Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ADriana, Sara poarta 23

Ioana, adorabil Ales! Si ce grasunel!

Sara are ceva la ochi ca un ulcior..offf!!! Oare trebuie sa o duc la oftalmolog! DEocamdata i-am pus de aseara Tobradex.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, poate ar mai trebui sa asteptati si astazi sa vedeti cum evolueaza problema de la ochisor. Multumesc pentru raspuns(la noi sigur 26 sunt buni dar ma intreb daca nu trebuia sa iau mai mari)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

PARTIE GURA HUMORULUI

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

RAMO, FELICITARI DIN SUFLET! ar fi cazul sa facem schimb..eu fetita si tu baietel, ce zici? sa fie si sotii nostri impacati :):)

La multi ani pt Sorana, sa cresti mare, sanatoasa si destepat foc! Mami, felicitari pt printesa!

Noi am inceput de sambata experimentul "chilotelul"..zice ca ii place, ca e baiat maie..insa nu cere la olita..pana acum am avut noroc, dar azi dim mi-a facut placinta//si am avut ce spala un rand de chilotel, body, strampi, pantaloni..:):)

Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Intru repede-repede ca mergem imediat sa facem bradul.Is curioasa cat va rezista

ramonella felicitari!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos.

adriana Julia are nr 21 (22 la ghete ), dar e mai mica .Nr 26 cred ca e bun Alexiei, pt ca o nepotica de-a mea avea 25 la sandale in vara si avea 3 ani jumate.

alex ce dulce era Tiadris vopsita pe fata

ioana ce grasunel e Ales.Sa creasca mare, sanatos si sa fie cuminte.

Am fugit.O saptamana frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Victo, chiar ma intebam pe unde esti si cum esti? e bine? Ai greturi?
Eu nu as incepe operatiunea chilotelul iarna. Va fi o perioada prea lunga... mai incolo cind e mai cald si iti permiti sa iesi cu el fara pampers, daca sint accidente sa nu inghete putulica... Si mai ales daca nu colaboreaza prea bine AS nu te superi ca am spus.. chiar vb de acelasi lucru cu Andreeea de Daria, si eram de acord asupra problemei

Ioana, chiar ca e mare Ales. Cit a avut? Sa creasca mare si sanatos, ca frumos are cu cine semana! AI laptic?

Gabi, poate trece la ochisor!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, Patrick are 26 la picior. De iarna are acum de la Deichman luati anu tecut, nr 25 dar incap numa sosete subtiri, dar sint la fel de mari ca un 26 de la alta firma.
De prin Gura Humorului esti de ne arati ce frumos e acolo? Vrei sa te trezesti cu noi acolo?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-am reusit in cele din urma, scuze, sunt eu blonda, chiar se vede...atata-s de frumoase,hihi, asa ma bucur de ele, ms multnoi avem 25,eu zic ca 26 sunt ok, nu-i trebe mai mari.daca-s prea mari ,se va impiedica numai.

Gaby-eu zic sa mai astepti un pic, sterge-i ochisorii cat poti de des cu tampoane demachiante de unica folosinta cu ceai de musetel,vezi sa nu umble la ochi sa nu-l duca si la celalalt,si niste picaturi sunt bine venite.

Ioana,mami de Sara-cum vad si eu pozele, pe prima pagina nu apare optiunea de poze ca la altele.

Victo-cum stai cu greturile?

Meli7+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi eu stiu ca ochiul se curata cu apa fiarta si racita, ser fiziologic, nu ceai de musetel.Daca face puroi mult si plange ca o doare, mergi la dr.

Ioana..d-apai pan' la vara il insor maica :):) Ma, am zis ca incerc acuma cat sunt in vacanta, om vedea ce-o iesi daca o iesi. Oricum afara cd iesim ii pun scutec sa nu ii inghete :):) Voi ati scapat de scutec?

apai cu greturile..e boala grea.. Tot sper ca vor trece insa n-am habar cand..:(:(

ma duc sa fac un nani mic.curatenia..om termina-o pana la REV :):)

Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hola!

Noi raportam in sfirsit o zi fara febra (pina acum). daca o tinem tot asa ne revenim pina la Craciun. Din pacate, de mincat nu prea maninca, tot prostii in trebuie...si si de alea s-a saturat...azi nu a vrut nici baton Dots, nici pufuleti. a mincat niste "pestisori" doua farime de piine si trei de carnitza de pui. bine ca bea apa si ceai.

Azi am lucrat o multime: am spalat geamurile la 3 camere plus bucataria. mai am la living....dar numai miine cred ca ma apuc de ele....si gata...putem astepta .
Plus curatenie in dulapul lui Stefan, am sortat hainutele care iau ramas mici si le-am impachetat (aici am avut si ajutor ) si spalat perdelele.

Cu restul mai vedem, fac numai cit pot si cit ma lasa . Sa spaream ca pina la Rev termin, vorba lui Paula!

Ioana , am vazut pozicile cu Ales. Sa-ti traiasca grasunelul!

Gabi, sa stergi ochisorul cu ser fiziologic. sa treaca repede

Adriana, Stefan are marimea 7 la cizme si ghete. cred ca 24 e asta....

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput