MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''
Raspunsuri - Pagina 21
anca.b spune:
Uffff....86.5kg...nu stiu daca ce a mers jos au fost kg false, dar bine ca s-au dus.
Desi simbata si duminica am fost clar pe linga dieta: tarta cu mere si pizza (facute in casa, dar cu faina integrala, zahar...etc)
Azi am fost cuminte:
md: cafea cu lapte si mozzarella
p: piept de pui pesto cu muraturi de casa
c: jumate de pomelo
plus niste cioco neagra si niste alune.
si zilnic juma de ora de bicileta (ma trage piciul de haine si ma trimite sa ma urc pe ea....
).
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
inapreda spune:
Multu' tuturor fetelor care mi-au raspuns.
Am 2 intrebari si o veste proasta.![]()
Incep cu intrebarile.
1. Ce sint kg false?
2. Ce e wasa si unde se gaseste?
SI vestea proasta: azi s-a facut o saptamina de cind ma iau dupa Mihaitza si n-am slabit DELOC.
E normal sau, sigur, gresesc undeva?
Multu' 
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
andanii spune:
Dimineata o sa fac capitol nou 

inapreda kg false spunem noi ca sunt kg care le pui azi de exemplu ca ai mancat mult mult , da peste o zi doua daca nu mai mananci tot asa mult ai sanse sa le dai jos rapid ca se goleste stomacul ![]()
![]()
wassa se gaseste la magazinele mari in general 
e normal ca sa nu slabesti in primele zile , pana se obisnuieste organismul , pana realizeaza schimabrea, adica pana intelege ce i se intampla, ca il alimentezi altfel .... stai linistita ca isi da drumul dintr-o data , ai sa vezi ![]()
![]()
noapte buna 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
Monnvas spune:
Raportez doar -0,5, adica 53,5 kg. Speram la un scor mai bun, ca n-am mancat aiurea (in afara de fisticul ala nesuferit), da'... poate saptamana viitoare.
Sau asa e la Monti, cu cat de apropii mai mult de target, cu atat pleaca mai greu kilele?
E-adevarat, n-am reusit sa ma cantaresc dimineata ca la carte.
O saptamana cat mai usoara!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Andanii, multumesc frumos. 
O sa merg in magazinele mari din Bistrita, sa vad, gasesc wasa?
Ma indoiesc ![]()
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Bee spune:
Buna fetele.
Eu 73,5 kg.
Bine ca incep macar sa slabesc. In conditiile in care nu am fost chiar cuminte.
Azi:
paine neagra+ cafea cu lapte;
spanac cu suc de rosii+branza+sunca
pasta de peste (sardine zdrobite cu lamaie si ceapa
)
Maine:
ovaz integral cu iaurt+ cafea
ciorba de fasole+ varza
varza la cuptor
Eu inca am o mica problema cu dulciurile ramase prin cotloane de la sarbatori. Promit sa suprim absolut tot in afara de cioco neagra. Mi-ar fi mai usor daca ash avea si eu fructe pe-acasa si ash reusi sa mananc si ceva mai multa carne, dar asa........
si spor la slabit.
http://www.dropshots.com/dochia
Catalishka spune:
Buna dimiiii si la multi ani dragelor!
Am revenit si eu cu picioarele pe pamant dupa sarbatori, ca taaaaare bine mai fu :) !
Spre rusinea mea am avut abateri zilnic in perioada asta, INSA nu stiu prin ce fel de minune sau ce a contribuit la acest aspect...NU AM PUS NICI MACAR 100 gr

Asa ca am reluat de unde am lasat si deja am mai slabit vreo 1,5 kg dupa rev...acum sper sa fiu la fel de mobilizata de aci inainte.
In alta ordine de idei, as vrea sa va intreb daca stiti vreo reteta de paine care sa aiba IG sub 35 sa poata fi papata cu grasimi, asa for fun, nu ca as fi mare indragostita de paina, dar nah....sa mai variem meniul.
Pupici la fetele cuminti si cele cu abateri, ca doboram noi kg-mele, sanatosi sa fim.
O zi superba sa aveti.
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,80,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
Catalishka spune:
Hai ca am actualizat si semnatura ![]()
![]()
![]()
www.phenforum.com/ticker/img,44,75,0,kg,84,77.5,60,/weight.png" target="_blank">
vreau sa ajung
andanii spune:
CAPITOL INCHIS
aveti capitol nou aici
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"