Pestisorii de... zapada (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Partyyyyy !!! "La multi ani!" Dany finutului/nepotului tau ! Sa fie sanatos, plin de voiosie si sa aiba parte numai de fericire si impliniri in viata!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Tata, cum am am aparut eu pe lume?
Tata zice: -Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii: "You've got mail"

Cryna , multumesc! Auziti al el cica e batran la 25 ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

La Multi Ani Andreas Octavian!!!Sa cresti mare si sa ai noroc in tot ce vei intreprinde!
Venim la party,suntem prezenti,ne place sa o tinem tot intr-o sarbatoare!
Cryna sa ai spor la ce vei face si azi si maine,harnicuta noastra!Cat despre lamuriri,la partea cu video,zau ca nu am reusit sa pun videoclip.Am pus

si intre am copiat link-ul de pe site,dar...La poze in schimb a functionat,ba pot sa pun videoclipul si sa-i scriu numele,deschizandu-se corect.No,daca tu crezi ca mai poti lamuri intr-un fel un "cap patrat" ca mine,ok,daca nu,ma multumesc cu ceea ce am invatat de la tine.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Andreas Octavian !!!

La multi ani Stefani / Stefane !!!

Eu inca nu imi revin... n-am timp deloc... daca mananc toata ziua Incerc sa pun niste poze mai incolo...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Ely , ai fosta mortala , cica nu am timp , ca maninc toata ziua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Ely , ai fosta mortala , cica nu am timp , ca maninc toata ziua!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Pai daca asa e

Mergi la inceput

Nici o sirena pe aici ? Pai stai sa vedem : Cryna , bucatareste , Ely , maninca , Nicool face inventar ,Miha , Danuta ca sa ii treaca racela .......eu mai pe seara o sa ies cu nepotul la restaurant ...

Mergi la inceput

Cum zice Dany ... am si bucatarit (un ostropel de pui cu branzica de burduf, mamaliguta si varza murata ) si, am si papat deja , bineinteles , de muuult (de amu, urmeaza cina...)... am si bagat vreo 3 masini la trebaluit , ca intre timp sosi si soru-mea pe la noi ... si, aduse si ea rufe de ale lor la spalat ... de intins pe ale mele, le-oi intinde maine ca, amu deja e intuneric si nu avem bec in uscator ... soru-mea le-a luat la tara pe ale lor, ca le usuca mai repede la soba ... eh, s-or usca si ale mele in uscator, bineinteles ...
Mno, intre timp vizionaram un film... recentul "Avatar" ... luat de pe net, bineinteles... ca, inca nu a aparut in cinema si "alte alea" , e inca la stadiul de reclama muuulta ... altceva ce sa va mai zic? Io, fac pauza amu ... la oleaca de butonat pe aici... si mai vaz io dupa aia... ...
Hai ca, iar m-am laudarosit destul ... he, he, he...
Poznasul e bine... s-o zburatacit cu soru-mea si cu noi destul pana amu ... face si el o pauza, la oleaca de desene animate , impreuna cu bunica-sa, ii tine companie ... si, mai si papaceste (iara) una-alta intre timp ... bun si asa, ca e destul de slabanog , la cate mofturele si razboi face la mancare ... eh, ...
Si, cre'ca am cam terminat de povestit ...

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Am facut o pauza... nu mai mananc... si am pus cateva poze aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Cryna [...] despre lamuriri,la partea cu video,zau ca nu am reusit sa pun videoclip.Am pus
si intre am copiat link-ul de pe site,dar...La poze in schimb a functionat,ba pot sa pun videoclipul si sa-i scriu numele,deschizandu-se corect.No,daca tu crezi ca mai poti lamuri intr-un fel un "cap patrat" ca mine,ok,daca nu,ma multumesc cu ceea ce am invatat de la tine.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Nicoll, la videoclip nu trebuie sa dai titlu... pui direct link-ul de pe youtube... cam asa:

[ tube ]http://www.youtube.com/watch?v=w55Nib4uf1U[ /tube ]

Io, am pus niste pauze acum... ca sa poti intelege mai bine... tu, trebuie sa-l pui fara pauzele puse de mine, de la [ tube ] si [ /tube ]... si, fara pauze, trebuie sa iti iasa asa:

Da reply with quote la mesajul meu daca tot nu iti este clar si o sa vezi mai bine cum am facut eu ...
Daca tot mai sunt nelamuriri... mai explicam ... bafta .

Mergi la inceput