Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
Lavinia, am trimis info pe yahoo
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
piolica spor la cumparat sanie!
ma intreba soata care din noi merge la party. Ieri s-a barbierit
. Cred ca ma duc eu dar am un par incurcat... macar m-am pensat zilele trecute parca stiam eu ceva. Totusi, fara el parca e cam aiurea. El ce-o crede despre viceversa?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
lala77 spune:
A venit codul galben!!!!!Mamaaa, ce-i afara!!!!M-am culcat la amiaza si cand m-am trezit m-am speriat cand m-am uitat pe geam.Am troiene si de 2 m in curte. Inca avem curent, deci e bine! Nu se stie pana cand; nu mai ninge dar viscoleste. Eh, vad eu maine cum ies.
Nausica, geaca aceea i-am luat-o lui Alice si-mi vine si mie sa-i tai elasticul ala.
Irina, spor la mutat!

Dya, sinupret e picaturi darse beau; le pui in apa/ceai/suc. Sunt cam naspa-au gust de carmol.Dar cateva picaturi trec usor. Eu i le dau in lingurita ca ea e cooperanta si lui Alice i le dadeam direct in gura cu forta.
Nikolici, super saniuta!
Imi pare rau ca nu i-a placut; lasa ca iarna e lunga.
Claudinna, sanatate multa!
Eu nu le scot afara doar daca au febra; daca nu frig, le scot. Eventual nu le las sa alerge;dar mereu le scot sa ia aer.
Si Anna are boala asta cu rasucitul mameloanelor; mama ce enervant e! De cateva ori, mi-am luat sculele si am plecat si acum nu mai urla isteric daca imi pun tricoul peste celalalt san. Dar tot nu prea-i convine.
piolica spune:
intre timp am cumparat bradut, unul mic de tot, Elsa deja vroia sa-l jumuleasca. Oare ce o sa faca cind o sa-l vada impodobit??? Cred ca nu mai ramine nimic de el, saracu'
apropos de braduti, ca am vazut ca ati discutat, eu sint de parere ca e mai bine (dpdv ecologic) sa iau un bradut natural crescut in pepiniera (plantat special pt Craciun) decit sa iau unul artificial facut in China. Numai daca ma gindesc la transport cit e de 'ne-ecologic', ca sa nu mai vorbim din ce e facut acel bradut.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
kllemi spune:
Seara buna tocmai am venit si noi de la sanius
noi nu avem dar am imprumutat-o de prin bloc
, tocmai venisera niste fetite de la joaca si am zis ca si asa sta degeaba prin casa sa ne-o dea noua, sa o mai plimbam si noi vre-o ora jum. na stiut ce se intampla dar ia placut tare mult, nu ma asteptam fiind cu spatar ii aluneca fasul pe sanie si ajungea sa stea mai mult cu capul pe spatar era super haoiasa
aveai impresia ca este un imparat care este dus de slugi, mai urma sa dea si ordine.....
....cine ne vedea zicea "ia uite ce viata 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Seara buna fetelor
Fac cinste in seara asta , este ziua sotului (si a soacrei
) ![]()

I-am pregatit tiramisu , ii place foarte mult 

Daca vreti reteta o scriu. 
Am fost iarasi toata ziua plecata cu mama...de data asta de la 9 dimineata pana la 6 ....
nu va pot spune cum se circula si ce nesimtire este in capitala noastra ..... nu ma asteptam sa nu fie deloc data zapada de pe bulevard, si ii auzeam la tv cum au dat ei toata noaptea 
Aiurea....nimik nene, nu au dat cu nimik pe jos, se patina ca la balamuc
La Fundeni am ramas inzapezita in parcarea spitalului , ca am stat vreo 3 ore si a nins ca la balamuc in timpul asta) dar noroc ca sunt femeie , au sarit masculii imediat in ajutor 
Azi a fost mai bine cu pustiul acasa, nu a adormit repede, dar i-am explicat sotului ca daca il lasa sa il manevreze , nu va avea nicio sansa sa il culce pana seara
Au iesit la pranz inainte de nani afara, apoi l-am mai scos si eu putin seara 15 minute.
VA pup, nu am reusit sa citesc inca nimik, revin dupa baita...nu iesim nicaieri in seara asta, poate maine ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Babytza LA MULTI ANI !!! sotului tau .Bine ca e bine mama ta.
Si da vrem reteta de tiramisu chiar ma gandeam sa fac de craciun![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
khristin spune:
Salutare
,
Still remember me?
Cred ca n-am mai intrat de ceva luni bune...
mi-am zis sa apuc sa scriu si eu rapid tocmai ce intru in vacanta, este ultima zi de scoala aici, si nu pot sa spun decat yuhuuuuuuuuuuuuu I made it
, nu credeam sa supravietuiesc nebuniei
. Azi am avut numai parties la scoala, din alea cu pizze, cookies care mai de care, caramel popcorn si chipsuri si pop ca sa fie tacamul complet
. Sarmanii copii, they stuffed their faces big time
....in sfarsit astept si eu binemeritata vacanta de 2 saptamani!!!! Am facut deja bradul si am inceput sa punem deja parte din cadourile pt. copiii prietenilor nostri sub el. Fiimea stie ca Mosul trebuie sa vina sa le ia, inca mai crede in asta draga de ea. Maine seara avem bilete la Disney pe gheata, stiu ca va fi incantata. Chris e super activ, un baietel duracell, care nu stie ce e aia oboseala, ne urca si coboara pe scari de cel putin 50 ori pe zi 
Vad ca au aparut noi burticute aici asa ca prind ocazia sa le felicit pe CD si July, sa aveti sarcini usoare fetelor si nasteri super rapide, cum de fapt se si intampla a doua oara
.
Piolica, am inteles eu bine ca-l asteptati pe Pere Noel cu un cadou special? Ce mai face Lizuca cea frumoasa? Mai imi trimiti ceva poze? Craciunul si sarbatorile cum le sarbatoriti? Sa nu ne uitati daca ajungeti prin zona...
Monyca_C, felicitari si tie pt. sarcina si baietel, am observat de curand carutul de culoare albastra. Si noi am cochetat la un anumit punct cu numele Nicolas, si apoi l-am schimbat in ultima clipa. Cu burtica, e adevarat ca e mai mare the second time around dar asta nu din cauza sexului bebelusului, ci doar din cauza de muschi abdominali slabiti
.
Joy, iti urez sa vina Mosul si la tine cu mult asteptatul cadou la voi, adica cu o noua minune de bebelus
.
Nikolici, tonica ca de obicei, merci de pont caci tocmai ce mi-ai amintit sa-mi vopsesc unghiile...ce idee frate, ca de cand n-am mai facut lucrul asta...hihihi, alaturi de un pahar de vin rosu' ghiurghiuliu...
Dyanira, Angelynna sanatate multa puilor bolnaviori
.
Claudinna, felicitari pt concurs!
Lala, frumoase fete ai....ce va fi la usa ta, vai vai...
Laureta, pupici tie si fetelor.
Babytza, La Multi Ani sotului si sanatate multa mamei
.
Noi am trecut de panica H1N1, consider ca a fost much ado for nothing, nu ne-am vaccinat si nici nu intentionam, luam doar preventiv vitamina D. Christmas party-urile au inceput de ceva vreme, la mine a fost aseara la una din profe acasa, care si-a pus imensa casa la dispozitia noastra pt. socializat si la sot urmeaza saptamana viitoare la un restaturant, cel mai probail. Zapada, culmea aici aproape de Polul Nord nu avem deocamdata
, a dat cu ceva fulgi si nu s-a asezat...asa ca nu vad urme de vreun white Christmas. Si acum sa vin si eu cu intrebarile mele...ce le luati micutilor vostri de pom? La cea mare e usor, ca o punem sa-i scrie lui Santa o lista
, dar cu astia mici cum procedati? Nu e cam greu de ghicit ce si-ar dori? Doi gospodinelor, cu ce bunataturi va tratati de sarbatori? Iar trei, ce va doriti sa va aduca Mosul fetelor?
Nu va urez nimic deocamdata, caci sper sa mai dau pe aici...
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
kllemi spune:
babytza in caz ca nu stiai, traim in ROMANIA..
(bineinteles ca stiai) 
sotului, sa fie sanatos si multi, multi ani alaturi de voi cu bucurii si sa va cresteti copii mari si sanatosi
si DA vrem reteta de tiramisu 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)