Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Multumesc fetelor!
.Se aprinsese flama![]()
Mentalitatea parintilor nu mai merge sa le-o schimbam,oricat am incerca.Doar sa incercam sa combinam totul cat de cat.
Dar astea nu sunt probleme grave.
Mi-am amintit de Valentina,multa sanatate si ma bucur tare ca esti pe tratament.
Roxana pozele de la serbare superbe.Micuta Iarna e frumusica si dulcica!
ANDREEA11 spune:
A avut loc discutia. Nesimtita a mintit cu nerusinare, s a jurat ca nu l a lovit. Si tot ea tare in gura, ca dc nu am fost nemultumiti de ce nu i am zis. Abia l am tinut pe barbati miu sa nu o loveasca. Ma suna apoi cu nr ascuns si imi zice ca sa mi fie rusine ca nu i am dat banii. I am zis ca ne vedem la politie. Si asta o sa si fac. Pana unde merge nesimtirea unora.
luy spune:
Andreea, cred ca de fapt nici nu era de asteptat sa recunoasca ceva... Iar despre faptul ca a indraznit sa te sune apoi... foarte bine, sper ca asta o sa te faca sa mergi la politite sa depui plangere, asa cum merita ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
'Neatza tuturor, va ofer o cafea aromata ! 
( cred ca pe ninsoarea asta ar merge mai bine un vin fiert
dar sunt la serviciu si n-am
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
mandarinutza spune:
Buna dimineata! Multumesc din suflet pentru urarile de ieri!
Nu am mai intrat in ultimul timp ca am avut foarte mult de lucru la servici, dar va dau o veste : sunt graviduta din nou, in 8 saptamani, bebe e ok, am facut 2 eco pana acum si e in grafic, nu m-am simtit bine la inceput, acum 3 saptamani, am avut niste scurgeri maronii dar am luat tratatment si am renuntat la gatit, cand vin de la servici stau mai linistita. De luni intru in concediu 2 saptamani si o sa ma odihnesc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
luy spune:
Felicitari, Mandarinutza !!! 
Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si la fel de minunat ca Antonia !
Ne gandeam noi ca pui la cale ceva ... ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am vizionat si pozele cu Iarna si Mos Craciun. Adorabili ! 
Are mamica lor de ce sa-si simta inima plina 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Erina, mai plecati la PN pe vremea asta ? Grija mare... Sa ajungeti cu bine ! 
P.S. - Am fost aseara la libraria de langa mine, dar n-am gasit ce voiam. O sa incerc si la cea de langa serviciu. Te tin la curent. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rox, de aceea, ti-am trimis si sms aseara, sa nu-ti pierzi vremea cu melodiile acelea. Multumesc mult 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
danyelle005 spune:
Mandarinutza La multi ani si felicitari pt bebe.
Roxana cred si eu ca ai cu ce te mandri; foarte frumosi Iarna si Mos Craciun
Andreea cata nesimtire.
Ieri a fost si la Amalia la cresa Mosul, dar cica nu prea au fost incantati copiii, se temeau de el. Amalia nu a vrut sa stea deloc la Mos, a tinut-o una din doamne in brate, aveti cateva poze aici http://family.webshots.com/photo/2644402920103159727TacykT?vhost=family
Azi am fost si la analize, marti sunt gata, sunt tare curioasa cum ies.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007