Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Florentina_C spune:
Buna dimineata.
Afara ninge, ninge si iar ninge....tare de tot.
E super, numai ca s-a cam pus zapada la mine prin curte si nu prea mai am cum sa ies cu masina.
Va pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
babiela spune:
neata
si la noi ninge si e atata zapada, se circula greu dar imi place zapada
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
babiela spune:
in legatura cu intrebarile astea "cand vine bebe?", am avut si eu parte de ele, dupa ce-am nascut, am stat acasa vreo 3 luni si apoi m-am intors la munca, dar mi-am schimbat locul de munca si toata lumea ma intreba de ce n-am copil, mai ales ca implinisem 30 de ani si nu stiau povestea. si dupa ce au aflat de povestea mea, tot se mai trezea cate unu sa-mi zica "si cand vine barza?" si cand imi vedea privirea isi inghitea vorbele, acum nu ma mai intreaba nimeni, dar mi se mai spune ca ar trebui sa incerc sa am un copil, nu au habar ca din ianuarie asta fac, iar eu mormai ceva sau ma fac ca nu aud.
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
jesia spune:
Neata fete ma pregatesc de plecarea la munte cu firma...sper sa ajungem cu bine pt ca avem cauciucuri de vara
Aystea ai dreptate acum intalnirea cu familionul o sa fie crancena dar lasa ca le vin eu de hac
Ce nu te doboara te face mai puternic
babiela spune:
fetele mele sa inteleg ca sunteti inzapezite...sau au inghetat calculatoarele...
trutzi
Florentina_C spune:
Babiela vezi DD are grija de fiecare si toate se vor intampla la timpul lor. De cand incerc pt bb , m-am apropiat mai mult de DD si acum chiar cred ca El are grija de noi si o sa ni-l trimita si pe bb , atunci cand va crede ca suntem pregatiti.
Uite...tu esti un exemplu pt tine in acest sens...acum bb e la tine in burtica si ma rog sa stea acolo 9 luni si sa fie sanatos. Tu meriti din plin bucuria de a avea un copil...si sunt sigura ca noi toate , la un moment dat o sa ne bucuram de un sufletel mic care o sa fie alaturi de noi.
Cred ca am devenit cam melancolica....nu stiu ce e cu mine zilele astea.
Va
***Poze***
Florentina_C spune:
Neata Jesia. Distractie placuta la munte. ...Dar....ai mare grija la drum si imbraca-te bine sa nu racesti.-ici.
***Poze***
babiela spune:
fata care se va distra la munte. Doamne ajuta sa ajungeti cu bine si sa va simtiti extraordinar. sa ne aduci poze.
Citat: |
citat din mesajul lui jesia Neata fete ma pregatesc de plecarea la munte cu firma...sper sa ajungem cu bine pt ca avem cauciucuri de vara Aystea ai dreptate acum intalnirea cu familionul o sa fie crancena dar lasa ca le vin eu de hac Ce nu te doboara te face mai puternic |
babiela spune:
flori multumesc ca te gandesti la mine, ai dreptate DD are grija de noi, nu trebuie sa ne pierdem speranta (desi recunosc ca pe mine ma mai incoltea disperarea cateodata, dar incercam sa ma scutur si sa merg cu speranta si dorinta in suflet mai departe) si nu trebuie sa uitam sa ne rugam si DD e sus si ne vede. Iti doresc sa traiesti cat mai curand bucuria asta .
melancolia e de la zapada si de la sarbatorile care se apropie repejor.
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Babiela vezi DD are grija de fiecare si toate se vor intampla la timpul lor. De cand incerc pt bb , m-am apropiat mai mult de DD si acum chiar cred ca El are grija de noi si o sa ni-l trimita si pe bb , atunci cand va crede ca suntem pregatiti. Uite...tu esti un exemplu pt tine in acest sens...acum bb e la tine in burtica si ma rog sa stea acolo 9 luni si sa fie sanatos. Tu meriti din plin bucuria de a avea un copil...si sunt sigura ca noi toate , la un moment dat o sa ne bucuram de un sufletel mic care o sa fie alaturi de noi. Cred ca am devenit cam melancolica....nu stiu ce e cu mine zilele astea. Va "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
Florentina_C spune:
Fetelor, de polo stie cineva ceva?
Polo unde esti? Stiu ca iti intarziase CM o zi...te-ai testat? E bb sau doar o dereglare .
-ic.
***Poze***