Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Multumim de , Anca, mie mi-e pofta de un ceai!

Ce active ati fost voi azi!

Elena, Alexia are 16 kg, a slabit mult, dar e numai bine.

Ioana, deci ne-ati intrecut la greutate. Alexia s-a inaltat foarte mult si de aceea nu mai pare asa grasuta. E greu cu gelozia...am observat si la Alexia, daca o iau pe verisoara ei cea mica (2luni) in brate, vine si ea, ca sa o tin si pe ea asa. Sau daca i-am cumparat celei mici niste jucarii pentru bebelusi, mi-a zis sa-i cumpar si ei, ca se face mica si vrea si ea jucarii din acelea. Sara se va obisnui, e doar o chestiune de timp.

Victo, si Alexia se balbaia la un moment dat, pe la 1 an si jumatatate, dar n-a tinut-o mult. Si eu zic sa mai asteptati si daca persista sa mergeti la un logoped.

Alex, ma bucur ca ati rezolvat problema aparatului

Ani, Co, am vazut pozele, foarte frumos ati petrecutAni, m-au rugat fetele de la firma sa iti multumesc pentru papanasi(eu nu i-am gustat ca nu eram acolo, dar au fost tare laudati) Noi stam pana pe 3 ianuarie seara, atunci avem tren inapoi spre Cluj. De data asta despartirea va fi mai dureroasa fiindca am stat o perioada mai mare impreuna si pentru ca e mai mare si intelege ce se intampla.

Ioana, drum bun si distractie placuta!

Magda, ai un baietel mare si chipes

Anca, ce mare e si Stefan! Sa ne mai arati poze fiindca nu v-am mai vazut de mult.

Va pup, va doresc o zi frumoasa!(pe aici e soare, se topeste si ultima zapada)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, nu mai gasesc reteta de papanasi, careva mi-o puteti scrie inca o data?

Victo-si a mea se balbaie cateodata, zice "ca-ca", sau "ata-vata", inainte sa zica o propozitite.mie o psiholoaga mi-a zis ca e normal ca eiacum au un vicabular mai mare decat pot sa biruiasca, pana isi dau drumul cu vorbitul si cu aranjatul cuvintelor in propozitii.asta indiferent daca vorbesc una sau doua limbi.eu zic sa mai astepti pana la logoped.

Ioana-saracuta de tine, dar sunt convinsa ca Sara si daca se simte putin marginalizata, stie ca o iubesti si se va obisnui cu timpul, iar cum creste Alees o sa-i fie cat mai drag si atunci si impartitul lui mami va fi din ce in ce mai naturalde kg nu stiu ce sa zic, si eu asa stiu ca trebe sa ia cam un kg in prima luna...

Meli8+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

am gasit reteta intre timp.se vede ca gata cu greturile,tot la papica imi sta capul,hihi.

Elena-o pup pe Lili, ea era cand ziceai la un moment dat ca o nasa a pierdut multe sarcini? vai tu ce groaznic poate fi.cum se descurca cu 2 fetite?ma bucur tare pt ei.m-am uitat la pozele de la Craciun, vai ce domnisoara frumoasa aveti, sa va traiasca!si tie iti sta tare bine parul tuns scurt!

Mergi la inceput

Alex-oare as avea sanse in 5 ianuarie dimineata sau 6 ianuarie dupa-masa de un masaj si o cosmetica?in 5 pot intre 9-12, iar in 6 as putea intre 14.30-18. numai sa ma incadrez in timp ca nu am ce face mai mult cu piti.n-am vrut sa sun ca poate nu lucrezi si sa nu deranjez.ms mult.

