Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 4
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ayla, mie mi se pare o idee sinistra aia cu reborn baby, am intrat pe link si mi s-a facut pielea de gaina, am inceput sa plang la gandul ca toti aceia sunt de fapt bebelusi morti...nu as putea accepta ideea unei asemenea papusi, mi se pare ceva extrem de trist... |
Vai, Ilinca, ori m-am exprimat eu gresit, generalizand, ori ai inteles gresit. Scuzeee!!!
Nu sunt bebelusi morti
, am cautat ca idee "baby reborn" pe google. Unele creatoare ii fac pur si simplu fara un tipar anume si pot fi cumparati ca orice papusa, singura diferenta, esentiala, e ca sunt unicat. La fel cum poti comanda copia bebelusui tau ca amintire. La fel cum as putea dori sa o fac pe Luana nou nascut. Deci nu bebe mort, ci doar ca eu mi-as dori un bebe reborn care sa semene cu Alma. Sunt femei care iubesc papusile si isi cumpara, sau sunt femei care nu au un copil si isi cumpara, sau mame care vor sa rememoreze prima imagine a copilului lor, viu, si comanda. De aceea si comanda dupa tipar costa mai mult, decat daca o face creatoarea din imaginatie. Off, sper ca ai inteles.Eu spuneam ca bebelusii aia mici, cum are Simplyana sunt de obicei cumparati ca intruchipare a unui ingeras, dar nu la noi in Ro unde cultul asta nu se prea practica...adica rememorarea bebelusului ingeras, unde se merge pe ideea ca trebuie sa uiti si sa-ti continui viata. Pt ca eu tocmai asta nu vreau.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Gina2008 spune:
AYLA, thank God ca traim in 2009 si asa ceva se poate face. Probabil ca si eu as vrea acelasi lucru. 
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Ayla21 spune:
Ilinca uite aici mai multe despre reborn
http://www.adoptbabyreborn.com/
http://www.reborn-baby.com/
http://www.babyreborn.com/
http://www.rebornbabynursery.com/
re-born nu se refera la re-nascut in sens de a da "viata" cuiva care nu o are (a invia), ci de a re-avea momentul. De fapt reborn ca idee inseamna o papusa care sa arate foarte real "The process of reborning a doll is being able to create as realistic baby as possible", ca apoi, probabil, cineva sa-si fi dorit o papusa care sa para foarte reala, dar nu una cu un anume chip, ci cu chipul propriului copil...dorul de bebelus.
http://www.youtube.com/watch?v=WHusuQE-tzU
Reborn=Fake Baby
...era un site care facea rebor prematuri, erau bestiali de frumosi, aveau pana si tub de gavaj, eram super fascinata la vremea aceea.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 AYLA, thank God ca traim in 2009 si asa ceva se poate face. Probabil ca si eu as vrea acelasi lucru. ![]() Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
Sunt superbe, Gina. Dar si preturile...de la 300 la 700 euro ajung. Plus ca platesti un avans pe net...eu stiu cata siguranta e?
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Uite aici pe la mijlocul paginii ataseaza si o poza reala pt comparatie.
"A reborn doll is a lifelike doll that has been created from a play doll or a doll kit.
The art of creating reborn dolls involves painting layers and layers of paint to create a realistic skin tone, including characteristics such as veining and shadows in the creases. They have soft hair rooted into their heads to appear as if it is growing naturally, and they are weighted and stuffed to create a cuddly and true to life feeling. A reborn baby doll’s head must be supported just like a real newborn infant!
Each reborn doll is an artist creation and has it’s own unique qualities. These four dimensional portraits are not play dolls, but pieces of art to be cherished and admired for years to come."
Preemie Reborn Baby aici si dati pagina la poze pana jos. Oricum arata bine pt 28 weeks.
Light a candle for Alma
Ilinca_M. spune:
Of, Ayla, am inteles perfect de la inceput; poate ca nu trebuia sa-mi spun parerea, vad ca tie, Ginei si poate si altora va place ideea, mie mi se pare prea trist sa ceri sa ti se faca o papusa cu chipului bebelusului tau mort
. Nu as putea sa vad asa ceva, as innebuni.
Nu-mi plac papusile acelea nici daca imita un nou-nascut viu; exista poze ca sa-ti amintesti cum era bebelusul tau mic, eu n-as suporta s-o vad pe Sophiphi sub forma unui obiect neinsufletit. Gata, termin cu subiectul asta ca o iau razna, nu-mi pot inchipui durere mai mare ca moartea unui copil iar forumul acesta este plin de povesti dureroase pe care le-am citit (desi nu am zis nimic) si m-au rascolit ingrozitor. Stiu de aidaciolac, camy-pus, monica-dicut si de multe alte fete cu povesti tragice sau cu copilasi bolnaviori, desi nu ne-am intersectat niciodata fiindca pur si simplu mi se pare ca nu ai ce sa spui in fatza unor asemenea dureri...Ma bucur ca acum cele trei fete enumerate au cate o noua minune in viata lor dar ma cutremur de cate ori le vad nick-name-ul pe forum pentru ca mi-e greu si sa-mi imaginez prin ce au trecut...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
aditapop spune:
Seara buna!
Ilinca, hai sa te inveselesc
. Am la semnatura un filmulet cu Razvan (printre cateva poze, il gasesti ca e singurul film din album). Sper sa te distreze si sa VA distreze, fetelor care aveti rabdare sa-l vizionati
POZE NAZDRAVAN
Ayla21 spune:
Ilinca, a fost o vreme, la inceput, cand simteam ca m-ar fi ajutat...poate o iluzie, sa strang in brate doar o papusa, cu chipul Almei. Pt ca nici Luana nu era "disponibila" atunci.
Am fost si sunt fascinata inca de papusile astea.
Dar ideea, e, ai dreptate, sinistra.
Stiu ce spui, cred, ca uneori eu, care am trecut prin ceva asemanator, nu stiu ce sa spun altei fete in acele momente. Scrisese de curand o fata la gemeni, povestea ei de pe site-ul Biancai Brad, au murit amandoi bebelusi dupa cateva saptamani. Am ramas pur si simplu blocata, Vroiam sa-i spun ceva si nu aveam cuvinte. Si atunci mi-am dat seama ce trebuie sa fi simtit voi, cand eu aveam nevoie sa-mi spuneti ceva, si nu stiati ce sa-mi spuneti. Eu una am mereu cate o durere de inima cand citesc despre inca un caz pe DC.
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aditapop Seara buna! Ilinca, hai sa te inveselesc ![]() POZE NAZDRAVAN |
Adita e mortal Razvan. Danseaza pe melodia de la telefon?

Eu am o inregistrare cu Luana care canta dupa melodia de la premergator.
Desi la inceput o ura.
Light a candle for Alma
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Se cheama Ortopedia parca. L-am si vazut. este la etajul 3 langa lifturi |
Multumesc mult.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )