Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 17
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Ani..............sanatate voinucului! Emma................ce a crescut Andrei! Ce fitos era el cu cizmulite si ochelari de soare! Barul din living il folositi ocazional sau mancati la el?! Noi nu avem un loc de luat masa stabil si ma gandesc cum as putea face sa fac ceva permanent si care sa ocupe loc mic! Fain noul loock! Semeni bine cu fratelo! Gemeni cumva?! Bmz..............sa treaca mai repede greturile! Emushi............fii optimista! Atata timp cat e sub anestezie nu cred sa doara! In privinta medicului e bine ca te interesezi din timp, esti inca la inceput si il poti schimba daca nu-ti place! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! |
Barul tine de tati nu de papa
Cu fratelo, nu suntem gemeni, e diferenta de 5 ani intre noi.
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
multumim frumos si ma bucur ca va plac pozele!
numai bine va dorim!
Emma si Andrei (21.09.2007)
dastefa spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Emushi activeaza-ti PM. Si cand eram eu insarcinata Dl dr. era grabit. Anilansa intereseaza-te mai intai de cresele care iti sunt mai aproape de casa/servici. Amalia merge la cresa nr. 1 din P.Ros, dar, ca peste tot parerile sunt impartite, eu sunt f. multumita. Eu acum ma interesez de gradinita, stiti ceva de Gradinita nr. 26? e langa Policlinica industriala. Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
eu am inscris-o pe Daria acolo dar prea multe nu pot sa-ti spun ca ea a mers doar 3 zile dupa care a facut laringita ,apoi a venit minivacanta cu 1 dec si apoi nu am mai dus-o in perioada de pana la vacanta de Craciun
acum i-am facut o cerere de invoire si o s-o mai duc de prin primavara ca n-as vrea sa-mi aduca virusi acasa chiar din primele zile ale Mirunei
dar in general mi s-a parut ok-cu inevitabilele minusuri pe care le poti gasi oriunde
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
Anilansa spune:
Buna dimineata
Poftiti la
, ceai sau laptic
Mamaici multumesc pt raspunsuri, am sa ma interesez de acuma care sunt cresele din apropiere cu toate ca la noi nu e problema momentan cu transportul![]()
Darius nu a mai tusit ieri deloc, asa ca am renuntat sa ii dau siropel sau pastile.... poate a fost o simpla tuse![]()
va dorim un wend placut
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Am pus si noi cateva pozici la semnatura ... de pe telefonul lui tati.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui Anilansa Mamici... am o intrebare care cresa e mai buna, ce acte trebuie pt cresa, care sunt preturile, ... cu cat inainte trebuie vorbit... Asera am vb cu sotul ce o sa facem cu Darius dupa 29 IULIE cat face 2 ani... si am vrea sa il dam macar 4 ore la cresa dar nu stim |
Ani, eu pe Stefy o duc la Cresa 6 si sunt foarte multumita, dar conteaza si de ce cresa apartii... Acte iti spune cand te duci pentru inscriere ce iti trebuie. Parca buletinele parintilor, certificatul de nastere al copilului, adeverinte eliberate de la serviciul parintilor si iti da tot de acolo o fisa cu ce analize trebuie sa faci pentru intrarea lui in colectivitate. Analize trebuie pentru copil si o parte si pentru parinti. Asa se face si la gradinita sai la scoala.... asta e regula... Ca sa nu aduca nu stiu ce boli si sa dea si celorlalti... Nu ma refer la Darius, ci in general...
La momentul asta, la cresa e 8 lei pe zi masa. In afara de asta trebuie sa-i mai duci lunar servetele, sapun, hartie igienica.... Astea tot de la cresa ti le spune, ca fiecare are regimul ei intern... asa e la noi, la altele se dau bani lunar pentru materialele de igiena....
Inscrierile anul trecut s-au facut imediat dupa Paste... la inceputul lunii mai....
Una din conditii la inscriere e sa fie din zona, apoi au prioritate copiii la care ambii parinti lucreaza..., cei care mai au deja un frate inscris la cresa respectiva...
Dar vezi ca pe vara cresele sunt inchise....o perioada de vreo 6 saptamani... Anul trecut la noi s-a inchis pe 1 iulie si s-a deschis pe 18 august....
iulia-stefy spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Eu acum ma interesez de gradinita, stiti ceva de Gradinita nr. 26? e langa Policlinica industriala. |
Daniela, am impresia ca dastefa a dus-o pe Darria la gradinita din spatele Policlinicii Industriale. Intreab-o poate iti da ea ceva detalii...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Razvan!
Am intrat sa vad ce mai faceti... Eu sunt racita bine si incerc pe cat posibil sa nu-i dau si Stefaniei....
Ani, multumesc de
.... Ma bucur ca nu mai tuseste David. Am admirat strengarul....
Emma, sunteti tare frumusei.
Stefaniei ii place cocosul, dar mai mult sa rontaie... si eu as vrea sa stiu ce efecte are asupra scaunului... ca noi avem o problema cu alimentele care constipa.... dar nu cred ca are efectul asta, ca de doua zile de cand roade efectiv nuca de cocos... parca face mai bine... Am sa ma uit pe net daca am timp....
alynta27 spune:
Salutare!
Ani .............ce frumos cadou a adus mosul! Vad ca aveti un fan suzeta acolo!
Un we placut!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ia priviti:
Micul pianist
Balaceala
Alina-Mirela cu