Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor imi pare asa de rau ca nu am reusit sa-i facem galerie Mihaelei .. ... merita mamica noastra curajoasa muuuulte ..

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

mersi fete pt intampinare!
despre sarcina mea nu ar fi prea multe de spus: am domnit-o ... nu tu probleme, nu tu emotii, totul a decurs lin - bebe e in parametri ...
sistemul medical din Romania ma scoate din minti si modul in care te trateaza medicii - cum spuneam in prezent la 35+ de sapt. nu stiu inca cu cine voi naste ... macar stiu spitalul si m-am imprietenit cu vreo 2 asistente ...
dr. la care am fost lasata "mostenire" cand a plecat din tara dr carstoiu ma duce cu povesti - nu imi raspunde decat in dodii la intrebari: "lasa, lasa, ca mai vedem noi ... totul merge bine, ce atatea intrebari"
iar intrebarile la eco erau de bun simt cred eu:
- cat e colul de lung
- cum e pozitionata placenta
- cum e asezat bebe
- are cordonul infasurat cumva in jurul gatului
oricum dupa 15 min de eco (timp in care eu stateam pe masa si nu vedeam nimic pe ecran, desi tot strecuram cate o intrebare) nu mi-a comunicat decat ca totul e bine pt 35 de sapt si ca are batai de inima ritmice (multumesc pt nimic ca oricum facusem deja monitorizarea fetala) ...
in plus si aceasta dr. o sa plece din tara de sarbatori, asa ca pana pe 4 ian. sunt in pom daca bebe e cumva grabit (ceea ce sper sa nu fie)
asa ca totul e bine si mergem cu succes inainte

35+ cu
a mai ramas o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

fetelor, dar ce ziceti de noi ca nu avem inca nume???

si sa va povestesc ce am patit aseara de am crezut ca mor.
stiu de mult timp ca am o toleranta la durere foarte mare. e, vreau sa va spun ca aseara am crezut ca mor de durere, am plans de durere (pt prima data in viata mea). cred ca mi s-a sucit un muschi si a prins vreun nerv in zona vaginului, pe partea stanga. imi tremura maxilarul de durere si nu ma puteam misca. nu puteam sa misc piciorul stang pentru ca era o durere cumplita.
si acum ma doare rau, nu pot sa calc insa nu mai e ca aseara. am crezut ca lesin de durere. ma gandeam ca daca doamna fereste se intampla ceva eu nu pot ajunge la spital. daca nu ma puteam misca....nici un milimetru nu puteam misca piciorul si nu puteam sa incordez niciun muschi al piciorului ca urlam de durere

a fost horror. acum stau in pat ca nu pot sta nici in fund nici in picioare de durere.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

..de la ce-o fi asta??
pune ceva cald acolo...io stiu...

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

dumnezeule ce zici tu acolo petrceaiul de crusina ???? ....of , doamne, si nu ai putut lua nik?

nu vreau sa cobesc...insa m-am pus acu sa fac tronsoanele astea...nu prea stiu cum dar o bolmeojesc eu cumva.

CONSTIPATIE ms..pt toate leacurile...am citit atatea incat...am putut iesi.......dar va vand si eu un pont..maaare...eu am av prb tot timpul mai putin in ultimii ani cand la cafea...bauta dimi...cu ritual...hop la buda.

ceaiul de crusin ...bine fara abuz ca face rau parca la stomac...dar cand nu se mai poate..o cana ...scoate totul...verificat pe muuulte pers. acumn nu stiu daca e bun in
sarcina...si n-am luat.

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Lorex, raman si la voi, cum sa nu . Doar ca sunt codasa la scris, stau prost rau cu timpul.

Nicolcris, nu e greseala. Atunci am avut UM. Alaptam pe bebe Andrei si dupa nastere am avut 2 menstruatii, neregulate. Bebe 3 a fost conceput la sfarsitul lui mai.

Diana 31 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Aha, foarte tare!!! Da, am auzit ca asa este in timpul alaptatului!!!Nu intelegeam ...multam de lamuriri!

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

yasmine, eu vroiam sa intreb de diferenta de varsta intre copii si cum a fost cand a venit bebe 2. ca eu sunt in situatia asta peste o luna si vreau ca ana sa se bucure si sa "suporte" usor venirea surioarei in familie. nu-mi fac multe griji,ca e dornica tare, e mare, dar niste idei nu strica niciodata.
daca tot ne citesti, mai intra si tu cand poti, sa iti mai dai cu parerea de una, de alta, sa zici de ale tale
cum adica nu s-au arhivat postarile de la celelalye subiecte? de ce?
multam!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

EU am ramas insarcinata cu Yasmin cind Andreas avea exact un an, si nu am avut nici o problema de acceptanta din partea lui. La mine e destul de greu, pentru ca am propria mea afacere, un cabinet stomatologic, si aici facilitatile pentru viitoarele mame sunt pentru angajate, nu pentru sefe. Deci eu la primul copil am lucrat pana in ultima zi, 29.11.2002 si am nascut pe 30.11.2002 dimineata la 8:30. Dupa 5 saptamani am mers din nou la cabinet. La Yasmin la fel. Si cam tot asa ma paste si de data asta. Dar sa va spun ceva? Merge! AM intr-adevar suportul neconditionat al mamei mele, care in timpul saptamanii sta la noi de luni pana vineri, iar de vineri pana luni dimineata vine acasa sotul, el nu poate fi cu noi pt. ca jobul lui e foarte departe si nu poate face naveta.
Povestile nasterii lui Andreas si Yasmin poate nu mai sunt arhivate pt. ca una a fost in 2002 si una in 2004.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Roco,
sper ca si Vivi sa fie cel putin la fel de bine ca tine si sa ajunga la termen fara probleme!
Nu-ti mai fie teama de nastere naturala (eu eram dispusa sa incerc daca aveam voie), daca ti-o induce poate o fi usor! Daca nu, tinem pumnii sa "te taie"

Dau de baut, de luni intru in PRENATAL!! Uraaaaaaaa!!!!

Am fost la medicul de familie si a fost un scump ca mi-a dat fara recomandarea ginecologului care e plecat din tara.

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

al3csa, lorex, deceunela, ma tot gandeam ce sa fac, nu ma puteam duce pana la baie, sotul meu a incercat sa ma duca el dar ma ucidea durerea la fiecare miscare si am renuntat. ma gandeam ce sa iau... e vreun muschi/nerv ceva. am avut o noapte...sper sa mai cedeze pana maine.
nu l-am sunat pe gine pentru ca nu avea treaba cu burta, care e ok de altfel. nu tu contractii de niciun fel, nada.
m-am gandit si eu sa pun cald...cred ca daca imi baga cineva un cutit in vagin si il rasucea nu durea in halul asta

eee, bine ca a trecut greul si acum e mai suportabil

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

offfffffffff.....tocmai am aflat ca o prietena...care e prin 20 sapt a desc ceva la inima la bb....erau innebuniti....nici nu indraznesc sa o sun sa vad ce e...doamne cate probleme mai sunt pe lumea asta...

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

mai, ce de probleme!
imi pare rau sa aud de fiecare data cand cineva descopera ceva la bebe ... aici e necesara o atitudine pozitiva - sa vada ce se poate face ca sa se remedieze problema

35+ cu
a mai ramas o luna

Mergi la inceput