mea...
ce sa va mai spun?cu Dumnezeu inainte,vom trai si vom vedea...noroc ca sunt sanatosi astia mici si-s cuminti si iubitori ca ,altfel,o luam pe tarla!!!!

o sa va mai povestesc si de progresele admirabile ale lui Miguel-ultima noutate e ca ii dau peria de par a mea si-i zic gigea ma,ma si el se piaptana(acel 3 fire pe care le detine),apoi ma piaptana pe mine...cand imi suna unul dintre mobile se uita in ochii mei si striga "Da!",cum raspund eu la tel...isi duce tel la ureche,vrea sa bea apa numai singur,incearca sa o strige pe catelusa noastra,o boteaza el intr-un fel "tita",pe motan cand pune mana,chiraie cat poate de bucurie,ieri a facut si un pas fara sa se tina de nimic,dar sigur o sa mearga si el pe la 1 an,ca ceilalti asa au inceput sa mearga..vorbeste,acum ma striga cand ii trebuie ceva sau vrea in brate...e scump si cuminte,suntem lesinati dupa el...aaaaaaaaaa!cand ii zicem pa! sau ciao! ,ne saluta cu manutza...e scump grav de tot...

Miere,multa sanatate micului!
Lisa,pupaturi maxime printesei!

Tututror licuricilor bolnaviori,le trimit multi pupici si sa se faca repede bine,sa petreaca de sarbatori!

Va pup pe toate!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

La multi ani Daria si David! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti! Sa aveti o viata linistita si frumoasa!

La multi ani licuricilor din gasca ce au implinit lunite in ultimul timp!

Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii ca sunteti ... cea mai mare realizare a lor! Va multumim dragilor!

Sanatate si o gramada de pupici licuricilor bolnaviori!

Salutare fetele!

Eu, ca de obicei, nu apuc niciodata sa scriu, sa trimit poze, sa raspund ... dar, promit sa revin curand.

Va pup si va urez o seara buna!

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Iulia felicitari pentru mersul Carlei, sa te tii de acum in colo.....

Anna tinem pumnii surorii tale sa ajunga cu bine

Ariya nici nu stiu ce sa zic, incearca sa discuti cu el dar intr-un moment de liniste, nu la nervi ca nu rezolvati nimic. Te pup

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara si de la noi

si inca o data, LA MULTI ANI Daria si David

si LA MULTI ANI licuricilor care au implinit azi lunite: Lucas, Carla, Hera, Mara, Caterina

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Iu-huu eu vin cu vesti bune! Inca 5 luni (ca ce a mai ramas din decembrie nu se pune!) si am scapat de ArBiEs!! Yep, ni s-a acceptat la toata gasca "voluntary redundancy", asa ca din iunie am gatat cu ei. Iar cu "fondurile" asigurate pentru 6-7 luni... sigur gasesc eu ceva bun (asta in caz ca nu-mi iese figura cu lucratul "de acasa" ca sa pot sta cat mai mult cu asta micu' si frumosu' al nostru).

Ledi, tare faine pozicile, sunteti atat de frumosi cu totii, atata iubire reiese din ele!! Ce frumos ati aranjat totul!

Stefanial, bine ai revenit, te astetam si cu pozici, cand ai timp

Iulia, felicitari pentru mersul Carlei

Aryia, imi pare rau ca inca esti necajita! Te imbratisez mult si as dori sa pot sa vin cu o idee, o sugestie...oooff! Zic si eu ca Bebelusi, incearca sa discuti cu el dar asa, fara suparare, fara cearta...
Felicitari pentru progresele lui Miguelito

Oana, fain bancul! I l-am zis si lu' barbatu-meu, s-a distrat si el.

Anna, sper sa ajunga sora ta cu bine acasa! Si Mister e plin de "semne", ba o vanataie, ba o dunga rosie... ce sa-i faci, asa-i cu micii exploratori!

Anuc, multa sanatate mamei tale!

Koruccia, multe felicitari pentru ridicatul in picioare al Caterinei

Miere, multa sanatate lui Aidan! Si spor la smotocit pisica... ale noastre o iau la fuga cand il vad pe bebe, zici ca dau tatarii, asa o tulesc madamele!

Naty, tinem pumnii Ioanei luni!

Arriel, multi la Thea cea plimbareata si impingareata de carucior

Crisspy, sper ca ati ajuns cu bine cu totii!! Si io vreau sa vad poze cu pisoiul tuns!