Mergi la inceput

a mea doarme , deci bantui pe aici, se vede, nu?

legat de kilograme, nu mai stiu care intreba, noi avem 14kg.dar fiecare copil difera si de oase, cat sunt de dense, nu cred ca trebe sa va faceti grija careva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 drum bun si distractie maxima
IOANA draga poate e o perioada trecatoare pt Sara ,sunt convinsa insa ca tu si sotul tau ii oferiti multa dragoste ,o sa treaca si va fi bine
VICTO te rog mult daca ajungi la logopet intreaba daca e normal ca la 2 ani sa nu se pronunte "r",mersi mult si Doamne ajuta sa scapi odata de greturi
ANI,CO superbe pozele ,f f faine
ANI si noi vrem sa mergem la film ...nu cred ca mai apucam anul asta ....de abea astept sa mi spui cum a fost
MELI puiule deschid salonul doar in 11 ian -luni ,a fost si este in continuare o nebunie aici ,asa ca luam o pauza mai mare si vrem sa mergem si la Felix
cu tot dragul iti fac programare dar sa mi spui cand dupa 11 ian
ELENA mamaruta mea are 15-15,200 kg
ADRIANA sper sa treci cu bine peste despartirea de piticutza,consoleaza te ca e pe maini bune si e fericita cu bunicii

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Alex-ms mult, dar incep si eu lucrul si va fi mai greu, de asta ma gandeam ca poate am noroc. concediu placut! lasa, cum gasesc ceva liber te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna, fetelor!Toata lumea doarme? Sau sunteti la colindat?

Elena, noi suntem din categoria manechin, 12 kg!Dara arata bine si e sanatoasa, asa ca eu din pricina asta nu imi fac griji!

Ioana, nu e regula cu kg...Ai luat in calcul si scaderea fiziologica din maternitate a lui Alees? La noi cu Sara a fost mica cresterea in greutate din prima luna, dar ea nici nu prea sugea, asa ca la ea completarea a fost solutia! Cu scaunele mai moi si multe e firesc cand alaptezi, iar 5-6 nu e mult, eu asa stiu!Iar despre tarate, nu stiu, eu doar clateam la sfarsit cu ceai de musetel!

Victo, eu zic sa intrebi un logoped, sa te lamureasca, daca e sau nu cazul sa iti faci griji si sa iei masuri, ca daca e ceva, e optim sa incepeti din timp, dar sincer, nu cred!

Andreeadeci si tu ai nascut devreme? Sa vedem cum va fi acum, tare curioasa sunt sa vad in ce stadiu sunt...Cu kg stau bine, 11 kg plus,azi m-am cantarit, stiam ca la mine asa va fi, apogeul e trim 2, dupa care ma linistesc in trim 3...Acum au mai revenit seara stari de greata, plus arsurile astea groaznice...

Alex, ce frunos ca v-ati luat o vacanta si mergeti la Felix! Bravo, mami!Va pupam cu mare drag!

V-am pupat, merg sa vad ce mai e pe la TV, pana pe la 2 nu sunt sanse sa adorm, azi insa am doborat-o pe Sara mai devreme!Maine dimineata merg in clinica sa imi vad mamaruta, programrea de azi de la eco am ratat-o!Sper sa fie totul ok!
Ah, si inca ceva, azi iar a apucat-o parada modei pe Sara si pana nu a probat N rochite si ciorapi nu s-a linistit! In plus, e fan declarat H Montana, nu stiu cum a descoperit-o, probabil de la verisoare, ca numai de varsta ei nu e filmul asta si personajul, dar canta si danseaza toata ziua ca HM, si-a improvizat si microfon, sa o vedeti ce scheme are, e mortala...Cred ca artista se face!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Neatza fetelor...m-am trezit la 9.30 azi hihihi , am lasat-o aseara pe Sara la bunici, la zapada caci ne-am dus apoi la film, Avatar. A fost super fain. Merita vazut!!!
Am reusit sa pun poze....va pup, o zi frumoasa !
http://picasaweb.google.com/adabutus/Craciun2009#5420935296552734258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza
ok MELI astept sa ma suni cand poti
GABI s ar putea sa mergem in Italia ...nu suntem hotarati inca
si intrebare :Modelul tau isi strange lucrusoarele dupa ce probeaza hainute?a mea e dezastru ,trebuie sa o mituiesc cu tot felul de lucruri ca sa ma ajute :(
ADA are copilasul tau niste ochisori stiu ca ti am mai spus cat sunt de frumosi ,dar nu ma pot abtine sa nu ma repet

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput