Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Fetelor,va pupacesc de o mie de ori si vbim mai tarziu,acum am program administrativ,daca tot sunt in fara plata ,macar sa fac curatenie "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cora spor la curatenie.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
babiela spune:
flori fetita sa-ti dea DD, apoi si-un baietel
apropo ti-am zis ca pe sora mea o cheama tot flori
cora spor la treaba, am incercat si eu sa curat pervazul la balcon de zapada dar e cam inghetata si nu prea mi-a iesit
eu ma pregetesc sa plec la munca, ma duc sa mananc ceva
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
Florentina_C spune:
Babi mersi de urari. Asa ar fi idealul pt mine : o fetita si apoi si un baietel . La fel iti doresc si tie.
Nu mi-ai spus ca pe sora ta o cheama tot Flori. Vezi...ne mai leaga ceva, in afara de
Pofta buna....si apoi o zi usoara la servici.
***Poze***
jesia spune:
cora saru`mana de urari si sa te auda Domnul sa vina si cacaciosu meu
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
pa pa fetele dragi am plecat la munca.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
Arianna11 spune:
Neata la fete cucuiete
Eu fac fasolele pt prinz.....ma cam ustura ochii de la ceapa
Cora azi sunt z11 de la IA ,pe sapt. viitoare ma testez si eu cam pe 22-23
Spor la treaba la fetele harnicutze,eu la s pe sapt viitoare ca se face mizerie iar....
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui babiela pa pa fetele dragi am plecat la munca. -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen |
Babi distractie placuta la munte...profita de zapada si pt. mine
Florentina_C spune:
Arianna si eu am mancat tot fasole...nu sunt o fana, dar ce sa fac e preferata sotului...
Bafta la testat....iti tin pumnii sa fie bb
Aaaa...si babi spunea ca pleaca la munca...jesia e cea care face plimbarea la munte.
***Poze***
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Arianna si eu am mancat tot fasole...nu sunt o fana, dar ce sa fac e preferata sotului... Bafta la testat....iti tin pumnii sa fie bb Aaaa...si babi spunea ca pleaca la munca...jesia e cea care face plimbarea la munte. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
Ms de urari...si scuze de confuzie...asa mi-a ramas mie in cap
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Ms de urari...si scuze de confuzie...asa mi-a ramas mie in cap |
Vrand nevrand am trimis-o pe Babi la munte