Roxana, multi O sa incerc sa fac si eu biscuiteii... numa' sa am timp ca si maine lucrez, iar duminica mergem toata trupa la o celebrare a solstitiului de iarna

Cris, si la voi a venit iarna...

Miere, Mister nu a luat alte medicamente in afara de Calpol, si doar cu lingurita. Zilnic ii dau vitaminutele, si tot asa, cu lingurita. Le accepta OK.

Pyc, mergeti la ski... ce fain!! Cred ca abia asteptati!

Asparagus, faina jucarie primeste Lucas de la Mosu' 3 saptamani de concediu si cu ai tai! Ce te invidiez!

Micola multi la Alexutu cel frumos!!

Alina, ma bucur ca veti avea mai mult timp impreuna toata familia!!

Ingrid, mult succes la gasit canita ideala

Bee, fainut balansoarul Alexiei!

Lisa, multa sanatate Anuscai!

Daiopri, io cu ebayul cam asa procedez: imi pun "bid-ul" in ultimele 30 de secunde (suma maxima pe care am hotarat ca as cheltui-o) si atunci fie castig, fie ... asta e. Dar macar nu sunt tentata sa ma ia valul si sa cheltui averea casei pe fel de fel de traznai.

Ufff... eu cred ca ma retrag la nani ca din pacate maine lucrez

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Draga Dark, veste mare aduci tu, sa-ti fie de bine si sa-ti gasesti un locsor asa cum vrei tu! Dar ce-o sa faca, o sa inchida branch-ul?

Ledi, am vazut niste bunatati acolo la voi si un sarbatorit vesel si frumos! Multi ani fericiti sa aveti!

Aryia, imi pare tare rau, iubito, de neintelegerile voastre. Poate gasiti totusi o solutie sa iesiti din impas ca e pacat cu niste copii asa reusiti ca ai vostri sa traiti intr-o atmosfera tensionata. Cat de greu trebuie sa-ti fie! Felicitari pentru progresele lui Miguel, iti mai indulcesc viata...Big hug

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anna, tin pumnii sa ajunga sora ta cu bine, de unde vine, poate ai zis, dar nu mai tin minte?

Stefania, asteptam pozici

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi m-am topit la vederea pozelor voastre.

Sa dea Domnul sa fie totul bine!

Dark, felicitari:)) desi e cam ciudat sa te felicit pt asta, haha, dar bine ca va dau ceva banuti si cu siguranta iti vei gasi ceva mai bun si pe placul tau.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata!

Io si gainile (mai bine zis madamele) bantuim pe aici. Baietii dorm.. ala mare neintors iar ala mic fericit ca si-a luat deja lapticul de dimineata.

Iulia, nu se inchide branch-ul... se transforma biznisul. Adica se scot o multime de roluri (de exemplu nu vor mai fi telephone advisers in branch-uri, nu vor mai fi persoane care se ocupa exclusiv de partea de service si complaints, nu vor mai fi persoane care se ocupa exclusiv de partea de business - cu asta ma ocupam eu), vor pleca vreo 3700 de persoane (din fericire nu e nevoie sa concedieze e nimeni, au fost destui amatori sa plece prin voluntary redundancy), iar cei ramasi sunt "recalificati" sa fie saracii buni la toate...ma rog, ce parere vor avea clientii asta e altceva...dar nu vreau sa intru in amanunte. Ideea e ca 1)oricum nu-mi placea prea mult ceea ce faceam 2) schimbarile preconizate ma incantau si mai putin in concluzie... prefer sa ii salut din mers si sa plec

Miere, sper ca Aidan se simte mai bine cu urechiusa!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ledi sunteti o familie minunata, iar David este scump foc.

Dark felicitari...yey, ce bine ca mai stai cu Mister...big hug

Multa sanatate licuriclor muciosi si bolnaviori. Anuc multa sanatate mamei tale, sper sa-si revina repede sa puteti sa va bucurati impreuna de sarbatori.

Selene vrem poze cu Dariuta.

Noi suntem pe drum spre Razvi...deocamdata e OK, drmul e curat, doar ca e ceata. Am hotarat sa ne intoarcem tot azi ca au anuntat ninsori maine iarasi.

Pup gascha

Crisspy si Razvi

Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi aveti o familie minunata, mi-au placut foarte mult fotografiile, sa va dea Doamne Doamne multa sanatate, ca e cea mai importanta.

Eu azi am zi de curatenie generala, sa vad cum reusesc cu Vlad, cred ca il duc putin la sora-mea. Nu stiu cum e la voi, dar in Sibiu e un ger de ingheata apele. Brrrrr

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput