Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 21
babiela spune:
trutzi cum sa te lasam aici, uite de molipseala, in ianuarie urmati tu, mvb, eleia, polo si celelalte fete
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Felicitari Flori! Sarcina usoara si la termen! Fetelor, vad ca plecati toate la odisee. Sa nu ma lasati singura aici Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
trutzi spune:
Astazi se testeaza si eleia Doamne ajuta!
Arianna sper ca ai vesti bune
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
ati vazut fetelor ca avem emoticoane noi? ce-mi place asta
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
babiela spune:
citat din mesajul lui trutzi Astazi se testeaza si eleia Doamne ajuta! Arianna sper ca ai vesti bune Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Doamne ajuta eleia!
Florentina_C spune:
babi tu ai ceva senzatii de gravida? La mine acum sunt sanii doar puitn umflati dar nu ma dor. M-a durut putin putin spatele ca si cum trebuia sa vina CM si au aparut cateva cosuri. Doar atat. Nimic mai mult.
Aaaaa si de aproximativ o saptamana am o secretie albicioasa...atat
-dutelor ajutati-ma...e prima mea sarcina si asta a fost primul test facut in viata mea. Nu stiu cum ar trebui sa ma simt si mi-e teama sa nu fi aratat testul gresit. Am sa il repet zilele urmatoare, cu toate ca eu zic ca e clar, nu???
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
Trutzi nu imi vine sa cred ca spun asta, dar itio trimit si eu -ic de molipsire. Tu urmezi si celelalte fete pe rand: Mvb, eleia, jesia, arianna,lorin, cora, polo,alysa, aystea.
pt toate
***Poze***
babiela spune:
citat din mesajul lui Florentina_C babi tu ai ceva senzatii de gravida? La mine acum sunt sanii doar puitn umflati dar nu ma dor. M-a durut putin putin spatele ca si cum trebuia sa vina CM si au aparut cateva cosuri. Doar atat. Nimic mai mult. Aaaaa si de aproximativ o saptamana am o secretie albicioasa...atat -dutelor ajutati-ma...e prima mea sarcina si asta a fost primul test facut in viata mea. Nu stiu cum ar trebui sa ma simt si mi-e teama sa nu fi aratat testul gresit. Am sa il repet zilele urmatoare, cu toate ca eu zic ca e clar, nu??? Va "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
e fff clar nu-ti face probleme, nu are cum sa nu arate bine, nici eu in afara secretiei de care zici si de sanii sensibili si mai grei n-am alte simptome. la prima sarcina, cam din sapt 7 am inceput cu greturi si nu suportam nici sa deschid frigiderul, d-apoi sa mananc ceva, am slabit vreo 3-4 kg, si soooomn, as fi dormit tot timpul, apoi de la 3 luni incolo mi-a fost bine, chiar am luat prea multe kg, ca-mi placea sa mananc paine goala . fiecare sarcina e altfel, nu trebuie sa te sperii ca n-ai simptome din prima zi, or sa apara, te
Florentina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babiela
e fff clar nu-ti face probleme, nu are cum sa nu arate bine, nici eu in afara secretiei de care zici si de sanii sensibili si mai grei n-am alte simptome. la prima sarcina, cam din sapt 7 am inceput cu greturi si nu suportam nici sa deschid frigiderul, d-apoi sa mananc ceva, am slabit vreo 3-4 kg, si soooomn, as fi dormit tot timpul, apoi de la 3 luni incolo mi-a fost bine, chiar am luat prea multe kg, ca-mi placea sa mananc paine goala . fiecare sarcina e altfel, nu trebuie sa te sperii ca n-ai simptome din prima zi, or sa apara, te -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen |
Multumesc. M-am mai linistit.
***Poze***
trutzi spune:
Multumesc fetelor. Am primit de molipsire si nu le mai dau drumul
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
trutzi daca ai timp, faci un capitol nou?