Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 19
aeperju spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 A nascut AMIR prin cezariana. Bebe RADU are 3,500kg si a primit nota 9. ![]() ![]() Multa sanatate si mult noroc. ![]() 13+ |
Multa sanatate si numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra........multumim!
Ani..........nu stiu la ce etaj este! Daca vrei iti dau nr de orange sau cosmote! Spune-ne si noua oferta de la agentie!
Inesa...........mai sta pana miercuri in spital ca azi i-au luat fetei analiza de gripa porcina, pentru ca a venit din Md! Era tare suparata, pentru ca de joi incepe cu referatele, examenele!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Am vb si eu cu Inesa, fata e bine, ce mai grav acuma ca stau 2 mame cu copii pe un singur pat
,e de jale ... doctorita nici nu a vrut sa auda ...de dat drumul acasa...
iau scazut la fata doza de dexa din aurosol
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:
Amir, felicitari! Refcere rapida. Bebe Radu, bine ai venit! Sa fii sanatos si papacios!
Dastefa, nastere usoara si bebelina sanatoasa!
Lacra, sanatate multa. Cum e Stefy?
Inesa, sanatate multa Biei!
Cu examene si referate , vei recupera tu sunt sigura , Bia sa fie sanatoasa.
Alina, ce mai faceti?
Ani, va pregatiti deja de concediu?
Danyelle, ati ajuns la medic? Sunt curioasa privind tratamentul in urma analizelor...
Kriss, ce faceti? Face Alesia bune bucate la bucataria ei?Felicitari Mosului-bunicii pentru asa cadou!
Michelle, ce-ti fac printii?
Miha, ai inceput serviciul? Rar de tot pe aici...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
dastefa spune:
salut fetelor
Inutsa imi pare asa rau ca e Bia bolnavioara.Speram sa iesiti cat mai repede
eu merg maine la control si stabilim data operatiei
dar sunt intr-o stare asa ciudata
-nervi la greu+nerabdare+ frica(mi s-au reactivat o multime de temeri pe care am incercat sa le dau la spate pana acum)-deci o stare de butoi
revin maine sa va zic cum e cu programarea
Mihaela
38+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
btz_ovi spune:
Hello. A fost cineva pacienta dr Ecaterina Dalas de la Cuza?As dori sa stiu mai multe informatii despre modul ei de a trata pacientele ...
13 +
alynta27 spune:
Celia................chiar ma gandeam la tine! Ai intarcat fata?! Daca "da" cum ai reusit?! Baietii sunt extrem de energici! Am pus p[oze cu ei mai in urma!
Ovi............o stiu din vedere! Stiu ca da consultatii si la o Policlinica particulara din Podu de Piatra si cu trimitere de la medicul de familie e gratis consultatia! Probabil vei plati doar ecografia! Ai evita asteptarile lungi din spital! Stiu ca am mers cu baiatul la o pediatra acolo!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:
Alina, nu am reusit intarcatul caci a fost bolnavioara si am zis sa nu aiba motive de plans mai multe... vedem pana cand mai amanam...Multumim.
Vazut foto...filmulete...minunati.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....
Celia, multumesc. E bine, dar e asa agitata.... si obraznicuta foc....
mihamora spune:
Buna dimineata!
Stau la cafeluta cu voi.
Celia - multumim de intrebare suntem bine, sanatosi, doar ca nu prea mai am timp sa scriu, ne ocupam timpul cu plimbari, vizite, vizionam filme....Mai nou incepem sa ne pregatim de botez si sa organizam cele necesare pt petrecere..
Inesa- multa sanatate si sa veniti acasa cat mai repede 
Dastefa - cat de bine cunosc ce spui ca simti....dar trebuie sa crezi ca v-a fi mult mai bine decat prima data, totul,mult curaj 
Felicitari Amir10 !!! Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE

A nascut AMIR prin cezariana. Bebe RADU are 3,500kg si a primit nota 9.