Pufuleti 2010 (80) Felicitari Micky_mika!!!
Raspunsuri - Pagina 4
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Lucia, ai o reteta pentru tortul bavarez? Tort din asta am avut la nunta si a fost super. 35+ AMR 5 saptamani! |
Din pacate nu am reteta.
Incerc sa-ti fac rost.
34+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
roco1617 spune:
WOAWWWWWW ASTA DA VESTE !!!!!
Felicitari !!!!!!!
Miki multa sanatate tie si la bebe si asteptam mai multe detalii .
Tanaion spune:
FELICITRI MICKI! SA-TI TRAIASCA BEBE SA AIBA O VIATA FRUMOASA!
BINE AI VENIT BEBE!
Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria
KarmenS spune:
Neatza si de la noi!
Alt pufulete a sosit!
FELICITARI MIKI! SA FIE SANATOS BEBE!
Carmen 32 +
danyelana spune:
Neatza burtici,
Am intrat numai sa va salut. Acum trebuie sa plec cu sotul ca am ramas singurul sofer din casa, dupa ce el a cazut aseara pe gheta si are mana in ghips. Dar va povestesc mai mult cand ma intorc.
Pupici
Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
andaluza66 spune:
salut! conform zicalei "mai bine mai tarziu decat niciodata" am aparut si eu pe aici - sunt o viitoare mamica de ianuarie 2010, DPN 18.01.2010 mai precis, si o sa nasc la Municipal - ramane de vazut cu cine pt. ca dr. mea, dna Carstoiu e plecata din tara pana la sf lui ianuarie ...
v-am prins cu greu din urma, stiu ca scrieti nu gluma si voiam sa va rog sa-mi trimiteti si mie parola pentru contul de yahoo pufuletipufosi unde am inteles ca mai sunt materiale de interes pt orice mamica in devenire ...
bubu_bu spune:
dianami multumim iti dorim si tie sarcina usoara in continuare si bebe cuminte pana la termen si nastere usoara
34+
AMR 6 sapatamani
poze
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami Am uitat sa va spun ca i s-au rupt membranele. Pe bebe il cheama Florin Cristian . Maine am si eu control in spital si o voi vizita, asa ca-i transmit urarile voastre. Am fost colege de salon (probleme cu sarcina), asa ne-am cunoscut. Diana 31 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008) |
BUN VENIT PE LUME FLORIN-CRISTIAN.............SA FII SANATOS SI PAPCIOS SI NECOLICOS...........SI SA SE BUCURE PARINTII TAI DE TINE.................MICKI MIKCA SA AI LAPTIC MULT!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!