Gravidute&Mamici de IASI (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

La multi ani, Razvan!

Am intrat sa vad ce mai faceti... Eu sunt racita bine si incerc pe cat posibil sa nu-i dau si Stefaniei....

Ani, multumesc de .... Ma bucur ca nu mai tuseste David. Am admirat strengarul....

Emma, sunteti tare frumusei.

Stefaniei ii place cocosul, dar mai mult sa rontaie... si eu as vrea sa stiu ce efecte are asupra scaunului... ca noi avem o problema cu alimentele care constipa.... dar nu cred ca are efectul asta, ca de doua zile de cand roade efectiv nuca de cocos... parca face mai bine... Am sa ma uit pe net daca am timp....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

La multi ani, Razvan!

iulia... asteptam mielul de Paste.... asa a zis Darius

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

Buna seara,
este cineva care a nascut cu d-na Cojocaru Camelia? stiu ca este colega de cabinet cu d-na Grigore Mihaela. Sunt insarcinata in 24 de saptamani si veau sa stiu daca este cineva care a nascut cu ea sau daca are cineva refetinte despre ea. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Buna dimineata

Poftiti la , ceai sau laptic ... dupa preferinte

Of ce vreme ... azi era programat sa mergem la salina... dar nu am mai plecat ...poate wendul viitor
Deci facem program dupa vreme.

Ieri am facut Ciorba Radauneana si supita de pui pt Darius , ai mei au prajit peste iar socri au ales sa faca gratar... seara sa finalizat cu o plimbare prin tatarasi.

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Neata! Vin si eu la .
Si noua ne-a stricat vremea planurile pe azi. Asta e, ne adaptam la conditiile de mediu.
Sa aveti o zi frumoasa.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jhoanablcn spune:

buna ziua stie cineva cum ma dezabonez de la revista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Vreau sa va anunt ca.......Inesa............este internata cu fata la Sf Maria! Are pneumonie virala! Mi-a scris (in sms) ca au fost la spital si in Chisinau! Astept sa treaca de 7 si am sa o sun!

Ani.............multe activitati, mai ales culinare! pOATE MERGETI WE LA SALINA! Poate si vremea va fi mai frumoasa ca azi a fost tare urat!

Nu stiu de dr. COJOOCARU! Mai cauta pe forum la capitolul "Doctori de care sa nu te feresti" poate ai noroc!

Nu stiu cum sa te DEZABONEZI de la revista! Incearca sa le trimiti un email la adresa de contact, fie un telefon sau refuza coletul cand vine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

A nascut AMIR prin cezariana. Bebe RADU are 3,500kg si a primit nota 9. Multa sanatate si mult noroc.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bun venit bebe de AMIR! Mamicii refacere rapida!

Am vb cu..Inesa........si fata e mai bine! Face aerosoli si antibiotic injectabil-branula! E de vineri la Sf. Maria si vrea mai repede acasa! Fusese si la Moldoveni in spital dar nu le-au facut mare lucru ca era Craciunul la ei si se miscau mai greu.... Cam asta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... ca afara ploua...

Ani, scuze.... Ma gandeam la Darius doar, dar se pare ca l-am botezat...

Alina, am admirat pozele...

Inesa, sanatate multa Biei si sa veniti repejor acasa....

Amir, felicitari. Refacere rapida si lui Raducu multa sanatate si sa fie hranaci....

Mergi la inceput

Buna dimineata

Of ce vreme.
iulia... mersi de cafea, stai linistita se mai intampla

Inesa, sanatate multa Biei si sa veniti repejor acasa....

Amir, felicitari. Refacere rapida si lui Raducu multa sanatate si sa fie hranaci....

Aly... stii la ce etaj e internata?

pai programul nostru de ieri... am stat in casa pina la 16.00 apoi am luat carutul si am iesit la plimbare... traseu : T.Vladimirescu - Tatarasi -2Baieti- Metalurgie - Acasa

azi stam in casa, sotul a inceput treaba, Darius momentan are treaba... aim laut 6 creioane colorate si a inceput sa isi arate talentul : pina acum e bine... numai pe foi si pe blatul de la masa... dar presimt ca urmeaza peretii... la vare dau cu var

Vineri am primit oferta de la o agentie... PT MARE LA PRET REDUS CINE VREA SA IMI ZICA

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput