Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 19
babiela spune:
aystea cand trebuia sa-ti vina, poate te-ai testat devreme?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
AysTea spune:
ar trebui sa-mi vina maine-poimaine, dar si data trecuta m-am testat cam la fel si mi-a aparut si a doua liniuta, mai decolorata, dar a aparut
trutzi spune:
Jesia ma bucur tare mult pentru tine
Luna asta va fi cu ochisori sigur, dupa asa o relaxare
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AysTea ar trebui sa-mi vina maine-poimaine, dar si data trecuta m-am testat cam la fel si mi-a aparut si a doua liniuta, mai decolorata, dar a aparut Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu |
Poate acum bb e mai incapatanat putin si testul se va pozitiva pana la urma...Fiecare sarcina e diferita, nu-i asa?? Eu tin pumnii sa nu vina uratii si urmatorul test sa fie unul pozitiv...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
citat din mesajul lui trutzi Jesia ma bucur tare mult pentru tine Luna asta va fi cu ochisori sigur, dupa asa o relaxare Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
saru`mana mult fetelor
trutzi sa te auda DD
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
citat din mesajul lui AysTea ar trebui sa-mi vina maine-poimaine, dar si data trecuta m-am testat cam la fel si mi-a aparut si a doua liniuta, mai decolorata, dar a aparut Viitoare mamica cu voia lui Dumnezeu |
Daca ai ovulat cu o zi doua mai tarziu, nu avea cum sa iti iasa testul pozitiv. Nu iti pierde speranta
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
testeaza joi, daca nu vin uratii pana atunci, Doamne ajuta sa nu vina, sau poate chiar vineri pe 25 , daca ai rabdare pana atunci, ce frumos ar fi sa vina mosu cu II
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
AysTea spune:
Nu-mi pierd speranta, oricum asta a fost prima luna de incercari dupa pauza de dupa chiuretaj. Dar exact cum ziceti voi, ar fi frumos acum de Craciun sa primim o veste buna.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui jesia Salut fete cucuiete Am revenit acasa, ma dor toate oasele dar a meritat m-am distrat pe cinste, am fost la masaj, sauna,piscina, hidromasaj si multe alte rasfaturi ...dar cel mai mult am dansat de la 21:00-06:00 in continuu a fost bestial...m-am simtit super bine ...pentru cateva zile am uitat de soacra, de probleme de fertilitate ,de problemele cotidiene ...de tot....mi-a prins tare bine "escapada asta" ...m-am intors mai optimista si mai plina de speranta ca totul va fi bine... Ce nu te doboara te face mai puternic |
Bravo , asa trebuie sa faca fiecare romanca la fiecare sfarsit de luna , la cat de mult muncesc femeile noastre........
Draga cum poti uita de soacra eu nu mi-o pot scoate din minte, cineva spunea ca soara e ca si herpesul, revine mereu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+